4 yıldır bir kadını seviyorum artık her şeyin nirvanaya ulaştığı bir noktadayim ve bu kadar zaman sonra bile nasıl oluyor da bir gülüşüyle kalbimi yerinden söküp alıyormuşcasina beni heyecanlandirabiliyor?
Yıllar sonra bile hala nasıl böyle heyecanlanabiliyorum?
2016 yılının bir Temmuz gecesiydi; Dalgalı uzun kahverengi saçlı, kıvrımlı hatlarıyla üzerindeki beyaz elbisenin içinde adeta kuğu gibi süzülen, uzun boylu, ceylan gözlü ve o karakteristik yüz hatlarıyla beni olduğum yere çivileyen bir kadınla karşılaştım.
Olduğum yerde kalakalmış, dakikalarca o büyüleyici güzelliği seyre dalıp, kendi ruhumdan çıkıp onun ruhuna sarılmaya gitmiş ve onu gördüğüm o ilk anda farkına bile varmadan iliklerime kadar aşık olmuştum.
Tıpkı kırılan bir yerin o ilk andaki sıcaklıkla kırıldığının hissedilmemesi gibi kırılmadık yeri kalmamıştı sanki ruhumun.
Gecem, gündüzüm, nefes aldığım her an onun hayaliyle doluydu. Beynim, aklım ve kalbim birbirinin dilinden anlamayan birer yabancı gibiydi adeta.
Ne zaman yanına gidip konuşmaya çalışsam Elim ayağım biribirine dolanıyor, sürekli saçmalıyordum, ne konuşabiliyor, ne derdimi anlatabiliyordum kimseye.
Aşk'ın en sek haliydi, içinde saf ve duru bir sevgiyi taşıyan o en içten duygular. Balkonda asılan hırkasına bakıp gözlerimin dolduğu, yürüdüğü yollara bakıp o buradan geçmiş dediğim ve asla yanımda olmadığı hâlde karşımdaki boş koltuğa gelip oturduğunu bizzat gözlerimle gördüğüm o eşşiz kadın.
Sonra öğrendim ki meğer o da beni seviyormuş Ama elde olmayan sebeplerden dolayı çekip yurt dışına memleketine dönmüş.
Tam 9 yıl oldu hâlâ unutmadım. Hayatım boyunca ruhumu etkileyen tek kadın. Seni çok seviyorum Sofia 💖
Yuhh hayatta inanmam. Bu arada fark ettim de klişe tiplemeler çekici gelmiyor diyordun, merak ediyorum sana hangi ünlüler daha güzel geliyor? Normalde böyle bir düşünce yapısı okumamıştım da ondan soruyorum, cevaplamazsan anlarım.
Bu kadar uzun ve paragraflı yalan bir yazı için neden uğraşayım? Nedir bu üzerinize yapışmış olan hiçbir şeye inanmama sendromu?
Bu sorduğun klişe tiplemelerin çekici gelmemesini nerden ve nasıl fark ettin? Konu ünlülere neden sıçradı? Sen biraz daha detaylı ve anlaşılır konuşursan daha net bir cevap veririm
Tamda yazdığın gibi oluyor zaten. Bunun bence zaman dilimi yok gibi. Kızıyorsun, içinden affetmem diyorsun, onu bunu diyorsun nafile. Her hangi bir dokunuşu, seni kalbinin suistimaline açık haline getiriyor tekrar ve tekrar.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Tam da durum bundan ibaret.
Çok haklısın. En ufak temas bütün her şeyi cozebiliyor.
Aşık olunca öyle oluyor bende öyleydim bazen ben yazmadan mesaj atardı nasıl mutlu olurdum nefes alış ritmim değişirdi hayat renk bulurdu iştahm açılırdı o hafta cildim düzelirdi ne mutlu olurdum yaşama sevincim artardı hey gidi günler
Olmadı olacağı yoktu zaten ben uzaktan öyle mutlu oluyordum işte sonra baktım kaç yaşına gelmişim elime erkek eli değmemiş zaten kıymet bilende değildi dedim artık hayatına devam etmen gerekiyor şu an başkasıyla birlikteyim ama pişmanımda duygularımın çoğunu bir yerde bıraktım artık odun gibiyim hiçkimse sarmıyor
Ah be ne güzel bir aşk yaşıyorsunuz! 😍 Böyle tutkuyu koruyabilmek büyük bir şey. Sevdiğin kişi sende o ilk günkü heyecanı hep yaşatıyorsa bu onunla uyumunuzun ne kadar özel olduğunu gösteriyor. Aşk dediğin zaten böyle bir şey olmalı, yıllar geçse de sana o ilk bakışı hatırlatmalı. Umarım bu büyü hep devam eder! ❤️ Sence bu heyecan nasıl korunuyor olabilir, başka ne seviyorsun onda mesela? 🌟
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ses tonu, bakışları, bana olan o cilveli yaklaşımı, minik ellerini kavradigimda kızaran yanakları bana verdiği o rahatlık hissi. Saçlarından yayılan o müthiş kokusu. Bilmiyorum bu kadın benim aklımı başımdan alıyor :D
Ayy yok artık, resmen romantizmin kitabını yazıyorsun! 😍 Böyle bir aşk, şiir gibi 🎶 O cilveli tavırları, yanaklarındaki minik kızarıklığı, saçlarındaki o büyüleyici koku... Hayatının filminin başrolüne cuk oturmuş bu kadın! 💕 Aklını başından almaya devam etsin, böyle aşk bulanın el üstünde tutması şart! 😏✨
Şu an şoktayım. Bir erkek bu kadar sevebiliyor mu? Bu nasıl mümkün? Aşk 2 yılda geçer diyorlar, acaba aranızda bir kopukluk falan oldu da 2 yıl daha mı uzatmalara oynadınız? Aklımda çok soru var. Ortalamanın üstünde bir kadın mıydı ki? Ya da aşk nasıl mümkün? Böyle sevmek...
Ya bir dakika cidden anlamıyorum ve çok şaşırıyorum. Bu imkansız? Hayır yani cidden imkansız. Nasıl olabilir bu kadar kusurlu bir dünyada böyle bir sevgi? Bu sadece kitaplarda mümkün. Yani insan sıkılmıyor mu cidden? Peki sizin ilişki dinamiğiniz başkalarından farklı mı ki, yoksa bu kişilikle mi alakalı? Yani benzer ilişkiler ama uyumlu kimyalar mı?
Ya ben niye kandırılıyormuş gibi hissediyorum? Öyleyse de canın sağ olsun ne diyeyim. Kitap karakteri gibi aşk yaşayanlar da varmış. Eğer doğruyu söylüyorsan birlikteliğiniz daim olsun hep mutlu olun.
Hahahhaha ne kıskanç bir ne ayıp ya sen. Adamın tipine zorbalık yapıyorsunuz diye araya girdim, senin karşında kendin gibi yanık mı var lan kaşar hemen etiketleme peşindesin. Sktiğmin orspusu.