1 yılSamimi olabilir çünkü uzun zamandır hayatında kimse yoktur kendisine ilgi gösteren değer veren birisini gördüğü zaman ona sarılmak ister gerçekten belki de yaralarını sarmak istiyordur samimi diyebilirim ama onu zaman gösterir Bir de önemli olan kadının ne kadar samimi olup olmadığı
02 Yorumla- 1 yıl
Şöyle diyeyim ilk günden arkadaşlarına kız arkadaşm diye tanıttı, benim boyum uzun kendisinin kısa biraz buna takıntı yapti ilk gün dedim sen neden taktın ki anlamadım sanki evlenecez evlenmeyelim mi dedi , bu 1 hafta içinde tatlı lakaplar değerlisin demeler başladı ve bende soğudum ondan nedenini soracak olursan hesabında 423 kızı takip ediyor
- 1 yıl
Anladım boş ver o zaman
En İyi Cevaplar
1 yılDeğil. Herkes tüketim çılgınlığı peşinde koştuğu için şu an bu kişi senin sevginden, ilginden yararlanmak istiyordur muhtemelen. Sevgini, seni tüketmek istiyordur çünkü egosu tatmin olacak. Sevilmek güzel bir şeydir, sen gerçekten de onun ilgisinden dolayı (!) onun seni sevdiğine inandığın için sevmeye başlarsın. Senin sevgin gerçektir ama onunki bir hevestir. Boşuna dememişler hızlı giden atın bo*u seyrek düşer diye. Bir anda da soğumaya başlayacak ve sen içinden çıkamayacağın bir döngüye girecektin, be aklında tek bir soru "Neden?"
04 Yorumla- 1 yıl
Haklısın bunun farkına vardım gerçekten lovebominge uğradım bi an inandım ama görüyorum ki 1 haftada kimse kimseye bu kadara değer yükleyemez amaç farklı çünkü, artı olarak o kadar kız ekli ki o şahısta 423 tane bazı kadin fenomenler hariç, bu sebeb yüzünden tartistm çünkü benim erkrk eklememe izin vermedi ben dedim sen neden ekliyosn "sen benim sevgilim değilsin ne bu hesap sormalar "dedi eklemeye devam etti.
- 1 yıl
Aynısını yaşadım tatlım, hatta bitirmiş bir kız olarak söylüyorum sana bir an önce sen bağlanmadan yol ver çocuğa. Çünkü erkekler için pek bir şey ifade etmiyor, oyun oynar gibi iddia gibi bir şey onlar için ama kadınlar duygusaldır. Senin hoşuna gider ilgisi. Bugün sana böyle tavır takınır ama ertesi gün bir hamle yapar ve sen geri ona dönersin heeerr şeyi unutursun "ya aslında seviyor" masallarını kendine anlatırsın. Hiçbir şey söyleme çocuğa direkt şekilde engelle, ulaşamasın sana. Eminim ulaşmaya da çalışacak ama dediğim gibi sevdiğinden değil. Yalnız kaldığında seni buluyodur ya da gönül eğleniyodur. Umarım söylediklerimi ciddiye alırsın tatlım. Kendine çok iyi bak, yeni yılın çok güzel geçer umarım ♡♡
- 1 yıl
Teşekkür ederim canım benim 🩷ben zaten konuşmayı bıraktım , ya yapma etme ben seninle konuşurken mutluyum vs vs beni geri ekle gibi cümleler kurdu bende kesin dille hayır dedim tabi kabullenmiyo baktım anlatamıyorum yanıt yazmadım artik
- 1 yıl
Kabullenemiyor çünkü hahhahah çok iyi yapmışsın böyle devam et canım..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş dönemlerde sevgililer haftada 1 veya 2 kere ailelerin gözetiminde görüşürdü. O da 10 dakika 15 dakika. Şimdiki sevgililikler onların 1 yılda konuşabildiğini 1 saatte konuşuyor. Aslında teknik olarak şimdiki ilişkiler eski ilişkilerden daha uzun sürüyor diyebiliriz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kıvırcıkk777, ilişkiler cidden hız trenine dönmüş, değil mi? 🚂 Eğer bir erkek kısa sürede sahipleniyorsa bu kesinlikle tamamen samimi ya da tamamen fake diyemem. Ama dikkat etmek lazım. Hızlı başlayan işler bazen heyecanla dolu olsa da bazen saman alevi gibi sönebiliyor. Biraz gözlem yap, sabrını ölç. Gerçekten ilgilimi, yoksa anlık bir tutku mu? Bakalım aşkın yolları nereye çıkacak? 🎢💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır değildir tabi ki de
00 Yorumla Samimi değil tabi ki onun amacı ilişkiyi bir an önce hızlandırıp, oldu bittiye getirip, cinsellik kısmına hızlıca geçiş yapmak inan bana bir haftada sahiplenmenin açıklaması bu.
