Hıristiyan biriyle birlikte olmak ister misiniz kızlar_

Biliyorsunuz ki Türkiyenin ççoğunluğu Müslüman+ Sözde müslüman. Ama ben bir hristiyan olarak bu kadar küçümsenmeyi, dışlanmayı hak etmediğimizi düşünüyorum. Çünkü şu anda hoşgörülüyüm diye geçinenler hiç de hoşgörülü değil. Çoğu dini inceledim Müslümanlık hoşgörü dini olmasına karşın şimdiki insanlarda çok fazla bağnazlık, batıllık var.

Müslüman kızlar benim gibi hristiyan biri ile birlikte olmayı tercih etmezler mi
Güncellemeler
+1 yıl
Her dinde Allaha ibadet esas değil mi ? Sonuçta İnsanı Allah Yarattı diye seviyoruz. Allahın Yargılarına mı inanacağız, Hacı hocaların laflarına mı, Hristiyanı da Allah yarattı Yahudiyi de Müslümanı da
Güncellemeler
+1 yıl
Bakın biraz tarihi inceleme yaparsanız İslama Hoşgörü dini de deniyor. Ama şuan bile Dinin SAPMALARI söz konusu.Kaçınız Kuranı veya başka kitabı okudunuz ve ona göre hareket ettiniz. Bana sorarsanız Hadis vs. Toplum hayatını şekillendirmek adına dinin öne atılması,Dinin sapmaları oluyor. Ve yaşadığınız şey de Dinin saçması. Hiç mantıken yaklaştınız mı.Allahın Yarattığı, Allaha inanan ona iman eden bir canlı ve onla evlenip ibadetinizi yapmanız neden hoş karşılanmasın.Onları Allah yaratmadı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
En çok da Her yoruma Musallat Olan, Heryerde Allaha İnancımı İbadetimi, Hristiyan olmama karşın Müslümanlık ibadetlerini de yapmamı belirttiğim halde bana Kafir diyerek günaha giren, Hakaretler edip Dinin sapmalarını savunan GevezeGeeberik adlı arkadaşın Facebook Duvar resmindeki Şampanya ve Sigara resmine güldüm..

link
Hıristiyan biriyle birlikte olmak ister misiniz kızlar_