- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBir de gizli albüme kaldırmış hey Allah'ım. Günümüz erkeklerinde şöyle bir durum gözlemliyorum, sizin belki daha farklıdır. Siz böyle olmuşsunuzdur demiyorum. Birine aşık oluyorlar, her şeyi yaşıyorlar cinsel anlamda. Ama evlenirken cinsellik yaşamadıkları bir kızla evleniyorlar, kızın daha önce cinsellik yaşamamış olmasını istiyorlar. Kisacasi evlenilecek kız eğlenilecek kız ayrımı... Ama bence o evlilikler de kısa sürede bitiyor. Boşandıktan sonra kız daha fazla bakire olmuyor ki, yani böyle bir şeyin peşinde koşturmak anlamsız. Bazı şeyler yaşanmak içindir yani. 🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Silmeyebilir, gayet normal bir durum.
Sen de silmeyebilirsin.
Hani 'Geçmiş geçmişte kalmıştır' idi? Şimdi bu söz 'İyi ya işte, geçmişte kaldıysa silmeli' cinsinden algılanabilir.
Geride kalmış bir ilişkinin hatıraları nasıl bir tehlike yaratabilir ki? Bu davranış, hala o kişiyi özlüyor, hayal ediyor olmak mıdır?
Ben bu fikre aleyhdarım.
Silen kişi, hatıralara ve o hatıraların başrol oyuncularına saygı duymuyor demektir gözümde. Bir gün yollarımızı ayırdığımızda beni de sileceğini, geri kalan hayatında hiçbir iz bırakmayacağımı düşünürüm.
Hem nasıl bir özgüvendir; O'nun hayatında 'son kişi' olacağıma inanmak? Birgün O'nu hayal kırıklığına uğratırsam ve ayrılık gelip çatarsa, utanırım hatıralarını yok ettiğim için. Ortaçağ'ın cadı yaktıran mahkemelerinden ne farkım kalır?
Son sahifesi çevrilmiş bir kitapta neler yazdığını bileceğim ama o kitabın, kitaplığın rafında durması beni rahatsız edecek, öyle mi?
Varsın dursun... Beni sevdiğinden ve düşlediğinden eminsem, arada bir tozunu ben alırım.
30 Yorumla
Unutamamış gibi. Kendini emin hissetmiyor da olabilir. En doğru hareket sizin onun albümünü karıştırarak ne kadar uygunsuz bir hareket yapsanız da bunu kabul ederekten onunla sakince bu durumu konuşmaya çalışmanız olur. Onunla ilgili kafasında bitiremediği sonuçlandıramadığı bir şey olabilir. Bu evlilik planlayan biri için normal değil. Nedenini sakince sorun. Ve gerçekten sizinle ciddi bir ilişki istiyor, evlilik hayali kuruyorsa onları silmesini ve o kişiyi anı olarak geçmişte bırakmasını ve bir daha hatırlamamasını isteyin. Eğer bunları yapmayı reddederse bu bir çeşit aldatmadır. Sizinleyken bir başkasını düşünmesi unutamaması bir aldatma olur. Umarım ki öyle değildir. En iyi yol sakince bunu konuşmak olur diye düşünüyorum. Tabii ki sizi tanımıyorum sadece bu önerim, kendi ilişkine göre farklı yorumlayabilirsiniz
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılUnutmuş da olabilir unutamamış da olabilir veya herhangi bir sebebi olmayabilir. O kadar önemsememiştir ki silmemiştir bile. Veya silmeyi unutmuştur. O kadar çok ihtimal var ki. Bence burada kendini dinlemelisin. Arkadaşlarını, çevreni ya da yorumdakileri değil kalbini dinle derim. Açıklaması "senin için" ne kadar inandırıcı buna odaklanmalısın.
02 Yorumla
Soran1 yılAlbüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan
- 1 yıl
Ne açıklama yaptı peki?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, tatlım, böyle bir şey karşısında ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. İnsan ister istemez sorguluyor... Gizli albümdeki bir fotoğraf, eskiyi tamamen unutamamışlığını mı gösterir yoksa sadece üşengeçliğini mi? Bunun cevabını tabi en iyi nişanlın bilir. 😊 Belki o fotoğrafları, anı olarak tutuyordur; yani geçmişini değerlendirme tarzı o olabilir.
