Aşk İlişkileri Aşşağıdaki isimlerden hangisi güzel veya sevgilinizin ismi olsun İsterdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cihan Baran Murat Cahit Berk Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşşağıdaki isimlerden hangisi güzel veya sevgilinizin ismi olsun İsterdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hiç biri bide eski Türk ismi seviyorum böyle görkemli asil olmalı örneğin Timur, Oğuz gibi Atilla da fena değil. 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Murat ismi çekti beni niye bilmiyorum 0 38 Yorumla Soran 1 yıl Vardır bir mazisiBelki Yorumla Soran 1 yıl Sen çok değerli bir kadınsın aklımdasın Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Sen kmsn peki Yorumla Soran 1 yıl Kimsem kimim boş ver Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Merak ettm hem niye degerliym sende anlamadim Yorumla Soran 1 yıl Senin gibi kadın çok az varda o yüzden Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Offf tamam git Yorumla Soran 1 yıl Anladınmı kim olduğumu 😁 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Nerden anlicam lan Yorumla Soran 1 yıl Hayırdır bir sakin ol Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Or§bu cocuklaid ile uğraşıyorum sinir oluyorum artık insnalara hepsinin ta 77 sülalesinin 7 ceddine bilmem napiym Yorumla Soran 1 yıl Senin dm açıkmıki neden geriliyorsun? Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Hayır burdan değil Yorumla Soran 1 yıl Nerden? Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl boş ver Yorumla Soran 1 yıl İnstadanmı? Yorumla Soran 1 yıl Reeldenmi? Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ikiside degl bi oyundan Yorumla Soran 1 yıl Ha tamam hatırladım hala oynuyormusun sjsjhsj Yorumla Soran 1 yıl Oynadığın oyunu Yorumla Soran 1 yıl Weeplay Yorumla Soran 1 yıl Uğrasamıyacam senin bu tavrınla kim oldugumu bilmediğin için böylr davranıyorsunda neyse Yorumla Soran 1 yıl burada tanıstığın kişilerin baş harfini yaz söylicem söz Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ammmaaan isim yok bununla uğraşcam demiyorsan deme bb Yorumla Soran 1 yıl Bb Yorumla Soran 1 yıl İstek atsan dmden yazıcakmısın ordan söyliyeyim Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl 👍 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl istersen selvi boylum Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Pekiii gizemli adam Yorumla Soran 1 yıl Gizemli değilim biliyosun kapatmıştım hesabı yeni açtı ve ilk soruma geldin neyse uzatmanın anlamı yok iyi geceley Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ben nerden biliyim hesabını ya Allah aşkına ben unutkan biriyim bide bana trip atiyon söyle açık açık bende bileyim seni mi yicem ne bu gurur , iyi geceler. Yorumla Soran 1 yıl Lan ne gururu neyden bahsediyorsun ekliyeyim yazacaksan söyliyeyim diyorum Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ekle lan bakaym kimse az laf ataym sana Yorumla Soran 1 yıl Ekliyeyim ama ben senin laf atacağın karaktere sahip biri değilim Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Attn mi Yorumla Soran 1 yıl Attık Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İsme göre mi oluyor tövbe tövbe 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka shhsjshs hangisi hoş onu soruyorum sadece djdjjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yagahaga tamam sensin Yorumla Soran 1 yıl Söyle bari birtane beğendiğini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Reis bunlar z kuşak ben 26 yaşındayım bari o yaşlara uygun sor Yorumla Soran 1 yıl Kral ne alaka mahmut mehmet abdullahmı sordaydım 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben z kuşağımıyım sjshsh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahhaa mehmet olabilir Yorumla Soran 1 yıl Ahahshhs hayrettin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Küçük cebime gir 25_29 yazıyor Yorumla Soran 1 yıl Değilim işte 29 um Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Z olmuyon benden büyüksün Yorumla Soran 1 yıl Abi de bakayım sjjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abim benim Yorumla Soran 1 yıl 😁😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Birisi yeni hesaba isim arıyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne hesabı kız merak sadece sjsjj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç biri bide eski Türk ismi seviyorum böyle görkemli asil olmalı örneğin Timur, Oğuz gibi Atilla da fena değil.
Murat ismi çekti beni niye bilmiyorum
Vardır bir mazisi
Belki
Sen çok değerli bir kadınsın aklımdasın
Sen kmsn peki
Kimsem kimim boş ver
Merak ettm hem niye degerliym sende anlamadim
Senin gibi kadın çok az varda o yüzden
Offf tamam git
Anladınmı kim olduğumu 😁
Nerden anlicam lan
Hayırdır bir sakin ol
Or§bu cocuklaid ile uğraşıyorum sinir oluyorum artık insnalara hepsinin ta 77 sülalesinin 7 ceddine bilmem napiym
Senin dm açıkmıki neden geriliyorsun?
Hayır burdan değil
Nerden?
boş ver
İnstadanmı?
Reeldenmi?
Ikiside degl bi oyundan
Ha tamam hatırladım hala oynuyormusun sjsjhsj
Oynadığın oyunu
Weeplay
Uğrasamıyacam senin bu tavrınla kim oldugumu bilmediğin için böylr davranıyorsunda neyse
burada tanıstığın kişilerin baş harfini yaz söylicem söz
Ammmaaan isim yok bununla uğraşcam demiyorsan deme bb
Bb
İstek atsan dmden yazıcakmısın ordan söyliyeyim
?
Hayır
👍
Nasıl istersen selvi boylum
Pekiii gizemli adam
Gizemli değilim biliyosun kapatmıştım hesabı yeni açtı ve ilk soruma geldin neyse uzatmanın anlamı yok iyi geceley
Ben nerden biliyim hesabını ya Allah aşkına ben unutkan biriyim bide bana trip atiyon söyle açık açık bende bileyim seni mi yicem ne bu gurur , iyi geceler.
Lan ne gururu neyden bahsediyorsun ekliyeyim yazacaksan söyliyeyim diyorum
Ekle lan bakaym kimse az laf ataym sana
Ekliyeyim ama ben senin laf atacağın karaktere sahip biri değilim
Attn mi
Attık
Bunlari hepsi erkek lan
Berk daha sempatik geldi.
İsme göre mi oluyor tövbe tövbe
Ne alaka shhsjshs hangisi hoş onu soruyorum sadece djdjjd
Yagahaga tamam sensin
Söyle bari birtane beğendiğini
Reis bunlar z kuşak ben 26 yaşındayım bari o yaşlara uygun sor