AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Halen seviyor demek ki
Ama albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan
Ama seninle nişanlandıktan sonra silmesi gerekmez mi? Kendini kandırma artık seninle bir gelecek kuracaksa silmesi gerekir. Bu konuyu konuş onunla
Unutmuş olamaz mı silmeyi
İnanıyor musun gerçekten.. Her akşam baktığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Bilmiyorum onu seviyor olsa benimle niye nişanlansin ki
Sence
Unutamamış mı acabası
Ama albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan
Rezil herif ya
Kalbindende silememiş belli
Daha ne olsun yani ben senin yerinde olsam ayrılırdım
İlişkiniz ve daha nicesi yalanmış
Gecmis bitmistir akli demekki hala onda ayrill derim
Aklin mi kıt senden önce ama sakliyo amaaan kime ne anlatyoruum bayilyosunuz yarın gelip aglarsin burada
Kızın numarası da duruyor
Yanlış bir davranış
Allah sabır versin işin içinden çıkamazdım çok zor bir durum
Unutmuş ablası
Öyle mi dersin
Erkek milleti bu ik şüphede at basindan
Yinede kalbini dinle
Soruyor musun bunu da daha açık ne olabilir.
Demekki gerçekten sevmiş, silmeye kıyamıyor.
Kendi adıma konuşayım, unutamadığım ve kıyamadığım için eski sevgilim ile olan fotoları silemiyorum.
Öyle olsa benimle neden nişanlansin ki
Yeni bir başlangıç için veya onla olmadığı için 🤷🏻♀️
Allah Allah neden acaba😆
Neden ki
Allah belalarını versin bu erkeklerin
Bir çok nedeni olabilir
Eğer sen gördükten sonra sildiyse sorun yok
Değil albümü herşeyi resetlemesi gerekir🤦
at nişanı taviz gösterme
Yüzüğü at kabul edilir değil
Onu çok sevmiştir özlemiştir ya
Eski nişanlın*
Seninle nişanlı olduğu için olabilir mi?
Ozleyince bakıyordur
Sen ayırdın onları demi araya girdin 3. Şahıs
sus allah aşkına
O kıza aşıkmış gittim bizzat kendim sordum
Unutmamistik yedekte bekletiyor
Ona karşı ilgisi vardır
Kendisine sormani tavsiye ederim
Ben olsam ayrilirdim 👏
Aman allahim
Ee daha ne bekliyorsun ayrılsana
Güzel çıktığı tek foto odur belki 😀
Abla sen yedek kulübesinden oyuna sonradan alinmissin bence
Bu ne demek
IQ da düşük. Ondan anlamadın o olayı da.
Dalga geçme ya bir şey soruyorum
Unutamamıştır...
Çünkü seviyor aklında özleyince bakıyor
Oha çüş
Sevdiği için silmemiş
Ne bilelim nişanlina sor
Yemediği halt kalmamiş sende gidip üstüne üstlük nişanlandın mı e pes yani memlekette erkek mi bulamadin
Yanındaki ile yaşar aklindaki ile ölürsün
Belki silmeyi unutmuştur
Dediğin doğru olabilir bende unutmuştum sonradan farkinda varmistim ve hemen silmistim
Ama gizlendiyse bir foto kesin güzel iz birakmistir
Güzel iz derken
Nasıl yani
O kişiyi unutamamis olabilir özlüyor olabilir zamaninda cok eğlenmis olabilir yani kisacasi iz birakmistir
Numarası da duruyor kızın
Ooooooooooooo ne alaka aq
Noldu
Hadi fotoyu unuttu falan numarayi niye silmiyor aq
Sence napmaya çalışıyor o zaman nişanlım
Nişanlin umarim hala onu düşünmuyor ve ondan medet ummuyordur gerçekten korkunç bişey olurdu ama bilemeyiz belkide unutmuştur
Şu an hayatında ben varken ondan ne medet umuyor olabilir ki
Hayatinda sen varsin ama biliyorsun ki gerçeklerin birgün ortaya cikmak gibi bir kötü huyu var onun için net konusmamak gerekir ve diyeceğim şey onu bunla konuş o fotolari ve numarayi silmesi gerekiyor
Gerçekler nedir
Gerçekler belkide seni aldatıyor olabilir ya da hala akli onda kalmış olabilir gerçeği bilemeyiz ama düşünebiliriz
Belki silmeyi unutmuş ise neden soru soruyorsun seni aldatsa bile sorun etmezsin sen boş ver bunları
Bidefa burada benim binbir tane bu şey yazmam çok saçma bir kişi bir kişi ile beraberken önceki sevgilisinin numarasini fotoğrafını neden tutar neden silmez cok saçma
Ayrılık sebebi
Neden belki silmeyi unutmuştur
Gizli gizli bakıyordur
Kıyamadığı için ya da hala sevdiği için maalesef
Albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan
Onu seviyor niye olacak
basit değil mi unutamamış
Unutamamıştır. Unutsa silerdi.
Ben şahsen unuttuğunu düşünmüyorum. Çünkü şahsen ben telefonumu sürekli kontrol eden biriyim. Eski sevgilimle alakalı bir şey olsa mesela önceden şu an yanımda olan kişinin göreceğini düşünerek kaldırırım ya da saklarım.
Numarası da duruyor
Ya bu çocuk çok umursamaz diyeceğim ama alakası yok. Kafasında silinmiş olsa onlar durmaz. Numara durması bana büyük sıkıntı mesela.
Seviyor hala
Albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan
Seviyor hala o kızı
anısı vardır
Eskimemiş demekki öyle saçma şey mi olur
Kıyamamış
hala onu seviyor
Silmesi gerek seni tanıması ile aklı hala onda ise ugrasma ayrıl
Onu unutmamis
Erkekler böyledir kafaları kızlar gibi değildir çok eskidir belkide onu kiskandirmak için belki de yarabandi belki de aile baskısı her şey olabilir
Öyle olsa sevgili yapmaz mıydı nişan sonuçta bu
Canım benim senin miden genişse ben bilemem evlendikten sonra boynuz yemek istersen tam gaz devam
Onu özlüyor mu acaba..
Birde evlendikten sonra bak :)
Anlamadım
Silebilir diyorum iq un mu düşük?
Unutamamış
Unutamamış.
Ayrılmak en iyisi
Ara sıra bakmadığı ne belli bence çaktırmadan aldat ama yedektede dursun
Bence eski sevgilisini seviyordur
unutamamıştır
Olur öyle
Sama yakalatması kötü olmuş :). Ben online tutuyorum öyle şeyleri
Sana geçmiş olsun o zaman
Neden gay
ya*
Bu işleri yapmş geçirmiş biri olarak şunu söyliyiö, foto durması bi yere kadar anlaşılır, ama numara durıyosa, hala görüşüyo ve seni b.. nuzlamış değerli dostum
Erkek dawranışı böyle işte. kimde ne buluyosa onu elde tutmak istiyo
Unutamamış ne yazık ki
İlgi duyduğu için
Ama albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan silmeyi unutmuştur belki de
Evet olabilir
Cikmadik candan ümit kesilmez 😉
Nasıl
Demekki umut vaadediyor
Onu mu seviyordur
Seviyo degildir buna politika diyoruz. Yani aradan bir zaman gecip cani macera isteyince bak seni unutamadim resimlerin burada diyip puan toplucak sanirim
Hatıra der kesin
Numarası da duruyor kızın
Aklı onda sen sadece yanındası
Nispet uğruna diğerini kıskandırmak için öyle yapan erkek çok
O kız yüz verse ona dönme ihtimali var mı
Belli ki unutamamış
Belki silmeyi unutmuştur
Gizli albümde silmeyi unutmak? İnandırıcı geliyor mu dürüst ol
İnsanlık hali diyemez miyiz
Çok iyi niyetlisin konuştun mu nisanlinla
Bişey demedim daha
Gizli mi baktın da gordun fotoları
Evet
Anladım
Acik açık konuş muhtemelen silmeyi unuttum diycek
Unutmuş olma ihtimali peki
Öyle bir ihtimal yok degil ama çok düşük çiftler ayrılınca ilk yaptıkları şey fotoğrafları silmek oluyor
Ama albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan silmeyi unutmuştur belki de
Hadi yaa
Baka baka 31 cekiyorsur
Tedbir amaçlı silmemistir belki
Bilerek koyup sonra unutma ihtimali?