Ama belirtmeliyim ki, bir ilişkinin en önemli tarafı açık iletişim. Bu konuyu nazikçe konuş. Ona hislerini ve düşüncelerini paylaş. Belki farkında bile değildir bu fotoğrafları silmediğinin! İnşallah tatlı bir açıklama gelir ve içten bir "haklısın" konuşmasıyla bu mevzuyu çözersiniz. ❤️
Unutma, insanlar mükemmel değil ama konuşarak ne kadar olgun olduklarını gösterebilirler! 💬✨60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Nişanlının eski sevgilisinin resimleri silmemesinin hiç bir mazereti yok. Unutmasına imkan yok. Gizli albümde saklamasıda ayrı bir mevzu. Herkes farklıdır ama ben kendimden örnek vereyim. Ben eğer unutamadıysam ya da hala bir beklentim varsa resimleri silmem. Bu durumu açıkça konuş derim. Bakalım sana ne diyecek?
617 Yorumla
Soran1 yılAma albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan
Soran1 yılKızın numarası da duruyor
- 1 yıl
Daha ne duymak istiyorsun? Numarası duruyor resimler duruyor. Üzerine birde özel resimler olduğunu söylüyorsun. Bunlar hiç normal değil. Boşuna kendini kandırma. Farkına var artık. "Bunlar gayet normal" dememizi bekliyorsan yanılıyorsun. Ben böyle bir durumla karşılaşsam ortalığı karıştırırdım..
- 1 yıl
bence sen gençlerin arasına fitne sokuyorsun. otursun konuşsun muhakkak adam mantıklı bşr neden söyleyecektir
- 1 yıl
@yusuf-kenan sen nişanlının telefonunda sevgilisinin resimlerini görsen bide özel resimleri sen ne yaparsın, bunu mantıklı bir sebebi var deyip sakince konuşur musun?
- 1 yıl
kız nışanı mı atsın yani?
- 1 yıl
@yusuf-kenan ben sana bir soru sordum onun cevabını ver. Sen olsan normal karşılar mıydın?
- 1 yıl
belki unutmuştur
- 1 yıl
@yusuf-kenan sen hala sorunun cevabını vermiyorsun. Cevaptan kaçıyorsun. Allah aşkına söyle böyle bir şeyin unutulmuş olacağına sen inanıyor musun?
- 1 yıl
cevap veriyim dur. o fotoları nışanlımın dötüne sokarım ama araya girmemek lazım. belki kız affedecek ve çocukta bir daha yapmayacak.
- 1 yıl
yani ben ayrı bu kız ayrı. beni neden örnek gösteriyorsun ki
- 1 yıl
@yusuf-kenan soruyu sormasa araya girmezdim. Sen görüşüme yorum yapınca ister istemez senin ne yapacağını sordum. Çünkü ben olsam ne yapardım üzerinden görüş paylaştım ben. Sende beni araya fitne sokmakla itham etmemiş olsaydın seni örnek gösternezdim.
- 1 yıl
benim tüm eski sevgililerimin resimleri bende var. son sevgilimle evlilik yolundaydık ve bir gün beni çok sinir etti. eskilerimden biriyle olan bir videomu attım. müstehcen. tekmeyi yedim ve aşk acısı çekiyorum.
- 1 yıl
ha unutamadığım için mi? tabiki hayır. evlensem hepsini silerim ama netleşmeden silmem.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü aldatmak için uzak durun
01 Yorumla
Soran1 yılAma albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan
1 yılBence, nişanlınızın eski sevgilisiyle olan fotoğrafları silmemesi, olmaması gereken bir durum. Geçmiş ilişkilere dair hatıraların bir şekilde silinmesi, mevcut ilişkinizin önceliklerine saygı duymanın bir göstergesi olmalı. Bu tür fotoğrafların varlığı, bazen güven sorunlarına yol açabilir ve duygusal olarak ilişkinize zarar verir. Bu durumu açıkça konuşarak, birlikte sınırlar belirlemek ve güveni sağlamak önemlidir. Bunun hiçbir geçerli sebebi olamaz.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlerde önüne koymak için. Seni mahvetmek isteyen bir psikopatla birkikte olabilirsin dikkat et her erkek kadın sevmez. Yasadigi hayattaki tüm yükü senin üzerine yıkıp tüm psikolojik sorunlarını kadınların üzerinden getiren bir tayfa kafası var erkeklerde. Bence ayrılmalisin. ben sizin gibi tuaf kadınları anlamıyorum. Sen aynı şekilde sevgilinin fotoğraflarıyla karşılaştır bakalım ne olacak seni umursamıyor ve olabilir diyorsa da anlarsın niyetini kiziyorsada anlarsın bu tip erklerden olmuyor.
