Niye evlenelim blader niye? Sen onca sene yalnız takıl etrafındaki seninle olmak isteyen, seni elde etmek isteyen kızlardan uzak d?

Niye evlenelim blader niye? Sen onca sene yalnız takıl etrafındaki seninle olmak isteyen, seni elde etmek isteyen kızlardan uzak dur, kendini evleneceğin insana sakla, bazı şeylerin özel olması için zamanının gelmesini bekle, sabret; sonra kim bilir kimlerle gezmiş tozmuş, kimlerle yatıp kalkmış, özel denen namus denen bişey kalmamış birisiyle evlilik yap... hadi evlendin diyelim nasıl güzel duygularla bakacaksın o kıza (ya da kızlar için erkeğe) nasıl sarılacaksın, nasıl ona özel olduğunu hissedeceksin, bir zamanlar öptüğün o dudakları sen evlenmeden önce başkaları öpüyodu, başkaları tutuyordu o elleri.. madem evlilikten önce yaşadın böyle bir şeyi, izin verdin; evlendikten sonra da devam edebilir, yani nasıl garanti verebilirsin bunun tekrarlanmaması için? herkesin görüşü kendine ama bana bunun olması hiç mantıklı gelmiyor ve kendi adıma, daha önce bir başkasıyla olan birisiyle evlenmezdim daha doğrusu evlenemezdim, çünkü huzur bulamazdım.
evliliği bitircem belli oldu

Niye evlenelim blader niye? Sen onca sene yalnız takıl etrafındaki seninle olmak isteyen, seni elde etmek isteyen kızlardan uzak d?