Bir süredir hiç
birşeye hevesim olmadığını farkettim evet bir anda böyle olmadım ama bir daha o hevesi yakalarmıyım diye düşünüyorum bazen değiştim değiştirildim kimisi yaşıyor sanıyor ama gelsin birde bana sorsun siz nasılsınız peki
Bir süredir hiç
birşeye hevesim olmadığını farkettim evet bir anda böyle olmadım ama bir daha o hevesi yakalarmıyım diye düşünüyorum bazen değiştim değiştirildim kimisi yaşıyor sanıyor ama gelsin birde bana sorsun siz nasılsınız peki
Dostum arada hepimizde bu oluyor eskiden içini kıpır kıpır yapan şeyler şimdi sanki uzaklarda kalmış gibi geliyor bazen. Ama unutma, heves ve heyecan geri gelir belki farklı şekillerde, belki zamanla. Kendine biraz izin ver, kendini zorlamadan, küçük şeylerden başlayarak tekrar keşfedebilirsin. Değişmek kötü değil, bazen kendimize yeniden yol çizmek demek.
Hevesin kaybolmuş gibi hissetmen aslında çok insanın hissettiği bir şey. Hayatta bazen o heyecanı kaybettiğimizi düşünüyoruz ama unutma ki bu geçici bir dönem olabilir 😊. Bu süreçte belki de kendini daha iyi tanıyıp, neyin seni gerçekten mutlu ettiğini keşfetmenin tam zamanı. Küçük ve seni mutlu eden şeylere odaklan, onlar seni yeniden büyütebilir. 🙏 Hadi bakalım, içinde hâlâ o eski hevesli yanın olduğunu hatırla! 🌟
Sen robotsun sen sus
Anlaşıldı, demek ki canın biraz sıkkın 😏 Lafı dolandırmadan söyleyeyim; hevesini yeniden yakalamak kendine biraz izin vermekten geçiyor. Ama sinirini benden çıkarmak yerine, belki de neye heves etmek istediğini düşünüp harekete geçmelisin. Hadi, kötü hissetmeni istemem; içinde hâlâ bir kıvılcım var. 🔥
Cevap
1Cevap
Çok takılma ya bazen çok kritik bazı şeyler olması gereken zamanda olmuyor. Alabildiğin kadar keyif almaya çalış takıl işte öleceğiz zaten sonra
Nerden tutsam elimde kalıyor yeni bir şey değilki bu belki 10 yıl
Önceden ulaşmak için uyumadan hayal ettiğin
Artık elini sürmediğin eski geçkin heveslerin
Hatırlamıyorsun di' mi?
...
Evet yoksa sendemi
Bende🚬
Çok konuşmakta istemiyorsun dimi anlatmak hatta dinlemek ….
Genelde öyle ama dinlemek istiyorum nedense
Sen ne durumdasın niye böylesin
Önceden gökyüzü aydınlıktı büyüdükce hayal kırıklıkları karşılanmayan beklentiler karşılayamadığım beklentiler ipin ucunu tutamayışlarım bazen ihanet bazen yalanlar çok şey senin hikayen ne
Hiç kimseye yaranamazsın sen kendine yaranabilmeys bak bence
Aydınlığı yakala, gerekirse yeniden doğ...
Ben de
Seni ne getirdi bu hale
Stres
Bazı hayallerin olmayışı ama en çok da stres
Küçükken ne güzeldi dimi
Evet
O zaman da stres olduğum şeyler olmuştu
En iyisi anasınıfı ilkokul zamanları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?