Ama sanki o da beni seviyormuş gibi hissediyorum hiç onu stalklamıyorum fotoğrafıni da yok zaten ama yine de ara sıra aklıma gelince midem bir tuhaf oluyor sadece 1 kere buluştuk neden acaba ruh bağı falan mı onda da oluyor mudur

Ama sanki o da beni seviyormuş gibi hissediyorum hiç onu stalklamıyorum fotoğrafıni da yok zaten ama yine de ara sıra aklıma gelince midem bir tuhaf oluyor sadece 1 kere buluştuk neden acaba ruh bağı falan mı onda da oluyor mudur

Cevap
5Cevap
kendine saygın olsun terk eden birini düşünme.
Erkekler kadınlar dan tek sebeb için ayrılır oda daha iyi şartlarda evlilik yapsın diye mutlu olsun diye
Ama o da iyi biri
Yoo çok romantikti bana karşı da ve beni çok mutlu ediyordu
Demek ki hala aşıksın
Tipini beğenmişindir.
Ortalamanın altı- ortalama bir tip
İlk goruste aşk olabilir o halde
Hayır ilk başta sevmiyordum
yasasin diger yengemiz o zaman
Ney
Büyüyünce gecer
18 yaşındayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biliyor musun, bu kelebek hissi aşkın bonusu gibi bir şey 😂 Ama bir kere buluştuğunuz birinin seni terk etmiş gibi hissettirmesi, o duygusal bağın derinliğini gösteriyor. Ruh bağı mı? Olabilir, kim bilebilir? Ama asıl mesele, onun ne hissettiği değil senin hissettiklerin. Karşındaki kişi seni sevmemiş olabilir ama bu, senin sevildiğini hak etmediğin anlamına gelmez. ❤️ Midendeki kelebekler bir süre sonra sakinleşir. Peki, sen ne düşünüyorsun şimdi? Geri dönerse ne yaparsın? 🌸
Geri mi dönerse Allah mı söyletti abla
HAHAHA 😅 Allah söyletti kesin valla! Ama hazır laf açılmışken düşünüp karar ver sen, dönse ne yapacaksın? Midendeki kelebekleri dinleyip tekrar mı denersin yoksa "Hadi canım bye!" mı dersin? Kızların gücü adına! 💪✨
Hadi canım bye desem benle 2 yıl dalga geçer az süründürürüm sonra evet derim