İnstagramdan başkasıyla konuşan eşimi nasıl affederim?

4 veya 5 gün konuştuğunu söylüyor 15 sene önceki ilişkisinden bir kadın eşimle aramızda çıkan kavga sonrası instagramdan resimlerimizi kaldırmıştık bunun üstüne eşime mesaj atmış ayrıldınız mı diye eşimde fake hesap olduğunu sanarak başta benim olduğumu sanarsak saçma sapan işler yapmamı yazarak devamında bu kadının olduğunu öğreniyor karşı tarafta evli ve mesaj atmaya devam ediyor eşimde konuşuyor ama her gün eve gelip benimle iletişim halinde her gün beni sevdiğini ve her gün hemen hemen benimle birliktelik istiyordu ve oluyordu mesajını yakaladığımda kadına yazdım tabiki yalanladı farklı bi amaçla konuşmadığını ayrıldığımızı sandığını yalanlar yalanlar son konuşmada eşim kadına ben eşimi seviyorum ve ona buna yapamıycağını söyleyerek konuşmayı kesiyor fake hesaptan hikayelerime bakıp fotoğraflarımı beğenmeye devam ediyordu tatlım kocama neden bunu yaptığını sorduğumda bilmiyorum bi anlık boşluğuma geldi kuranlara el basıp beni çok sevdiğini beni anlamadığını düşünerek böyle bişey ya ptığını söylüyor ve şu an ki durumda 5 aylık hamileyim ister istemez eskisi gibi bir şekilde onunla ilgilenemiyorum suç bende mi anlayamıyorum çok pişman olduğunu söylüyor ama ben içimden atamıyorum bu durumu çokta seviyorum 10 senelik sevgililik hayatımız oldu ve 9 aydır da evliyiz sizce ben ne yapmalıyım

İnstagramdan başkasıyla konuşan eşimi nasıl affederim?