10 YorumlaÜzgünüm. Herkes hayatta birini çok sever aşık olur. O kişiyi unutamaz beni seven biri bana yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün demişti. Bunu diyen kişiyle 6 ay ayrı kaldım döndü geldi ve tek bi fotografını bile silemedim dedi. Velhasıl kelam nişanlanmış ama inat ugruna mı belli degil bunu ögren. Evlensen bile bir gün o fotograftakinin kapısında bulabilirsin kocanı. Bunları nerden biliyosun eminmisin diye sorarsan da bana takıntılı kişiden. Senin için aşk sadakat önemli degilse evlen fakat önemliyse yol yakınken dön.
00 YorumlaDaha önce hiç bir ilişkim olmadı ama hoşlandığım kızın cep telefon numarasını 4-5 yıl rehberimden silemediğimi biliyorum. Herhangi bir beklentim olduğundan değil kız zaten niyetini açıkça belirtti ama nedendir bilmiyorum adını koyamıyorum belki bu durum için bir terim bir kavram vardır belki, numara o kadar süre boyunca rehberimde durdu.
Sevgilinin ne düşündüğünü bilemiyorum ama ben sadece naçizane kendi yaşadığım durumu anlatmak istedim.
03 Yorumla- 1 yıl
Umutlu olduğunuz için mi silmediniz yoksa umursamadığınız için mi
- 1 yıl
@KendiniArayan9 Numarasını silin bence erkekler de en nefret ettiğim olay ayrılık yaşandı karşı taraf hatalı hainlik yapmış ama yine kalkıp o numaranızı silmiyor. Ben böyle durumlarda mecburi olarak numara değişimi yoluna gitmek durumunda kalıyorum bence anılar hatıralar vs boş işler zaten zihnimize geliyor birde eski hatıralara bakıp daha fazla kendimize mi hatırlatalım
Gizli Üye(25-29)1 yılKırıcı olmak istemiyorum ama doğruyu söylemek istiyorum nişanlın eski sevgilisini seviyor ve unutamıyor büyük ihtimal terkeden taraf kız seninlede eski sevgilisini unutmak için nisanlanip ona olan hırsından evlenicek geçmiş olsun bence bu sana ayrılmak için fırsat yol yakınken ayrıl o seni hiçbir zaman sevmiycek hep eski sevgilisini dusunucek aklına gelicek belkide kızınız olunca onun ismini koyucak
16 Yorumla
Soran1 yılAma albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan silmeyi unutmuştur belki de
Cevap sahibi1 yılNe farkeder silmeyi unuttuğunu sanmıyorum benim hayatımda şu an kimse yoken ben bile eski sevgilimle olan resimlerimi silmisken sen kendini kandırmaya devam et daha önceki yorumlarınıda okudum sen bence kendine konduramiyorsun hadi şu an Nisan döneminiz var heyecan tanışma döneminde de mi aklına gelmedi zaten bir insan ayrılırken başından siliyor ayrılık dönemlerinde nerdeydi kusura bakma ama buna kör kütük aşık olmussun sen nisanina üzgünüm ama nişanın senin değil önceki kızı seviyor insan ne olursa olsun siler unuttumu ya birde beraberken yapmış diyorsun ayriykende değil tamam işte halen aklında sen gormeyesin diye albüm yapmış yarın oburgun kız barismak istese nişanlın seni bırakıp ona gidicek ya da evlensen dönmeye çalışsa kız metres olarak hayatına giricek yol yakınken bu çocuktan ayrıl sana hayır gelmez sen şu an aşıksın kendine tatmin etmek için bahane arıyorsun gibime geldi
Cevap sahibi1 yılGörüşmeye devam ediyorlar ozaman geçmiş olsun
Soran1 yılÖyle olsa başta neden benimle nişanlansin ki
Cevap sahibi1 yılNeden olucak ailesi ya zorla birisini bul demiştir ya da eskisini unutmak için kıskandırmak için sen her nişanlanan evlenen seviliyormu sanıyorsun benim arkadaşımda sırf eski sevgilisine inat evlendi ama eski sevgilisini seviyor halen hatta durumda göndermeler yapıyor önemli olan nisanlanmasi evlenmesi değil aklinda kimin olduğu önemli bugün eski sevgilisi dönse sana tekmeyi aticak benim çevremde çok var nişanlanip terkedilen ya da evlenip eskisiyle barisan
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılDemek ki nişanlın eski sevgilini tam unutamamış bunu anlaması zor değil. İşın kötü yanı onu tam olarak unutmak da istemiyor. Nişanlını böyle kabul edeceksin. Sen sorun çıkarttıkça daha da çok sorun çıkar.
