Son zamanlarda yorgunluktan birkaç şeyi unuttum. eşim zihinsel olarak sıkıntım olmasından şüphelenip istersen doktora gidebiliriz dedi. kalbim çok kırıldı. hasta olmama rağmen pazar günü sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazirlamami bekliyor benden. şimdi hastayım diyorum her zaman pazar günü ben seni kaldırıyorum öyle kalkıp hazirliyorsun diyor dayanamadım ağladım bu defa da niye ağlıyorsun diyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anlayışlı bir eş ile evlenmek meğer ne kadar önemliymiş..
Doğru değil yaptıpı evet ve pazar günü 7 de mi kalkıyorsunuz
Hayır benim erken kalkıp kahvaltı hazirlamami bekliyor bende 9-10 u buluyor kalkmam
Bu normal zaten haftasonu kedisi de uyusun ne olur ki
Ben 9 da 10 da kalkıyorum kahvaltıya oturmak 12 yi buluyor onu hesaplıyor kendisi uyurken hazırlık yapmami
Buçok yanlış
Size anlayış göstermeli
Kendini sizin yerinize koymalı ve hafta sonu bormak yani o saate kahvaltı yapmak uyanmak
Ayrıca kedi de hazırlayabilir çok zoe olmasa gerek
Bence çok saygısızca bir şey
Bir kadına özellikle soylenmemesi gereken bir şey
Evet çok ağır laf bence
Kesinlikle oyle
Biraz izniniz olursa bahsetmek istermisiniz
Kaç yıllık bir evlilik ve nasıl bir kişiliktir kendisi
İzniniz olursa
Bide temizlikçi geldiği zaman onlara erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıyormuşum kendisine pazar günü erkenden kalkıp hazirlamiyorumusum
Ciddimisiniz
Yanı bu kadarıda pes diyorum
Bir temizlikçiden dahi kıskanıyor mu yani sizi
Onlara hazırlayıp kendisine hazirlamami söylüyor bende istersen sana da yabancı gibi davraniym dedim
Bencegsyet yerinde bir cevap verdiniz
Bencrçok abartıyor bir kahvaltı sonuçta ve hasta oldupunuzu biliyorken anlayış göstermemesi rn kötüsü
Özellikle sizin gibi değerli bir kadına karşı
Eminim onu fazlasıyla düşünüyor önemsiyor olmalısınız
2.5 yıllık evliyim
Evet tabikide önemsiyorum sonuçta çocuğumun babası
Anladım evet..
Haklısınız ve çok duyarlı fedakar bir yapınız var gördüğüm kadarıyla
Herşeye rağmen.
Zor bir süreç geçiriyor olmalısınız sanırım
Açıkçası çok nadir ve değerli bir hanımedendiye benziyorsunuz oysaki
kalksın kendisi hazırlasın uyanıp kahvaltı hazırlatmak için uyandırmak ne demek ya? kendisi hasta.
Adamin kafa guzel. Tam mutlu adam tipi iste...
O ne demek ya
Iste oyle adamlar mutlu... dunya onun etrafinda donuyo.
Normal bişey bence ağlamaya gerek yok
Normal olan ne
Erkeklerin standart huyu yaoacak bişey yok abartmamaya çalış her şeye ağlayacak yaşı da geçmişsin kusura bakma ama senin tepkilerin normal değil
neresi normal? tabi kadın dediğin kalkıp kahvaltı hazırlayacak dimi? ya var ya şu ülke kadınlara fırsat sunsa tam sizin gibi çoğu adam bir tane karı bulamaz gerçi bulamaz oldunuz zaten.
Yok yok onuda biz yapalım değilmi😁😁 sen merak etme ne bulmaya çalışıyorum ne de bulmak istiyorum
@meowbaby kadınları köle gibi göruyorlar eğer kadınsan hasta olmaya bile hakkın yok hastaysan bile aman kimsenin rutini bozulmasın sana ne olduğunun hiç önemi yok
Yani bıraksa akşama kadar yatıcaksın ve eline ne geçecek adam sana demişki hastaysan hastaneye götüreyim bunda kötü bir şey var mı senin iyiliğini düşünmüş yani sabah erken kaldırınca düşman mı olunuyo belki adam seninle daha fazla vakit geçirmek için erken kaldırmıştır ama sen böyle yaparsan mutsuzluk oluşur ben sizi aşağılamak istemiyorum yanlış anlamayın normal bir şey için kendinizi bu kadar kasmanızın normal olmadığını anlatmaya çalışıyorum umarım anlatabilmişimdir
Olayı yanlış anlamışsın hastaneye götürmesi birşeyleri unuttuğum için zihinsel sıkıntım olduğunu düşündüğü için. yoksa grip için demiyor. erken kalkmak istemeside pazar günü gideceğimiz yerler olur diye
Gidecek yerden kastı ne peki
Ailelerimiz
Açık konuş
Konuşuyorum
Sorunları burada dile getirdiğiniz gibi dile getirdiniz mi
Evet
Çocuğun var mı
Hep bı sekilde kendini haklı çıkarıyor elimden geleni yapmama rağmen memnun edemiyorum üstelik 1.5yasinda bebeğimde var
O zaman işin zor ya katlanacaksın ya gideceksin
En çok zoruma giden de beyninde bişey olmasını düşünmesi
Beynimde
Severek mi evlendin
Görücü usulü ama sevdim tabi
Süreklilik arz ediyorsa bu durum işin zor sonu da iyi görünmüyor