16 Yorumla- 1 yıl
Şöyle diyeyim ilk günden arkadaşlarına kız arkadaşm diye tanıttı, benim boyum uzun kendisinin kısa biraz buna takıntı yapti ilk gün dedim sen neden taktın ki anlamadım sanki evlenecez evlenmeyelim mi dedi , bu 1 hafta içinde tatlı lakaplar değerlisin demeler başladı ve bende soğudum ondan nedenini soracak olursan hesabında 423 kızı takip ediyor
- 1 yıl
haklısın bende ciddiye alamıyorum maalesef
- 1 yıl
şu an mi erkekler ne istediğini cidden bilmiyorlar yolu yordamı unutmuş gibiler
- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılIcgudusel olaral boyle ise sana ilgisi varsa devam eder fakat denmek icin kendini geri cekme, hicbir erkek bunu istemiyor, sevmiyor. Icinden geleni yap sınırlarini belli et ve koru
00 Yorumla
1 yılZamanla belir olur , ama bence degil. Bu arada ustundekilerine bayildim. Cok guzell 🧿🫶
03 Yorumla- 1 yıl
lovebominge uğradım bi an inandım ama görüyorum ki 1 haftada kimse kimseye bu kadara değer yükleyemez amaç farklı çünkü, artı olarak o kadar kız ekli ki o şahısta 423 tane bazı kadin fenomenler hariç, bu sebeb yüzünden tartistm çünkü benim erkrk eklememe izin vermedi ben dedim sen neden ekliyosn "sen benim sevgilim değilsin ne bu hesap sormalar "dedi eklemeye devam etti.
- 1 yıl
Teşekkür ederim canım benim 🩷🩷🩷🌸🌸🌸
- 1 yıl
Dengesizin tekiymis harbiden
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi karakterinin böyle olduğunu biliyorsam samimi gelebilir yine de zamanla oluşacak bir şey diğer türlü olmadığı biri gibi davranmasına müsade etmem
01 Yorumla- 1 yıl
2. gunden arkadaşı yenge dedi çevresine kız arkadaşım diye tanıttı
1 yılSahiplenıcı olmanın zamanı yok... Bende oyleyım mesela yenı de tanıssam asırı sahıplenıyorum...
04 Yorumla- 1 yıl
Ama samimi olmam cok.. Yanı oyle hadı hop tanıstık opuselım koklasalım bende yok... Yanlıs anlasılmak ıstemıyorum... Sahıplenıyorum yanı öyle
- 1 yıl
- 1 yıl
Abartmış o biraz.. Ayrıca kompleksli hem boy konusunda alınganlık göstermiş hem ilk günden ilişkinizi sorgulamış... Aşırı hızlı ilerliyor.. Bende olsam rahatsız olurdum.. Sahiplenicilik değilde fazla kendini kaptırmış eleman seni bunların rahatsız ettiğinin farkında değil...