04 Yorumla
- 1 yıl
Kızın özel fotoları derken nasıl yani biraz daha anlat anlamadım
Soran1 yılKızın orasının burasının fotoğrafı
- 1 yıl
Bir erkek eski sevgilisiyle birlikte çekildiği fotolari saklıyorsa bile, eski sevgilisinin özel fotolarını saklamamalı. Kızın orası ve burasından kastın kızın göğüsleri ve vajinasıysa, bu nişanlının hala eski sevgilisine cinsel ilgi duyduğunun kanıtıdır. Bence bu gördüklerinden sonra nişanlından ayrılmalısın.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Açıklama yaptı mı peki? agresifleşip sinirleniyorsa hala kıza karşı duyguları vardır. Seni seviyor olsaydı ilk seferde o resimleri unutmuşum diyip kaldırırdı. Kaldırmayana kadar onunla konuşma hatta ayrıl derdim öyle birinden.
00 Yorumla
1 yılGerçekten unutmak isteyen tek kalemde silerdi. Ben çok takılırdım böyle bir şey görsem. Ayrıldığı anda silemez belki ama, unutmak istediği, artık kim haklı kim haksız boşverdiği aşamada hepsini siler insan. Gizli albümde unuttuysa bilemicem.
00 Yorumla
1 yılBana göre olmaması gereken bir durum... Sen varsın artık onun dünyasında, resmin, paranın, pulun bile değerinin olmaması lazım onun gözünde. Çok adice ve kırıcı bir davranış... Ne yani unutamamış mı oluyor? Saygı beklenecek bir şey yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok saygısızca bir hareket.
Yakin zamanda bunla ilgili flortumu sktr ettim ben, senin bir de nisanlin. Allah sabır versin.12 Yorumla
- 1 yıl
İyi de bu bir flört dönemi değil, "nisanlim" diyorsun.
Eskiyle sayfayı bu kadar nasıl apaçık tutabilir.
1 yılKabul edilemez bir durumdur bu. Eski sevgili bir kere silinir, bir kere engellenir. İletişim hiçbir zaman kurulmaz, sorgulanmalı. Konuşulmalı ve karşılıklı niyetler ciddi olarak anlaşılmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSen, eski sevgilisi ile olan fotoğraflarını silmemiş biri ile neden hala nişanlı kalıyorsun?
21 Yorumla
Soran1 yılAlbüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan
yani bazı insanlar sadece anı diye fotoğraf tutmayı tercih ederler özlediklerinden vs değil de sadece geçmiş olduğundan dolayı tutarlar. Bence o kadar üstünde düşünmemek gerekiyor. Zaten farklı bir sıkıntı varsa onu hissedersiniz biz çok fazla gizli iş yapmayı beceremiyoruz sanki
00 Yorumlabu dosyayı kalıcı olarak silmek istediğinizden emin misiniz? sorusuna takılıp kalan insandır..
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCevabı cpk basit değil mi birde başkasından belki farklı cevap mı duymak seni mutlu edecek? Cunku aklı hala onda. Kendini ezdirme kendine saygın varsa ayrıl. Böyle erkeklerden bi halt olmaz hayırda gelmez.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUnutsa silerdi
Cevap sahibi1 yılSeninle nişanlanması demek seni sevdiği anlamına gelmiyor kimisi birine inat kimisi unutmak için kimisi travmaları yüzünden bir seçim yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılUnutamamış. Keşke böyleleri adam gibi acısını yaşamak varken başkasının duygularını yormasa, inancını zedelemese.
02 Yorumla
- 1 yıl
Bak kadın olsun erkek olsun ben mesela biriyle ciddi yola giriyorum ve çok değer veriyorum. Öyleyse onu kaybetmeme veya güvenini sarsmama sebep olacak her hangi bir şeyi ne telefonumda tutarım ne de hayatımda. Sana " unutmuşum kalmış '' dediyse ve hemen o anda silmediyse ben onun sileceğine hiç inanmam. Yine de sen daha iyi bilirsin sevgilini.
- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
1 yılBenim de var bilgisayarımın biryerlerinde eskilere ait birkaç fotoğraf. Yıllardır ordalar bir kere açıp bakmışlığım yok. Unutmuştur, önemsemiyordur vs illa altında bir şey aramanıza gerek yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Allah allah nedn acaba. Saçma sapan sorular, troll soracaksanız biraz mantıklı ve komik olsun. Böyle hiç eğlencesi yok.
01 Yorumla
Soran1 yılNeden silmemiiştir ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYa hâlâ seviyor ya da ileride o kıza şantaj yapmayı düsünüyor. Ikisi de son derece çirkin bir davranış.
01 Yorumla
Aklı hala onda, nişanlanmak ile çok büyük hata yapmışsın. Çok üzüleceksin
13 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hâlâ bir şeyler hissettiğini düşünüyorum. Diğer türlü gizli albüme koymazdı.
15 Yorumla
Soran1 yılÖyle olsa benimle neden nişanlansin ki
Soran1 yılBir şeyler hissediyor olsa
Silmez yaşanmışlık olarak kalsın bu seni neden rahatsız ediyor ki
06 Yorumla
Soran1 yılOnunla evliliği çok istemiş ama kız yanasmamis benim duyduğum bu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSence aynı soruyu sana sorsak eski sevgilinle fotoğraflarıni silmemiş olsan bu neyin göstergesi
02 Yorumla
- 1 yıl
Sen ne hissediyorsun sana normal mi geliyor geçerli bir neden mi arıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Eski sevgilisinin fotoğrafını silmeyen eski sevgilim
04 Yorumla
Soran1 yılSchau dir deinen Arsch an
- 1 yıl
Aber warum, Ich sage Ihnen, es ist immer noch nicht akzeptabel. Çünkü senin bundan incineceğini düşünmemiş seni incitmekten korkmamış sende baglanmışsın ve kendine bir neden arıyorsun bızı de buna alet etmeye çalışıyorsun benim bundan zararım ya da yararım yok doğru olanı söylüyorum
Benimde nişanlım da duruyordu aynı Şekilde gizli albümler duruyordu sevgili olduğumuz zaman görmüştüm
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılUnutamamış, sen bununla nişanlanmayi nasıl başardın , hayretler içerisindeyim :))
04 Yorumla
- 1 yıl
Nişan oldu diye tapusunu mu almış oldun
- 1 yıl
Yedeklemis olabilir , kız onu terketmiş olabilir
silmek istememiş ve orada bırakmış. ara ara dönüp bakmak belki o günleri hatırlamak istiyor. olmayacağını bildiği halde özlem duyuyor olabilir :(
21 Yorumla
Soran1 yılAma albüm tarihi bizden önceydi yani muhtemelen onla beraberken yapmış gizli albümü her türlü foto vardı beraber fotoları kızın özel ve normal fotoları falan silmeyi unutmuştur belki de
Eski nişanlım yazmamışsın ilginç. Belki unuttu belki silmek istemiyor, biz ne bilelim?
00 YorumlaBenimde eski kız arkadaşımla resimler duruyor ama gizlemedim. Üşengeçlikten silmedim. Açıkçası hayatımda biri olursa muhtemelen silerim. Ama gizlide tutuyor olması biraz tuhaf. Bence konuş neden böyle yaptığını.
02 Yorumla
Ayrilik sebebi. Ben pc yi satmistim monaco 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİçinde o kalmış ne dersen de senden gizliyor telefon da kalmamış bilerek gizlemiş
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖzel foto derken
Soran1 yılKızın orası burası
Cevap sahibi1 yılCinsel içerikli yani
Çok sıkıntılı bir durum. Üstelik gizli albümdeyse unutamamış olma ihtimali çok yüksek. Belki de kendince unutmak istiyor ve seni yara bandı olarak kullanıyor. Düşük bir ihtimalle onunla olan ilişkisini devam ettiriyor da olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hala onu seviyordur. Nişanlanmadan önce bunu düşünmeliydin sanki
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende eski fotografimizi tutarim, evlensem bile silmem 🤨 yani ani, niye silim? Ozledigimden saklamiyorum, 10 sene gecmis
00 Yorumla
1 yılUnutmuş olabilir aynısı benim başıma geldi açıklanması zır bir durum sadece 1 ya da 2 tane araya kaynayan fotoğraf unutmuştum nişanlım buldu ve sildi sağolsun biraz can sıkıntısından sonra hallettik
02 Yorumla
- 1 yıl
Yani bilerekmi saklamış diyorsun
Gizli Üye(18-24)1 yılSilmemesi sadece unuttuğunun ve önemsemediğinin bir işareti olabilir ama gizli albümde olması büyük sorun.
