29 ile 44 yaş arası Y kuşağı oluyormuş😃

Z kuşağı 18-19 olur olmaz evlenmeye başlarken Y kuşağının evlilikten kaçma sebebi nedir?
29 ile 44 yaş arası Y kuşağı oluyormuş😃

Z kuşağı 18-19 olur olmaz evlenmeye başlarken Y kuşağının evlilikten kaçma sebebi nedir?
Y kuşağının 18-19 yaşında evlenmek isteyenleri evlenip gittiği için. Z kuşağı bizim yaş grubumuza henüz gelemediler. Bizim yaş grubuna geldiklerinde kaçının bekar olduğunu (evlenip boşanmışlar dahil) göreceğiz. Emin ol sayınız bizden fazla olacak.
Benim bilgilerine göre, Y kuşağı üstünde olan , X kuşağının doğru bildiği ancak gerçekte canım baska bir şey olmayan tüm düşünce, davranış ve ilkelerinin canım olduğunu bildiğinden, bunlarin tumunu red etmisitir. Aynı zamanda Y kuşağı genel olarak idealist ve devrimidirm. Bu ülkeden şu an Z kuşağının rahatlıkla yaptığı ve normal saydığı şeyleri, Y kuşağı normallestirmistir ve X kuşağı ile çok mudlcadele etmiştir. Bu yüzden Y kuşağı geç evlenen bir nesildir. Ve yine en çok boşanan kusakyabyine Y kuşağıdir.
Ben düşünüyorum :D
çoğu maddiyattan
Cevap
42Cevap
paraları yoktur ya da doğru kişi bulamadıkları için de olabilir bence.. değişir bu kişinin bakış açısına kişiye göre.
Bende Y kuşağı bir erkek olarak yorum yapmak istedim. Y kuşağı kızları beklentileri çok yüksek ve kariyer yapma derdi almış başını gitmiş inan ki 30 yaşına geldim beğendiremedim bir kıza kendimi boyu bilmem en az 180 olsun arabası lüks olsun o olsun bu olsun hepsi hava atma derdinde ayıptır söylemesi para ile münasip bir yerini silip story atanı bile gördüm değişik bir yapıları var
Bilmem. Yani ben parasızlık söz konusu oluyor yani hep böyle ülkem parası bak ya yaş da Geçti Benden iyice 37 olmuşum düşünsene bir anlamı var mı ki ya sana vereyim sonuçta şurada kaldı ikisine de s**** gideceğim
sqerim evliliği dünyanın en bktan ülkesiyiz açık hava tımarhanesi bir toplum beynini sqyim ne evlenilir nede çocuk getirtilir bu ülkeye alayı hırsız ganimetci gambazcı toplum mng
Daha iyilerini bulmak için bekledir yıllarca.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldular.
Sebebi zina yapılması, ortam, çoğu kişi evlenemden zinay yapıp sevisiyor evlenmenin bıanasi kalmıyor zaten. Cehhennem çok sıcak
Evlendik 1.2 milyon paraya maal oldu adam asgarî ücreti hiç yemese 5 sene yapıyor nasıl evlensin.
Yanlış bilgi istatistikler yanıltıyor bence. Z kuşağının 2000 öncesi de aynı durumda.
Ben 35 yaşındayım hâlâ bekarım yaşıtlarım evli ama ben evlenemedim maalesef evde kaldım demekki yetersizim ve hiçbir çekiciliğim de yok
Çünkü o yaş aralığı ya hala evlidir ya da boşanmıştır 😎 ikisi de kaçış nedeni
Bizde y kuşağı olarak evlenmek bize uzak ihtimal geliyor
Y harfi biriyle birlikte yürüyememiş ayrılmış iki kola
yenı kusak evlenmeden kucakta neden evlensınler cesıt cesıt var
bunu anlamak için 20 yıl sonra bu soruyu cevaplamak lazım. bakalım kaç tanesi hala evli kalabilmiş. evet demek kolay vazgeçmemek zor
Paramız var evlenmiyoruz
Neden paramızı harcayalım Allah Allah
En az 10 milyon gider
Getirisi nedir ticari anlamda düşünmek lazım üstadım
Yalnız kalmak daha cazibeli galiba
evlenmek gereksiz artık onun yerine dost hayatı mantıklı baktın yıllarca birliktesiniz o zaman evlenilir
Dur bı zamanı var niye erken evlenim, daha üniversite olucam.
Ne alaka ya y kuşağı kafa yapısı olarak evlilik isteyen muhafazakar bir kuşak zaten
Çünkü bir tane yetmez onlara
Niye böyleler ki 🙄
Bilsek wksjsj
Bu ekonomide bu şartlarda çok zor zaten.
@Pentesctasy ya gizli bide
Size biri toplu büyü yaptı galiba ahsja
Kismet olmadi 😀
Y kuşağı eşsiz çünkü Jlşşşşş
@Bihteeerrr haklılık payı var baktım hak verdim
@-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ teşekkür cansın jlşşşşş
Rica ederim eyvallah de birde
@-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ eyvallah jlşşşşş
Para yok, talip yok
çünkü hayatı biliyoruz
Erkekler yüznden.
En akıllı kuşak😃😃
Ülkedeki kriz etkiledi
Bence reaksiyon
Ekonomik şartlar engelliyor olabilir 💅🏻
Haklılar ne yapsınlar 😂
Sıramı Z kuşağına saldım :) Koşun koşun evlenin.
Evli olup da mutsuz olan var mı
Millet birbirini şapıyo neden evlensinlerki
Yaşları geçtiği için olabilir mi
Para yok Para
para yok
Parası yok
Bulamadığı için
Bıktık biktik
Aklı olan evlenmez
paraları yok
Herseyin farkindayiz
Yaşamak istiyorlar.
Kendileri bilir
Evleniyorlar ya
Ilgilenmiyorum
Rahatlar evlenmek istemiyorlar
Para var mı ki
Allah bilir
Morruklar cunku
Sağlık sorunları artı parasızlık
Pe gizli bide
Para
Parasızlıktan
@Kalimera28 doğru bildin herseyin zamanı vardı zamanı kaçınca olmuyor belki birilerine yasamis oldugumuz ne varsa soyle dusunup insana örnek olabilir anlayabilen insan icin araya cok kisinin girmesi ve hakliyken hakaizliga dusmen signeye cekmek gerek yakınin tarafından hemen silip atman ofkelenmen yok sayman ne olsada kisiligini degistirmis olur kolaya kacarsın ofkeyle bir gun çok zorla karşılaştığın zaman ise ne yapacagını bilemez nasıl atlatacaginin farkina varamaz yapmamsı gereken kisiye yaparsa öykesine davrı karsindaki insan boyle seyleri kisiligini yanlis anlaya bilir haksizmıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?