Başıma gelmeyen kalmadı?

Okulda ben arkadaş edindim. Bu arkadaş bir erkek benden hoşlanıyordu. Ama ben çocuğa karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Neyse işte yılbaşından 1 gün önce bu çocuk beni aradı bende telefonu açtım. Çocuğa gözlerime şeffaf lens taktığımı söyledim. Sonra çocuk telefonda demeki gözlerin bu yüzden parlıyormuş. Çirkinsin sen. Lens dışında göğüsünde estetik var mı. Yüzünde estetik var mı. Bence saçların çok bakımsız. Saçını kestir ve düzleştir. Dalgalı saç sana yakışmıyor. Diye bi sürü eleştiri bende sinirden telefonu yüzüne kapattım. Sonra bana mesaj yollamış. Senin boş yapmandan kaynaklanıyor ortada bir şey yok dedi. Bende o an üzüntüden okuldan başka erkek arkadaşımı aradım olayı anlattım o da otomatik olarak diğerlerine anlatmış. Sonra işte ben dün okuldan eve dönünce bana telefonda laf söyleyen yazmış. Üzüntüden aradığın arkadaşın neredeyse beni dövecekti sen beni insanlara doldurmuşsun diye yazmış. Bende hemen üzüntüden aradığım çocuğu aradım. Olayın aslında bu üzüntüden olan arkadaşımı sıkıştırdığı ve laf attığı için kavganın olduğunu söyledim ve telefonda laf atan çocuk bana kaşar demiş beni savunmuş. Ardından telefonda laf söyleyen çocukla mesajlaştık. Sonra o kadar kötü lafın ardından çocuğa yazma artık aileler devreye girecek olayı büyütüyorsun dedim. O da ailemle dalga geçti. Ailen bana ne yapacak diye. Bende bu yaptıkların tacize girmeye başladı dedim. Ardından çocuğu engelledim. Heryerden engelledim. Bu bana laf söyleyen kişi çok konuşan insanların arkasından konuşan ortalığı karıştıran bir tip insan. Sizce ne yapayım bu çocukla karşılaşmamak için onunla olan dersleri almayacağım. Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.

Başıma gelmeyen kalmadı?