00 Yorumla
1 yılCanım üzülmeni istemem ama benim düşüncem hala aklında bir yerde o olabilir bence sen ufaktan bi kontrole al ve bu ilişkiyi birkez daha gözden geçir... umarım her şey gönlünce olsun 🥰
14 Yorumla- 1 yıl
Umarım her şey senin için de çok güzel olur 2025 te
- 1 yıl
Cümlemizin inşallah 🙏
- 1 yıl
Benden sana gelene...
Karşılık verir misin lütfen...
Şimdiden teşekkürler 😎👍 - 1 yıl
Okey
Bacım dediğimi yapmıcaksın belkide ama böyle erkeklerden hayır gelmiyor aşağıya yazmışsın. Orasını burasını gizli albüm yapmış diye ondan sana koca olmaz. Dost kötüyse söyler.
11 Yorumla
1 yılHiç teselli edemiycem çevremde çok şahit oldum eğer fotoğraflar silinmemişse o kişiyi hala unutamamıştır aklı hala ondadır net
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVallla ben sildittirdim geçmiş gecmistr kalmış sende yaptır bence
00 Yorumla
1 yılBı sevgilim olmuştu silmemisti bir yıl geçmiş olmasına rağmen koleksiyon kurar gibi silmemisti beni sevdiginden değil güzel anilardi onun için ondan içini bilirim onun hjhkjll
01 Yorumla- 1 yıl
Sevdiğinden diyemem ama yeni bı ilişkisi varsa silmesi gerek
Bazı şeyler içinde bitmemiş aşkım demekki sana tavsiyem ayrıl böyle sakliyorsa yarın birgun kız yazsa bakar
06 Yorumla
Soran1 yılNeden silmemiiş olabilir sence
Soran1 yılNumarası da duruyor kızın
1 yılUnutamamıştır anı olarak saklamak istiyordur
12 Yorumla
Kaç aydır nişanlısınız ve onların ilişkisi ne kadar sürmüş bilgin var mı
11 Yorumla
Soran1 yıl2 yıl sürmüş biz de 6 aydır beraberiz
Özlediğinde bakmak için erkekler hiç bir şeyi unutmaz.
20 YorumlaSorun çıkart bakalım tavrı ne olacak gözünün önündesilerse gülerek senidir silmezse yol ber birde geri çöp kutusundanda silicek ama
00 YorumlaUnutamamış, ben de nişanlanıyorum ben de silemiyorum eskiyi
03 Yorumla
1 yılResime normal. resimlerimi santajlik mi yani yoksa normalmo eger normalse unutamamis ama ciplakli vs ise santaj icindir
00 YorumlaÜşengeçliğinden altında başka bir sebep arama bence
00 Yorumla
1 yılErkekler böyle şeyleri çok önemsemiyor sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimde bütün sevgililerimle fotoğraflarım eski dostlarımla fotolarım hâlâ duruyor hatıra olarak saklıyorum ben
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUuuww özel foto işi biraz ayrı
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılFoto ne kadar özel olabilirki tutuyor
Soran1 yılKızın her yeri
Cevap sahibi1 yılBakıyodur arada beğeniyordur fiziğini felan
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim eski kankam sevgili yaomasina ve sevgilisinin onu deli gibi sevmesine ragmen exiyle instadan hala takiplesip onun ona aldigi hediyeleri sakliyordu bu yine iyiymis djndnd neler var neler
00 Yorumla
1 yılAklı onda hala bahaneleri önemsiz
06 Yorumla
- 1 yıl
Gerçekten seni sevse silmiş olurdu
- 1 yıl
Umarım ayrılmışsındır
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Kendini sevmezsen kimse seni sevmez bu aldatmak, seni sevene değer ver sen de o kişi seni sevmiyor değersiz hissettiğim anda uzaklaşırım ben mesela o ortamdan buz keserim
Belki hala aklındadır.
04 Yorumla
1 yılunutamamış gibi
01 Yorumla
unutmuş olma ihtimali çok yüksek
01 Yorumla
1 yılOnu unutmamış daha ne olabilir
04 Yorumla
- 1 yıl
Böyle birinden ne sevgili ne eş olur
- 1 yıl
O zaman sana düşen erkek arkadaşını silmen olur hayatından
1 yılBu baya kötü bir durum.
02 Yorumla
- 1 yıl
Arsivci yani.
- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler