Böyle bir hayalim var ama imkansız benim daha 1 ev alacak kadar param bile yok ama nys soruyorum
3 tane dairesi olan
2 tane orta modelli arabası olan
Bankada parası olan
İmarlı arsası olan
Ama çirkin bir erkek olucak
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir hayalim var ama imkansız benim daha 1 ev alacak kadar param bile yok ama nys soruyorum
3 tane dairesi olan
2 tane orta modelli arabası olan
Bankada parası olan
İmarlı arsası olan
Ama çirkin bir erkek olucak
Durumu çok çok iyi olup benimle isteyip, benim istemediğim biri vardı çünkü enerjim hiç tutmuyordu , kişilik özelliklerini sevmiyordum
O yüzden 3 evle ilgisi yok
Cevap
2Cevap
evlenirim evet
Karakteri kötüyse boş...
En azından benim için bir anlam ifade etmiyor.
Siz kızlar? Ben kendi adıma konuşuyorum.
Benim tercihim olmaz, kötü insan sevmem.
Hahaha o eskidendi :)) okuyan, çalışan insanlar 20 yaşında evlenmiyor.
Çok şükür mutlu bir ilişkim var ama sen beni merak etme
Çok dertli konuşuyorsun, yok sandım.
Sevindim adına :)) mutluluğunuz daim olsun
Karakteri kötü diye yakışıklı erkeği ya da zengin erkeği reddeden kız hiç görmedim
Kalbi güzel olsun 3 evi 2 arabası bankada parası imarlı bilmem nesi olmasın
Hayır mevzu özgüven değil ilişkide tarafların birbirine düzgün davranması mesela bak ben
Ben erkeğin baskın olmasi taraftarıyım erkeğin bir ağırlığı olursa o ilişki ilişkidir.. Her zaman erkeğimin bir adım gerisinde dururum benim doğrum budur o erkek ben kadınım erkek olarak bir adım önümde olma saygısını hakettiğini düşünüyorum
Benim ilişkim içerisinde durum erkeğin ağırlığı olduğu yönünde. Yani kadının baskın olmaya çalıştığı bi ilişki bana itici geliyor fikrimi soracak olursanız kadın baskın olur erkekte buna ses çıkarmazsa o erkek kadını koruyamaz önünü alamaz baskınlığını ona hissettirirsem zaten o zamanda baskın davranmaz beni el üstünde tutar. erkeğin ağır olduğunu hissettirip çekil kenara bak nasıl el üstünde tutuluyorsun. Benim sevgilim mesela çok çok erkeksi baskın ve ağır bir karakteri var ama benimle çocuklaşmaya kadar gidiyor çevresi ailesi asla bu yönünü bilmez çünkü ben onun hep bir adım gerisindeyim gibi hissettirip o ağırlığı o saygıyı koruyorum oda beni mutlu ediyo benimle çocuk oluyo bana baba kardeş oluyo her şey olabiliyoruz yani. Konu tamamen bu ☺️
Finans konusuna gelince deee ben devamlı kimde varsa o ortaya koymalı mantığındayım eğer bi ihtiyacı varsa neyim varsa benim değil onundur. Oda bana öyle yaklaşır ama konu tam tersi elimizdekini kullanmaksa ben gene erkeğime bırakırım ihtiyacım varsa şunu alsak mı falan derim beraber alırız beraber yaparız ama genelde onda olması taraftarıyım yani bu şekilde
Baskın derken sert maço serseri kavgacı ağır abi tipleri seviyorsunuz
Baskınlıktan kastım tabiki de kavgacı serseri değil, kadınların genel hatası erkeğe erkek gibi hissettirmemek. İlişkide baskın olanın erkek olması taraftarıyım, demiyorum ki bırak seni dövsün sana bağırsın olay bu değil ama o adama o saygıyı bi duyun bak nasıl el üstünde tutar bırak bir adım önünde dursun bırak son söz ona ait olsun o sana bağırıyorsa sende ona bağırma mesela sen sessiz kal bak bakayım 5 dakika sonra bağırmaya devam ediyor mu yani tamamen ona saygı duyduğunu hissettir erkek olarak ilişkideki baskın karakterin o olduğunu ve senin bunun farkında olduğunu bilirse zaten bi baskınlık kalmıyor
İlişki tecrübem yok yaşım da gidiyor sevgilim olmadı 23 üm 24 e giricem bizden geçti artık siz şanslısınız mutluluklar dilerim. Ben geç kaldım bir kızla ilişki yaşamaya lise boş geçti üni boş geçti sevgili yapıcam diye elime yüzüme bulaştırdım milletle kavgalık polislik oldum şanssızım
Ben 27 yaşında hayatımın aşkını buldum öyle düşünme ne zaman geleceği belli olmaz
İşte denk gelecek kişi de ayy sen bu yaşa gelmişsin bişey bilmiyosun der çünkü herkes sevgili yapıyor ben hariç o denk gelen de zaten daha önce tecrübelenmiş biri olacak
Mal varlığı ile ön plana çıkmaya çalışan insan net karakter yoksunudur.
Kızlar mal varlığına bakıyor ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?