- 1 yıl
Ben baya rahatsız oldm bu kdr çabuk ilerleyemez ki tanışırsn arkadaş olursn hoşlanti olur sonra duygusallık girer araya , ama bu 2. gunden balım bebeğim gülüm hayatım demeye başladı arkadaşlarına kız arkadaşım diye tanıttı vs
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılSamimi değil tabi ki. Evet hızlı hızlı ilerletip yatağa geçmek amaç.
05 Yorumla- 1 yıl
Şöyle diyeyim ilk günden arkadaşlarına kız arkadaşm diye tanıttı, benim boyum uzun kendisinin kısa biraz buna takıntı yapti ilk gün dedim sen neden taktın ki anlamadım sanki evlenecez evlenmeyelim mi dedi , bu 1 hafta içinde tatlı lakaplar canim gülum hayatim değerlisin demeler başladı ve bende soğudum ondan nedenini soracak olursan hesabında 423 kızı takip ediyor
- 1 yıl
Sanki evlenecek miyiz demek bence hatalı bir tavır olmuş. İlişkilerin mutlaka evlilikle sonuçlanması gerekmiyor. Evlenmeyecek olmak ilişkiyi daha az değerli kılmıyor. Dolayısıyla evlenecek olsan da olmasan da yanındaki kişiyi her şeyiyle beğenmek önemli. Sen evet boyunu sevmedim ama sorun değil, zaten evlenmeyecegiz demişsin. İkinci hata da şu, evlenecek miyiz sanki dediğinde erkeğe evet evleneceğiz demesi için yer açmış oluyorsun, o da öyle demiş zaten 😅 evleneceğiz lafının sonu da her zaman yatağa gelir, ama sadece laf olarak gelir. O da fırsatı değerlendirmiş evlenmeyelim mi demiş, oradan yatağa doğru yürüyecek 😂
- 1 yıl
Tatlı lakaplar çok da sorun değil eğer duygular karşılıklı ise. Sorun olan şeyler bir haftada olumlu olumsuz anlamda evlenme lafının ve geleceğe dönük küçük büyük ileri zamanlı planların yapılması. Hani yakın zamanda gerçekleşecek olan yarın seni evden alırım lafında sorun yok ama belirsiz bir gelecek zaman için aşkım ben seni her gün evden alır eve bırakırım lafı sorunlu mesela. Ya da ben seninle evlenmem evlenirim Maldivler e gideriz ya da senle gitmem gibi olumlu olumsuz geleceğe dair her şeyin çok kısa zamanda açılması sorunlu
- 1 yıl
Çok kız takip etmesi de sorun değil. Böyle bir çağda sosyal medyanın yaygın olduğu bir zamanda çok normal. Önemli olan yakın çevresini ne tür insanlar oluşturuyor. Ailesine nasıl davranıyor. Saygılı mı saygısız mi. Mesela annesine ve kız kardeşine ablasına saygısızca davranıyor ve saygısızca konuşuyorsa kaç. Telefonda senin yanında kız kardeşi ya da annesiyle konustuysa çok şanslısın. Çünkü telefonda genelde dikkat edilmez yanında başkası da olsa bile. Ama yüz yüze tanıştığınizda senin yanında olduğu için onlara normalden daha saygılı davranır. Telefonda bunu kontrol etmek kolay değil yani. Onu demek istiyorum.
- 1 yıl
Yakın çevresinde de ne tür arkadaşları var ona dikkat etmek lazım. İşinde gücünde insanlar mı yoksa her gün başba yerde boş gezen boş muhabbet eden insanlar mı. Kitap okuyan kültürlü hava atma derdi olmayan egosuz vs insanlarsa şanslısın yani arkadaşını göster sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz var..
