Bana pis geliyor?

Eski sevgilime tekrar şans verdim. Bayağı geçmişte takıntılı biriydi ama şu an öyle değil gibi. Ben bu elime dokunsun rahatsız oluyorum. Yanağımdan bile öptürürken bundan tiksiniyorum. Benim için Allah var her şeyi de yaptı yani ufak tefek bir mağazaya gireriz o alır o öder gibi. Düşünceli tamam. Evlilik istiyor ama bazen kendisiyle celişiyor. Şirket araba vermiş doblo tarzı buna zimmetli. Bak araban evin yok diyorum. Bir evi var ama milattan önce 70lerden kalma. Tuvalet falan dar banyodan geçilmez. Her neyse. Araba senin değil diyorum benm diyor iyi de parasını sen vermedin ve arabada pis kokuyor işin tuhaf yanı. Midem bulanıyor üzerime siniyor o koku. Daha sonra bir şey söylüyorum mesela mükemmelim ben benim sahip olduklarıma kimse sahip değil diyor 😂😂 sanki arabası villası var. Her yanıma geldiğinde inşaat pisliği üzeri. Ben başak burcuyum bir de. Titiz ol dememe rağmen yok. Sonra sen mükemmelsin ya diyorum yoo değilim diyor e hani 2 3 gün önce öyleyim diyordun. 😏 Sigara içme diyorum ağzı afedersiniz lağım gibi kokuyor. Daha önce sigara içen sevgilim oldu ama onlar da böyle bir koku yoktu. Tiksinmiyordum. Tamam bugünden itibaren bıraktım şu paket son dedi bana hani sözünde duran biri ya... 1 hafta sonra baktım paket sigara almış, eee hani bırakmıştın sondu hangisine güveneyim şimdi dedim. Bu tarz şeylerde sürekli kendini üstün görüyor. Sonra da ben demedim yapmadım diyor. Her lafa kılıfı var anlayacagınız. Çok yazdım ama özet geçtim daha da... Kısa yazınca durum tam anlaşılmıyor.

Bana pis geliyor?