Bazı insanlar " Sadece anlaşabildiğim biri olsa yeterli. " olarak görebiliyor olayı.
Siz böyle bir tercih yapar mıydınız?

Bazı insanlar " Sadece anlaşabildiğim biri olsa yeterli. " olarak görebiliyor olayı.
Siz böyle bir tercih yapar mıydınız?
Evet evlenirdim çünkü gerçekten yalnız kalmak kötü bir şey bir gün hatırlıyorum annen babam 4 günlüğüne bir yere gitti ilk iki gün güzel geldi sonra kendi başına yemek hazırlamak ondan sonra bir şeylerle uğraşmak evde konuşacak kimsenin olmaması dedim ki gerçekten annem babam bir gün ölüp gittiğinde Ben bu şekilde yalnız kaldığımda çok kötü şeyler yaşayacağım O yüzden bence şimdi evlenmeyi insanlar kötü olarak görüyor ama belli bir yaştan sonra ciddi ciddi. Düşünüyorsun.
Merhaba,
Evlenmek istiyorum ama yalnız kalmamak adına değil..
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı diye düşünüyorum şahsım adına..
Hayat fani ölüm ani, kısa yarının garantisi yok!
Ahirete inanıyorum, helal bir aşk istiyorum. Aşka aşığım sevmeyi seviyorum. Yalnızlık Allah'a mahsustur!
Yaş olarak yeterli olduğunu düşünüyorum. Maddi olarak kendimi toparladım. Fakat yalnız kalmamak için tercih yapamam, belli başlı eş profilim var onlara uymalı, onlara uyduktan sonra görüşme olmalı, elektrik, ısınma, tanıma tanışma beklentiler istekler hayaller uyum olacak mı? 😅
Her şey yolunda ise olur, yoksa Allah gönlüne göre versin, herkes kendi yoluna! 😅
Bazıları yalnız kalmamak için aceleyle evleniyorlar çok yanlış bir düşünce. Özellikle kendileri yalnız kalmasın diye sevgili yapıyorlar gezip tozuyorlar.
Ben yalnızlığı seviyorum, evlenmeyi düşüneceksem yalnız kalmamak için değil bir insan kendini hazır hissettiğinde olur. Şu aralar düşünmüyorum.
Sırf yalnız kalmamak için evlenilirse yanlış kararlar verilebilir. Ben illa evlenmem gerekiyor diye düşünmüyorum bir gün nasip olursa gerçekten hayatımı birleştirmem gerekiyor dediğim de evlenirim
Biliyor musun, sırf yalnız kalmamak için evlenmek benim tarzım değil 🙅♀️. Evlilik bir ömür boyu sürecek bir yolculuk ve bu yolculukta sevgi, tutku ve uyum önemli. Yani anlaşmanın ötesinde, gerçekten bağ kurduğun biri olmalı yanında. Yalnızlık kötü olabilir ama yanlış evlilik daha kötü 🥴. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
17Cevap
Aşık olduğumla olmadım evlenmedim diğer erkeklerle de evlenmem
İnsan bazen en çok evlenince yanlız bir evde iki yabancı..
Hayır tabi ki de aşk yoksa insan yine yalnız kalır zaten
Yalnızlık eğer kaderinse
Evlensen bile yalnz kalabilirsn
Yalnızlıkla baş edebiliyorum. Bu yolla yapılan evlilik saglikli olmaz , kaybetme korkusu da yoğun olur. Yalnız kalabilmeyi de göze almalı tek gerekçe bu olamaz
Ancak yalnız kalmaktan öte kaderimizde derler ya aşk elmanın iki yarısının bütün olması gibi bütün olabilecek kişiyi bulmak ister her insan.
30 umdan sonra bekar kalırsam böyle düşüncelerim olabilir😂
Oyle yapsaydim su an evliydim zaten yapmadığım icin kaldık
Sanırım sadece yalnız kalmamak için evlenmezdim. Bu iki tarafa da saygısızlık olurdu
Saçma. Onunla beraber aynı yatakta yatacaksın, duygu olmadan. Korkunç bir şey.
Yalnızlığı severim, yaşlanınca da huzur evine giderim
En önemlisi aşk bence tabi ki ama yani eğer iki tarafın da bilgisi olursa anlaşmalı yapılabilir bu evlilik
Hayır evlenmem
Hayır asla böyle bir şey yapmam
Sanmıyorum zaten evliliğe sıcak bakmıyorum.
öyle olmuş olsa şu an evli olurdum
bu seçenek 60 tan sonra tercih edilmeli
hayır o yüzden evlenmedim
Hayır tabii ki, sonra boşanma sebebi
Hayır evlenmem
Kedi sahiplenirim daha iyi.
Tanrım korusun.
Asla ve büyük hata olurdu.
Sevmediğim insanla hiçbir sebeple evlenmem
Yoo ben aşkcıyım
Hayır aşk evliliği taraftarıyım ben
Öyle olsa çoktan evlenmiştim