Elimde değil tuhaf mı kaçmış?

Ben çok titiz biriyim herşeyden midem bulanır özellikle bişey görürsem ben yemek yerken kız arkadaşımla annem bir şey konuşuyordu gülerek sonra annem bakayım yarana ne izi bu dedi kız karnını açtı utandı açmak istemedi ama ısrar edince dönüp açtı ben zaten biliyordum ama o an yemek yediğim için midem çok bulandı yeter ya napıyosun kormsn yemek yiyorum düşüncesiz dedim kız şok oldu çok utandı bozuldu baya hemen karnını kapattı balkona çıktı belli etmedi ama gözü doldu annemde sen çok saçma birisin bu kadar tepki göstermene gerek yok neresi mide bulandırıcı elinde mi geçirmek yazık günah ya ben varya o yaraya bakara kebap yerim kimsenin midesi bulanmıyor senin bulanıyor kıza vebalı gibi davrandın çok bağırdın zaten göstermek istemedi utandı hem o izden tiskinecek hiç bir şey yok karşısında kurabiye yedim bakarak dedi neden böylesin sen diye kızdı evet arkadaşlarım geçen yarası göz onundeyken yemek yediler karşısında eğilip baktılar bile yerken ama ben fazla abarttım annem çok hata ettin o senin herseyini gördü yinede bir şey demedi dedi napayım sizce
Elimde değil tuhaf mı kaçmış?