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHiç samimi gelmedi ne o öyle hemen 1 hafta da sahiplenmek, ama sen de ağırdan al kendini
010 Yorumla- 1 yıl
Sahiplenmeyi geç 2. gunden arkadaşlari yenge demeye başladı artı olarak hesabini kapatıyormus bizim icn
- 1 yıl
Yok artık daha neler saçmalamışlar iyice görgüsüz mü bunlar ya 😳
- 1 yıl
Ahahaha😂Ne istediğini bilen erkek çekiciliği
- 1 yıl
Ne demezsin tam bir alfa erkeği 😂😂
- 1 yıl
Ciddi olamaz mı sence 🤔bide çok kız takip ediyor bunuda ona dediğim de kendimden eminim takip edip etmemem fark etmiyor dedi konuşacak vaktim yok zaten konuşmam da gibi söylemlerde bulundu O yüzden hesabını kapatacağını sadece benimle konuşacağını söyledi
- 1 yıl
Eğer sözünde doğru biriyse belli eder zaten davranışlarından ve bu işler sözle fiille olmaz her insan yapmam der ama davranışları belli eder insanın
- 1 yıl
2. hesabi var ama bundan hiç bahsetmedi bana
- 1 yıl
2. ci hesabı varsa o hesap üzerinden bir şeyler peşindedir kesin
- 1 yıl
Bilemem orasını, aslında şimdi ki hesabında bir çok takip ve takipçisi var binden fazla kişiyi ve kızı takip ediyor 400 gibi galiba ,2. hesbai ise çok küçük takipçili çok şey geldi garip banada demedi zaten 2. hesabim var
- 1 yıl
Çok yıpranırsın uzak dur eğer devam edecek olursan belirsizliklerle dolu bir hayat yaşarsın
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belli olmaz bence ama bu zamanda genelde eğlence, takılma amaçlı ilerliyor ilişkiler
011 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Bilemem o kdr karı takip ettiğine göre
- 1 yıl
Yok be hepsi normal kız
- 1 yıl
Ayrılmak değilde konuşmayı bitirmeye çalışıyorum 1 hafta oldu tanışalı ztn
- 1 yıl
Ama sadece 423 kiz takip ediyor diye soğumakta garip sonuçta bu senden öncesidir herhalde yani sen varken baska kimseyi takip etmiyorsa neden sorun olsun ki 🤔 geçmiş geçmişte kalır evlenmicekseniz de pek sorun etmeye gerek yok evlenecek olsaniz ztn hesapları kaparsiniz olur biter
- 1 yıl
Bir de şöyle düşünebilirsin, bunu fake bir hesaptan yapip yani takip olayini sana hic gostermeyebilirdi senin haberin olmazdi bu sefer soğuyacak bir sebebinde olmazdi öyleyse dimi? Ki çoğunluk bunu yapar evliler bile cok duydum gördüm ve evliyken ne aldatanlar var karısının ruhu duymuyor ya da duysada bisi demiyorlar mi anlamadim ben cok saçma her şey
1 yılDeğildir erkegide kadinida 1 haftada samimi olamaz eğer oluyorsa bu terslikte bir iş vardır.
01 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılAynı anda pek çok kadınla görüşen erkek modelidir.
03 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Sırtlan çıkmış 😹.
