Eşimle tartıştık. Çok üzgünüm:(

İyi geceler, eşimle ciddi bir tartışma yaşadık. Karakterlerimiz biraz farklı. O direk içinden geleni söyler, bense tartar öyle derim kırgınlık olmasın diye.

Beni sevdiğinden emin olsam da bu iki zıt karakterde oluşumuz beni çok yıprattı:( Şu an yanımda olmasını istemediğimden evde değil. Ben o kadar kızgındım ki arabada kalmasını gelirse gideceğimi söyledim. Ben sakin eşim ise çabuk sinirlenen biri. Artık taşıyamayacağımı düşünüyorum. Bütün gece mesaj çekti seni seviyorum diye her ikimizde ağlıyoruz ama sevgi yeterli değil tek başına. Ben ayrılmaya kararlıyım fakat o oralı değil. Ne yapayım sevgili üyeler aklım durdu:(

Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme söylediği bir sözden yola çıkarak tartıştık. Bende kaldıramadım ve bitirelim dedim. Misafirliğe gidecektik eşimle. Annemde ''geç kalmayın erken gelin'' demişti. (Annemlerdeydik yatılı iftar dolayısıyla) Eşimde; ''bırak ona da ben karar vereyim'' dedi. Oldukça kalabalık bir ortamda bozdu annemi. Ki annem karışmaz hiç ikimizin kararlarına. Böyle kırıcı konuşmasına gerek yoktu hiç. Bende eve geldim ve ayrılalım dedim:(
Güncellemeler
+1 yıl
Bu ikinci güncellemem.Kusura bakmayın belki biraz rahatsız edici bir durum.Bir daha da güncellemem

son mesajı;''şu an sen çok üzgünsün,yemekte yemezsin.Söz veriyorum yanına hiç uğramam. Mutfakta yemek,çay hazırlar giderim.Seslenirim hazır olunca.Aç kalma.Oruç tutarsın bu halinle biliyorum.En azından bir şeyler ye.Bana güven sen gel demeden yanına uğramam,giderim tekrar. Seni seviyorum meleğim.Ben bazen düşünmeden konuşuyorum.Sen benim şansımsın bu yönümü de senden sonra değiştirmeye çalıştım''
Eşimle tartıştık. Çok üzgünüm:(