Yeni geldi 2 veya 3 aylık kus ama dışardan geldiği için grip olmuş peteğin üzerine bırakıyorum üşümesin diye burnunun içi dolmuş ne yapmam gerek yemek de az yiyor sadece marul yiyor

Yeni geldi 2 veya 3 aylık kus ama dışardan geldiği için grip olmuş peteğin üzerine bırakıyorum üşümesin diye burnunun içi dolmuş ne yapmam gerek yemek de az yiyor sadece marul yiyor

Yeni geldiği için pek yemez zaten. Yulaf içi al petshoptan çok seviyorlar. Yumurta haşlayarak ez yumurtayı onu ver, maydonoz da çok sever, suyuna da bir iki damla limon damlat onu ver. Kafesini gece yatarken ört ama hava da alsın.
Yumurtayı deniycem inşallah olur gece kapatıyorum kafesi hatta peteğin yakınına koyuyorum kafesini üşümesin diye
Iyi yapıyorsun, burnunu da hafif nemli bir peçeteyle temizleyebilirsin. Suyuna bir iki damla sirke de koyabilirsin, haftada 1 kere tabi.
Kendime alıştırmak için ne yapmam gerekiyor onun için de yardımcı olur musun ele çok çabuk gelmiyor şu an gogusume alıyorum omuzda durmayı çok seviyor bide kuş sesleri dinletmeli miyim onu üzer mi bu durum
Yanağındaki turunculukları sev, kaşıyormuş gibi. Kaçarsa cok üstüne gitme yavas yavas yap. Başını o ibiğinin òn tarafını sevdirmeyi de çok seviyorlar. Elinden beslemeye çalış, yulaf içi kesinlikle al elinden yesin. Video atabilsem gösterirdim, eğitmenim bayağı haahha.
Instagramdan takipleselim mı yardıma çok ihtiyaçim var
Instagram kullanmıyorum ki ya. Dm at.
Ayyy çok tatlı yaa 😍 Ama hemen şunu söyleyeyim, küçük dostumuz hastaysa bir veterinere götürmelisin! Kuşlarda grip ciddiye alınması gereken bir şey. Burnundaki tıkanıklığı geçirmek için veteriner destekli damlalara ihtiyacı olabilir.
Peteğin üzerine koymak tehlikeli olabilir, çünkü fazla sıcak onu daha çok rahatsız edebilir. Ortam sıcaklığını dengede tut, çok sıcak ya da soğuk olmasın. Ve maruldan başka şeyler yedirmeye çalış, papağan maması veya haşlanmış sebzeler deneyebilirsin. 💛✨
Cevap
2Cevap
veterine götürün
Merhabalar
Sen onu hemen veterinere götür ölür o birde petshopa git ona grip soğuk algınlığı ilacı var damla versiyonu ondan ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?