- 1 yıl
Ahahaha kız
Tabi canım 2. hafta da nikah masası 3. hafta da yatak 1 ayda çocuk
04 Yorumla- 1 yıl
En güzeli misss
- 1 yıl
E ne gerek var uzatmaya dimi
Bilmiyorum tanımadan yorum yapamıyorum kimisi bir saatte bile benimsiyor 🙂
07 Yorumla- 1 yıl
Cok garip dimi
- 1 yıl
Korkutucu
- 1 yıl
İnsan istediğini bulunca sahiplenmesi normal gelmez mi
- 1 yıl
Bilemiyorum banada garip geliyo
1 yılYani bunun cevabını bende bilmiyorum ya değişiyo sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÇok nadirdir öyle bir haftada sahiplenen erkek samimidir
00 Yorumla
1 yılSamimi gelir başta sonra o erkek ilgisini çeker gibi geliyor
00 Yorumla
1 yıl1 haftada ben yeni aldığım kıyafete adapte olamıyorum ki insanı nasıl sahiplenesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yılHızlı giden atın poku seyrek düşer derler ama her erkek sahiplenir mutlaka
00 Yorumla
1 yılHızlı ilerleyen hızlı biter genelde. Hatta bir atasözümüz bile var. Hızlı giden atla ilgili 😀
00 Yorumlakesinlikle samimi degildir erkekler surekli boyle yapiyor ama ayni hizda da uzaklasiyorlar sonra. kanma bence bu numaralara
01 Yorumla- 1 yıl
Haklısın bunun farkına vardım gerçekten lovebominge uğradım bi an inandım ama görüyorum ki 1 haftada kimse kimseye bu kadara değer yükleyemez amaç farklı çünkü, artı olarak o kadar kız ekli ki o şahısta 423 tane bazı kadin fenomenler hariç, bu sebeb yüzünden tartistm çünkü benim erkrk eklememe izin vermedi ben dedim sen neden ekliyosn "sen benim sevgilim değilsin ne bu hesap sormalar "dedi eklemeye devam etti.
1 yılNasıl sahiplenme evlilikten filan mı konuşmaya başladı yoksa diğer sevgili olduğunuzu mu kabullendi
01 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Yok be daha köpek sahiplenemeyen tiplere güven olmaz knk
00 YorumlaErkek beyni bu şekilde çalışır lise hayatında erkekleri gözlemlemedin mi?
02 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka peki
Sahiplenmek tam olarak ne oluyor biraz detaya ihtiyaç var
01 Yorumla- 1 yıl
Şöyle diyeyim ilk günden arkadaşlarına kız arkadaşm diye tanıttı, benim boyum uzun kendisinin kısa biraz buna takıntı yapti ilk gün dedim sen neden taktın ki anlamadım sanki evlenecez evlenmeyelim mi dedi , bu 1 hafta içinde tatlı lakaplar canim gülüm hayatim değerlisin demeler başladı ve bende soğudum ondan nedenini soracak olursan hesabında 423 kızı takip ediyor
hayır tabiki de , sen sınırını korumasan ilk günden bile sahiplenir. sen biraz onun tersini söyle. çünkü manipüle ediyor olabilir
00 Yorumla
1 yılBana da 2 günden çıkma teklifi etti sonra ben seni çok seviyorum dedim engelledi
00 Yorumla
1 yılKimse kimseyi bir haftada sahiplenme ne sen ne o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl1 haftada nişanlandı var
020 Yorumla- 1 yıl
Yok artık ciddi olamazsn
- 1 yıl
Görücü öyle hızlı
- 1 yıl
Kız görücü bile olsa o ne öyle acele ayyy ben 1 haftada tanımaya çalıştım adam karı avcısı çıktı
- 1 yıl
Kız zaten çoğu öyle ki erkeklerin, ya kız ya erkek biri genelde uzun ilişkiden falan cıkmış oluyor fişek hızıyla gidenler
- 1 yıl
