Sevgilimle 1,5 senelik bir ilişkim var artık ciddiyete gitmek istiyorum ama bahane üretiyor gibi geliyor çok kötüyüm nolur detaya?

Ben başından beri dedim hani ciddi ilişki istediğimi oda bunu biliyor artık ailem de bi yüzük takılsın diye düşünüyor annemle tanıştı geçen ama hani net bir zaman vermiyor şunu da şöyle yapalımlarla gelmiyor emin olmadığını hazır hissetmediğini söylüyor işini bahane ediyor neymiş şubatta zam alacakmış neymiş İstanbul’a gidip gitmeyeceği belli olacakmiş bunlar nişanlanmaya bahane değil ki ben defalarca kez bu yüzden ayrılmaya da çalıştım bırakmadı asla izin vermiyor ayrılmıyor çok sevdiğini benimle bir gelecek istediğini söylüyor ama icraat yok babamla da tanışmaya gelecek bu perşembe anlamıyorum şu an hazır değilsin ailemle tanışıp daha da kötü halede sokuyor ailem ne diyecek madem olmayacaktı ne diye getirdin demeyecek mi artık ikna etmek için düşünün kadınlık gururum kalmadı dil döküyorum olsun yaparız ben senden eşya istemem diyorum ben seni zorlamam diyorum paraya bakmadığımı söylüyorum ama yok hem aileme mahcubum hem o bana yük çok yoruldum ne yapmam gerekiyor

Sevgilimle 1,5 senelik bir ilişkim var artık ciddiyete gitmek istiyorum ama bahane üretiyor gibi geliyor çok kötüyüm nolur detaya?