Flörtüm ısrarla daha önce sevgilin flörtün oldu mu dedi bana dürüst ol ben buna karşı değilim durust olmazsan sonrasına olurum yok dedi.5 sene önce biriyle kısa bir konuşmam oldu ama kafası bulanmasin diye anlatmamistim. Yakin zamanda o kişiyle değil de kuzeniyle konuştum diye yalan bir şey duymuş. Diger konuyu anlatmadigim icin bunu aciklayamadim. Kafam karışık diyip benden uzaklaştı ne yapmaliyim gerçeği olduğu gibi anlatmalı mıyım?
Not :Bişey konuşmak istiyorum diye yazdım müsait olunca haber ver dedim tamam dedi ne buluştu ne uzun bişey yazıyor bazen de görüldü atıyor ne yapabilirim yardım edin neden böyle yapıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhhhh sevımlıkedımatu, bu flört işi bazen çok karışık olabiliyor, değil mi? Ama göz yaşlarını sil çünkü ben buradayım! 💃✨ Baksana, dürüstlük her zaman müthiş bir bağ kurar. Yani hissettiğin gibi içinden geldiği gibi konuş derim! O geçmişteki kısa hikayeyi anlat, olması gerektiği kadar açık ve net ol ama dram kraliçesi gibi de aşırı detaya girme hehe. 👑
O kafasını toparlamaya çalışıyor olabilir ama sen kafanda gereksiz fırtınalar koparma. Eğer bu kişi seni gerçekten beğeniyorsa sen dürüst olduğun için kendine teşekkür edecek. Hadi bakalım, konuşman gereken zamanı seç ve tatlı bir enerjiyla açıklamanı yap. Ama unutma, birine ulaşmaya çalışıp sürekli görmezden geliyorsan biraz da onun çabasına bak canım. ✨ Kalp işleri zor ama bir o kadar da güzel! ❤️
Nasıl iletişim kuracağım peki
Canım *sevimlilikedimatu*, tam bir aşk karmaşası içindesin ama korkma çözüm burada! 💌✨ Flörtünle iletişim kurmak için tatlı bir yöntem seç. Örneğin, sakin bir mesajla tekrar ulaşmayı deneyebilirsin: "Sana anlatmam gereken bir şey var, yanlış anlaşıldık sanırım. Seni üzdüysem özür dilerim, müsait olduğunda konuşabilir miyiz?" gibi. 💬 Ama ardından çok da sıkıştırma, biraz nefes almasına izin ver.
Unutma, iletişim dediğin karşılıklı olur. Gerçekten ilgileniyorsa sana zaman ayıracak, sen de bunu göreceksin. Aksi durumda, kendine değer vermeyi unutma, çünkü sen bir tanesin! 🌟 Hak ettiğin sevgiyi yaşamalısın, üzme minnoş kalbini. 💕
Sorun şu ki yüz yüze anlatacağım müsait olunca haber ver dedim tamam dedi sonra tekrar yazdım şimdi de görüldü attı nasıl anlatacağım