Yuuuh ya ama böyle olmaz ki adam inmidir cinmidir ne belli , bende uzun ilişkiden çıkmış biriyle sevgili oldm 10 yıl sürmüştü sen düşün benimle evlenmeye acele etmiyordu ztn 3 hafta sürdü ahahah
- 1 yıl
Kız sen yine sevgili olmuşsun tanımaya calısmıssınız bunlar yangından mal kaçırır gibi hahahah videolar var ya hızlı tanışma öyle bir durum olmuş
- 1 yıl
Cok saçma ya ben ona alisamam bile 😂çok kınamamak lazım her an her şey olabilir
- 1 yıl
Gerçekten öyle kınamıyorum ama akılları kalpleri temizse yolları da su gibi akar buna inanıyorum Allah bilir içlerini ya
- 1 yıl
Tabikide canım benim 🩷umarım bizde iyiye denk geliriz
- 1 yıl
Amin ya çok amin evlilik işi zor
- 1 yıl
Hemde cok mesela ben yeni bitirdim bu 1 haftalik kişiyle adam öyle ki 2. gunden sahiplenmeye başladı artı 423 karı takip ediyor 😂benim eklememi yasakladı, kendisi ekledi neden ekliyosn dediğim de de " sen benim sevgilim değilsin ne bu hesap sormalar " dedi ben şok
- 1 yıl
Üfff sıkıntılı tipmiş ya en rezil erkek türü, kendine baksın millet önce sonra dönsün sana laf desin ıyyy
- 1 yıl
Kız ne diyorm sana acayip gıcık oldum hayırdır yani sen dur yan cebimde ben gezecem diyor resmen
- 1 yıl
Rezil insan ya allah kurtarmış. Seni de begendi demek ki ama daha iyisi var mı diye bakıyor sanki kendi mükemmel
- 1 yıl
Mükemmel? Kız 😂ben 175im mesela benden kısa diye dert edip duruyordu en sonda dedi bende uzun olman umrumda değil falan
- 1 yıl
Kendini mükemmel görüyordu demek ki ama kendinden uzun kız istememiş ay hangi erkek ister ki 😂😂 sen de maşallah kız 175 nedir💅💅 kurtulmuşsun küçük insandan boşversene
- 1 yıl
Ya ben aslında çok takıntı yapmak istemedim insan olsn dedim de işte normalde kim yerimde olsa 190 ister ama ben kendimden kısaca bisi demedim sen düşün erkeklere değmiyor biso
- 1 yıl
Öyle valla ne fedakarlık yapsan boşa, standartları yüksek tutmak lazım baştan
- 1 yıl
Allah iyilerle karşılaştirsn canım hele ki bu devirde inan çok zor yaşta geçiyor
- 1 yıl
Amin amin cümlemizi yaş neyse de kendi düzenimizi kuraydık bi
Sahiplendiler mi seni apla
07 Yorumla- 1 yıl
Heeee itirazın mi var
- 1 yıl
Yok sana bulamam ben
- 1 yıl
Beni kaçırdın
- 1 yıl
Soytarısn
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılçok gerçekçi gelmedi bana
01 Yorumla- 1 yıl
1 yılNe istediğiniz belli değil
02 Yorumla- 1 yıl
Kime diyon
- 1 yıl
Kadınlara
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSamimidir, ayrılığa da samimi olacaktır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Değildir rol kesiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılBir anda hadi evleniyoruz diyesim var 😂😂
00 Yorumla
1 yılDeğildir tabiki çok erken
00 Yorumla
1 yılGerçekten severse samidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılYok artık 😂, saçma gelir bana.
00 Yorumla
1 yılDeğildir o kadar da değil
00 Yorumla
1 yılBalon da olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılBana pek samimi gelmedi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana belli eder davranışından konuşmasından
00 YorumlaSoruya bak 2 haftada sahiplense samimi mi olacaktı
00 Yorumla
1 yılDeğildir, sadece odundur ve uzak durmak gerekir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 hafta birini sahiplenmek için çok kısa.
