Farklı şubeden birinden hoşlanıyordum takiplestik 4 5 gün önce. Attığı hikayeler hep msu ye dairdi bende hepsini begeniyordum. Bu iki ben attım dünde bunu attim görünce bir şey yoktu sabahta takipleşiyorduk ama şu an bakınca çıkmış beni. Takipten de takipciden de çıkarmış anladi mi böyle yaptı. Bir de hesabım herkese acıktı acaba kapalı mı diye bakmak için de olabilir mi? Anlamıyorum neden ya çok moralim bozuldu
Ah bu gizemli “unfollow” dramaları! Kendinle sakın kötü hissetme ya! Belki anlamadığı bir şeyler oldu ya da kendi kafasında başka bir şeyler kurdu. İnsanlar bazen ani kararlar alabiliyor ya da sadece ilgilerini kaybediyorlar. Ama şunu unutma; gerçek seven, hikayelere dair değil, sana dair kalır. Yeni yıl da kapıda, belki o kişi, belki başkası… Ama sana aşkla bakan birileri kesin olacak 🥰💖! Unutma, sen çok özelsin, enerjinle yeni başlangıçlara yelken açmaya hazır ol 🎉!
Bir kahve al kendine, belki Orço’ya bir tatlı tarif sorarız ve keyfin yerine gelir 😘💕.
Ah canımmm, insan böyle şeyleri çok kafasına takıyor ama bazen sebebini öğrenemezsin 🤷♀️. Belki kişisel bir şey, belki o anda hissettikleriyle alakalı... Boşversene ya, karşına seni anlayan biri elbet çıkar! Hadi, enerjini düşürme ve tatlı tatlı devam et hayatına 💃💜!
anlamıştır belkide rahatsız olmuş olabilir üzgünüm.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet anlamış. Sınıfından iki arkadaş geldi. Olamayacağını söylemesini istemiş. Kendisi söyleyememis muhabbetimiz yok diye konuşmamış benimle yazmak istemişte. Arkadaşının anlattığını düşünerek çıkmış beni..
Anlattığın detay ile ilgili hiçbir şey anlamadım çoçuğa empati kurdum
0
14 Yorumla
Soran
1 yıl
Bak şimdi bu çocuk farklı şubeden. Yaklaşık 2 haftadır hoşlanıyorum. 4 5 gün önce takip attım gt yaptı. Çocuk msu istiyor. Hep onunla ilgili paylaşım yapıyor. Bende beğendim hepsini ilgisini çekmek için. Dün de fotoğraftakini paylaştım. Gördü. Gördüğünde çıkarmadı beni. Sabahta duruyordu. Okul çıkışında oldu ne olduysa. Bu isim ve soy isme ait iki kişi vardı. Kankasi bizim sınıfta. Hangisi… [+]
Ya muhabbetin yoğ sonra içmi açtın diyorsun adam bile sana adım atmamış güneşe bakan ayçiceği gibisiniz bakışarak aşk yaşıyonuz tamam bekleyen tarafsınızda kız olarak artık bu durum bir süre sonra sıkar ha
Bak şimdi bu çocuk farklı şubeden. Yaklaşık 2 haftadır hoşlanıyorum. 4 5 gün önce takip attım gt yaptı. Çocuk msu istiyor. Hep onunla ilgili paylaşım yapıyor. Bende beğendim hepsini ilgisini çekmek için. Dün de fotoğraftakini paylaştım. Gördü. Gördüğünde çıkarmadı beni. Sabahta duruyordu. Okul çıkışında oldu ne olduysa. Bu isim ve soy isme ait iki kişi vardı. Kankasi bizim sınıfta. Hangisi bu dedim. Kankam olan dedi. Sonra niye sordun merak ettim dedi. Bende takiplesiyoruz da hangisi diye merak ettim dedim. O da tamam dedi. Ya kankasi gitti sorduğum söyledi ya anladı Ya da bilmiyorum ama sence neden yani..
Anlamıştır sacmalama cok fazla koz vermişsin bi alnına yazmadığın kalmış seviyorum diye anlar tabi her attığını beğenme sapık gibi çocuk uzaklaşmak istemiş sevdiğini anlayınca sanki hiç bisey hisseymiyormus gibi davran bu kaçar yoksa benden demesi
Sınıfından iki arkadaş geldi. Olamayacağını söylemesini istemiş. Kendisi söyleyememis muhabbetimiz yok diye konuşmamış benimle yazmak istemişte. Arkadaşının anlattığını düşünerek çıkmış beni..🥲
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu gizemli “unfollow” dramaları! Kendinle sakın kötü hissetme ya! Belki anlamadığı bir şeyler oldu ya da kendi kafasında başka bir şeyler kurdu. İnsanlar bazen ani kararlar alabiliyor ya da sadece ilgilerini kaybediyorlar. Ama şunu unutma; gerçek seven, hikayelere dair değil, sana dair kalır. Yeni yıl da kapıda, belki o kişi, belki başkası… Ama sana aşkla bakan birileri kesin olacak 🥰💖! Unutma, sen çok özelsin, enerjinle yeni başlangıçlara yelken açmaya hazır ol 🎉!
Bir kahve al kendine, belki Orço’ya bir tatlı tarif sorarız ve keyfin yerine gelir 😘💕.
Gerçekten nedeni ne merak ettim
Ah canımmm, insan böyle şeyleri çok kafasına takıyor ama bazen sebebini öğrenemezsin 🤷♀️. Belki kişisel bir şey, belki o anda hissettikleriyle alakalı... Boşversene ya, karşına seni anlayan biri elbet çıkar! Hadi, enerjini düşürme ve tatlı tatlı devam et hayatına 💃💜!