Dindar bi kızı yakından tanımak ister miydiniz beyler?

inançlı biriyim, tesettürlüyüm ve dindar sayılırım kendi çapımda. fakat kimseyi din konusunda darlamam, talep etmeyene vaaz verir gibi konuşmalar yapmam. herkese oldukça saygılıyım

karakterim oldukça pozitif enerji ve hayat doludur. sanatçı bi ruhum var. insanı önemseyerek dinlerim ve iletişim kurarım. samimi ve güven veren biriyim.

öğrenmeyi çok severim, kavramlar hakkında konuşmayı çok severim. kendini yetiştirmiş ve meslek sahibi biriyim. çok iyi bi eş/sevgili olacağıma dair kendime oldukça güveniyorum. yani bence benimle olan bi erkek çok mutlu olurdu ve yaşamayı severdi

fakat gelin görün ki kafamın uyacağını düşündüğüm kişiler tesettürlü olduğum için bana bakmayacaklardır bence. hoşuma giden erkekler genellikle sanatla ilgilenen kültürlü insanlar oluyorlar. açıkçası onlar da tesettürlü veya dindar kızlardan uzak duruyorlar sanırım. belki onlara karşı ön yargıları olabilir

beni dindarlığımla kabul edecek erkekler ise genellikle geri kafalı ve yobaz oluyorlar. işte bu ikilik benim için çok büyük bi sorun.

kültürlü ve açık fikirli erkekler, neden dindar kızlara şans tanımıyorsunuz? dar görüşlü biri olduğumu düşünmüyorum ben ama böyle erkekler beni istemezler bence. neden ama

Dindar bi kızı yakından tanımak ister miydiniz beyler?