00 Yorumla
1 yılHızlı başlayıp hızlı bitiyor genelde
00 YorumlaÇok açik olacak ama
* istiyor tatlim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yıl1 haftada kaçkere görüştünüz
01 Yorumla- 1 yıl
Ben deglm len
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılDeğildir sen temkinli ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ilgi duyan önemseyen kıskanan erkek sahiplenir normal 🤷🏼♂️ blöf yapmıyorsa tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılAcelemiz var, dünya dönüyor
00 Yorumla
1 yılBen pek samimi bulmuyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Samimiyetsiz olan ne
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılO işte bi sıkıntı vardır
02 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi
- 1 yıl
Bilmem artik onuda zamanla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir an önce öpmek istiyor seni
02 Yorumla- 1 yıl
Oldu başka
Cevap sahibi1 yılBaşka bişey kalmıyor ki geriye
Gizli Üye(30-35)1 yılO her tanıklık ettiği kişiye karşı öyledir
06 Yorumla- 1 yıl
Ne demek oluyor bu
Cevap sahibi1 yılHer tanıklık ettiği iletişim kurduğu kadını sahiplenen yapıda birisidir
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılYani bu demek oluyor ki sana sergiledikleri süslü cümleler sadece sana ayit değil ve sadece sana yazılmıyor ilk ilişki ilk flörtunuzmu bilmiyorum ama öyle gibi duruyorsunuz
- 1 yıl
Yok degil tabi ama insanları iyi analiz edemiyorum
Cevap sahibi1 yılBazen göründükleri gibi değil görmek istediğiniz gibi davranabilirler, asıl kişiliklerini ortaya koyan zaman ve istekleridir
Gizli Üye(25-29)1 yılYatağa atan erkek diye okudum
01 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır değildir, love bombing yaşıyorsun mesafe koy
023 Yorumla- 1 yıl
Hemde baya galiba😂insta hesabını bile kapatmaya meyilli şu an
Cevap sahibi1 yılTest et bence arkadaşlarının hesaplarndan
- 1 yıl
Askm isteği kabul etmiyo denedim bekletiyo
Cevap sahibi1 yılMesaj kutusu kapalı mı
- 1 yıl
Hiç denemedim
Cevap sahibi1 yılBence onu dene mesaj kutusu kapalı ise bile bir çekiliş sayfasında onu etiketle sonra hemen altına ay yanlışlıkla oldu diye mesaj at özür dile o şekilde konuşmayı başlat. Arkadaşından rica et, veya bn de yardımcısı olabilirim arkadaşın yardımcı olmazsa.
- 1 yıl
Kız öyle düşer mi 😄etiket işini ilk defa duydum
Cevap sahibi1 yılBalım dene. Daha önce burdan biri yardım istemişti biri erkek arkadaşıma yazabilir mi diye. Ben de bilmiyordum kız bana şu şekilde yap yoksa dönmez dedi cidden öyle yaptım döndü maalesef
- 1 yıl
Nereye etiketleyebilirm peki, bide bn fake hesabıma fake pp bulamıyorum bulabilr misn bna askm link at
Cevap sahibi1 yılBen fakeden yazmamiştm kendi hesabimdan yazdım zaten kız, fakem var fakeden anlar benim olduğumu dedi. Fake hesaptan anlamayacaksa Pinterest fake fotoğraf yaz ordan birinj seç
Cevap sahibi1 yılHatta onun arkadaşlarına önce istek at fakeden illa deneyeceksen. arkadaşları isteği kabul edince ( uzak arkadaşları takip ettiklerinden bak) ona istek at. Ortak arkadaş olunca kabul eder
- 1 yıl
Kız 😄ruyada aldatıyodu şaka gibi bu bi işaret mi acaba ahaha
Cevap sahibi1 yılKimseye güvenmiyorum ben ne olursa olsun deniyorum hatta daha ilişkisinin başında denemek daha mantikli bir de ufak ayrılıklar uzaklaşma olduğunda dene. Bu iki durumda da yüz vermezse artık uzun süre güvenebilirsin
Cevap sahibi1 yıl@Zuzummm06 mecburuz. madem güvenilir biri dönüş yapmaz mesajlara
- 1 yıl
Ya biz fena değiliz biz erkeklere güvenmediğimiz için zaten kalıyoruz fenalıklar yapıyoruz Bizi bu duruma soka zaten yine kendileri net değiller ciddi değiller ne yaptıkları belli değil Ne istedikleri belli değil Nasıl yaklaştıkları belli değil ve bizi haliyle ön yargıyla yaklaşıyoruz
- 1 yıl
Ve ben buradan 400'den fazla kızı takip eden bir erkekten bahsediyorum ve bana dedi ki ben hesabımı kapatacağım mutlu olalım diye E madem rahatsızsın hesabını kapatacağına kızları çıkar neden 1 haftada tanıdın kız için hesabını kapatıyorsun ki 2 olarak Zaten ikinci bir hesabı var ve bana söylemiyor Ama ben gördüm
Cevap sahibi1 yıl@Zuzummm06 sizin söylediğiniz kız kesimi azınlıkta. Ama erkeklerin inanın yüzde 99u aldatıyor veya aldatma fırsatı ellerine geçmiyor ya geçen bizim komşunun avukat kocası onu aldatmış öğrendik şoke olduk. Lise aşkıydılar ortada 4-5 yaş çocuk var. Beraber aynı şehirde okudular. Ama adam aldatmış? Korkunç.. ve adam kadına aşk dolu bakıyordu:) bilmiyorum ben artık erkeklere olan inancımı kaybettim. İlerde evlenswm de kocamı ara sıra denerim. En azından boşa vakit harcamamış oluruz yıllar zaman kıymetli
Cevap sahibi1 yıl@Zuzummm06 erkekler evet haklısınız doğru daha çok dış görünüş cinsellikten ötürü aldatıyor zaten kadın sırf bu sebeple kocasını affediyor. Aldatılan erkeğin affettiğni duymadım ama aldatılan kadın kesinlikle evli ise 2sans %100 veriyor evli değilse belki ayrılma olur. Tersi durumda erkekler affetmiyor. Dediğiniz gibi kadınların daha çok duygusal olduğu için. İkisi de korkunç. Yani seven erkek başkasını nasıl arzuluyor aklım almıyor.
- 1 yıl
Bilmiyom evlenmedım hiç ama evet erkekler affetmıyo genellikle duygusal bagı koparmıs oluyo kadın erkek farkında erkek bugun aldattı gene gider karısın yanına ona sevgı sunar kadın sınmaz arzulama olayı kadınla erkekde farklı bence kadın duygusal gene erkek duygu odaksız bakıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılAşkım haftaya evlenek 😂
00 Yorumla
1 yılAmacı başka şeyler anla işte
08 Yorumla- 1 yıl
Güvenme diyosn yani
- 1 yıl
Duygusal ilişkinin yolu vardır dürüst bir erkek 1 haftada tanıma aşamasından sahiplenemez hadi sahiplendi diyelim bunu sana yansıtmaz yansıtıyorsa amacı seni duygusal yönde ele geçirmek güven dışı
- 1 yıl
- 1 yıl
Geçmişinizde bir arkadaşlık dostluk yaşadınızmı yoksa tanışma filan bu 1 haftalık mı
- 1 yıl
Hayır ya yeni ilk defa tanıştık 1 haftadır
- 1 yıl
Çok hızlı olmuş genelde bayanlar bu kadar hızdan etki almaz uzaklaşır boyu takip ettiği kişi sayısı önemsiz aslında onlar bir kenara bir anda sen benimsin çok değerlisin kelimeleri kolay söylenecek kelimeler olmaz hissettirilmesi gerekir basit ilişkiler bu hızla gider çünkü
- 1 yıl
Yani samimi değil diyorsun
- 1 yıl
Yani bu sonuca aslında sende varmışın :) duyguların önemli şeninde
tabi
1 yıl1 haftada sahiplenilmez
06 Yorumla- 1 yıl
Hemde baya galiba😂insta hesabını bile kapatmaya meyilli şu an
- 1 yıl
Eğitim önemli
- 1 yıl
Sahiplenmeyi geç 2. gunden arkadaşlari yenge demeye başladı artı olarak hesabini kapatıyormus bizim icn
- 1 yıl
İşin var
- 1 yıl
Ne gibi
- 1 yıl
Yaw diyorum ki eğer o kişiyle muhataba devam edersen sonunda hüsrana uğrayacaksin
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılDikkat et kendine
01 Yorumla- 1 yıl
Ben deglm o kişi
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım