• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

1 haftada sahiplenen erkek samimi midir?

kıvırcıkk777
kıvırcıkk777 Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor
şu an ki ilişkiler pek hızlı ilerliyo
1 haftada sahiplenen erkek samimi midir?
İlişki Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • BozkırHukumdari
    BozkırHukumdari Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Samimi olabilir çünkü uzun zamandır hayatında kimse yoktur kendisine ilgi gösteren değer veren birisini gördüğü zaman ona sarılmak ister gerçekten belki de yaralarını sarmak istiyordur samimi diyebilirim ama onu zaman gösterir Bir de önemli olan kadının ne kadar samimi olup olmadığı

0
    2 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Şöyle diyeyim ilk günden arkadaşlarına kız arkadaşm diye tanıttı, benim boyum uzun kendisinin kısa biraz buna takıntı yapti ilk gün dedim sen neden taktın ki anlamadım sanki evlenecez evlenmeyelim mi dedi , bu 1 hafta içinde tatlı lakaplar değerlisin demeler başladı ve bende soğudum ondan nedenini soracak olursan hesabında 423 kızı takip ediyor

• BozkırHukumdari
      BozkırHukumdari
      1 yıl

Anladım boş ver o zaman

En İyi Cevaplar

• rainiyweatherr
    rainiyweatherr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Değil. Herkes tüketim çılgınlığı peşinde koştuğu için şu an bu kişi senin sevginden, ilginden yararlanmak istiyordur muhtemelen. Sevgini, seni tüketmek istiyordur çünkü egosu tatmin olacak. Sevilmek güzel bir şeydir, sen gerçekten de onun ilgisinden dolayı (!) onun seni sevdiğine inandığın için sevmeye başlarsın. Senin sevgin gerçektir ama onunki bir hevestir. Boşuna dememişler hızlı giden atın bo*u seyrek düşer diye. Bir anda da soğumaya başlayacak ve sen içinden çıkamayacağın bir döngüye girecektin, be aklında tek bir soru "Neden?"

0
    4 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Haklısın bunun farkına vardım gerçekten lovebominge uğradım bi an inandım ama görüyorum ki 1 haftada kimse kimseye bu kadara değer yükleyemez amaç farklı çünkü, artı olarak o kadar kız ekli ki o şahısta 423 tane bazı kadin fenomenler hariç, bu sebeb yüzünden tartistm çünkü benim erkrk eklememe izin vermedi ben dedim sen neden ekliyosn "sen benim sevgilim değilsin ne bu hesap sormalar "dedi eklemeye devam etti.

Yorumla
    • rainiyweatherr
      rainiyweatherr
      1 yıl

Aynısını yaşadım tatlım, hatta bitirmiş bir kız olarak söylüyorum sana bir an önce sen bağlanmadan yol ver çocuğa. Çünkü erkekler için pek bir şey ifade etmiyor, oyun oynar gibi iddia gibi bir şey onlar için ama kadınlar duygusaldır. Senin hoşuna gider ilgisi. Bugün sana böyle tavır takınır ama ertesi gün bir hamle yapar ve sen geri ona dönersin heeerr şeyi unutursun "ya aslında seviyor" masallarını kendine anlatırsın. Hiçbir şey söyleme çocuğa direkt şekilde engelle, ulaşamasın sana. Eminim ulaşmaya da çalışacak ama dediğim gibi sevdiğinden değil. Yalnız kaldığında seni buluyodur ya da gönül eğleniyodur. Umarım söylediklerimi ciddiye alırsın tatlım. Kendine çok iyi bak, yeni yılın çok güzel geçer umarım ♡♡

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Teşekkür ederim canım benim 🩷ben zaten konuşmayı bıraktım , ya yapma etme ben seninle konuşurken mutluyum vs vs beni geri ekle gibi cümleler kurdu bende kesin dille hayır dedim tabi kabullenmiyo baktım anlatamıyorum yanıt yazmadım artik

Yorumla
    • rainiyweatherr
      rainiyweatherr
      1 yıl

Kabullenemiyor çünkü hahhahah çok iyi yapmışsın böyle devam et canım..

Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Geçmiş dönemlerde sevgililer haftada 1 veya 2 kere ailelerin gözetiminde görüşürdü. O da 10 dakika 15 dakika. Şimdiki sevgililikler onların 1 yılda konuşabildiğini 1 saatte konuşuyor. Aslında teknik olarak şimdiki ilişkiler eski ilişkilerden daha uzun sürüyor diyebiliriz.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah kıvırcıkk777, ilişkiler cidden hız trenine dönmüş, değil mi? 🚂 Eğer bir erkek kısa sürede sahipleniyorsa bu kesinlikle tamamen samimi ya da tamamen fake diyemem. Ama dikkat etmek lazım. Hızlı başlayan işler bazen heyecanla dolu olsa da bazen saman alevi gibi sönebiliyor. Biraz gözlem yap, sabrını ölç. Gerçekten ilgilimi, yoksa anlık bir tutku mu? Bakalım aşkın yolları nereye çıkacak? 🎢💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

55

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.

hayır değildir tabi ki de

0
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Samimi değil tabi ki onun amacı ilişkiyi bir an önce hızlandırıp, oldu bittiye getirip, cinsellik kısmına hızlıca geçiş yapmak inan bana bir haftada sahiplenmenin açıklaması bu.

1
    6 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Şöyle diyeyim ilk günden arkadaşlarına kız arkadaşm diye tanıttı, benim boyum uzun kendisinin kısa biraz buna takıntı yapti ilk gün dedim sen neden taktın ki anlamadım sanki evlenecez evlenmeyelim mi dedi , bu 1 hafta içinde tatlı lakaplar değerlisin demeler başladı ve bende soğudum ondan nedenini soracak olursan hesabında 423 kızı takip ediyor

Yorumla
    • MadamLila
      MadamLila
      1 yıl

Tuhaflık var zaten sanki alay ediyor

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

haklısın bende ciddiye alamıyorum maalesef

Yorumla
    • MadamLila
      MadamLila
      1 yıl

En iyisi yapıyorsun boş ver

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

şu an mi erkekler ne istediğini cidden bilmiyorlar yolu yordamı unutmuş gibiler

Yorumla
    • MadamLila
      MadamLila
      1 yıl

Aynen öyle sonra TC kızları diyip kötülüyorlar😒 sanki yabancı kızlarda açmış kollarını bunları bekliyor sanki jkjkjk

Yorumla
  • KptMehmet78
    KptMehmet78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.

Icgudusel olaral boyle ise sana ilgisi varsa devam eder fakat denmek icin kendini geri cekme, hicbir erkek bunu istemiyor, sevmiyor. Icinden geleni yap sınırlarini belli et ve koru

0
    0 Yorumla
  • Melodiieejj
    Melodiieejj Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Zamanla belir olur , ama bence degil. Bu arada ustundekilerine bayildim. Cok guzell 🧿🫶

0
    3 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

lovebominge uğradım bi an inandım ama görüyorum ki 1 haftada kimse kimseye bu kadara değer yükleyemez amaç farklı çünkü, artı olarak o kadar kız ekli ki o şahısta 423 tane bazı kadin fenomenler hariç, bu sebeb yüzünden tartistm çünkü benim erkrk eklememe izin vermedi ben dedim sen neden ekliyosn "sen benim sevgilim değilsin ne bu hesap sormalar "dedi eklemeye devam etti.

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Teşekkür ederim canım benim 🩷🩷🩷🌸🌸🌸

Yorumla
    • Melodiieejj
      Melodiieejj
      1 yıl

Dengesizin tekiymis harbiden

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kendi karakterinin böyle olduğunu biliyorsam samimi gelebilir yine de zamanla oluşacak bir şey diğer türlü olmadığı biri gibi davranmasına müsade etmem

0
    1 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

2. gunden arkadaşı yenge dedi çevresine kız arkadaşım diye tanıttı

Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    1 yıl

Sahiplenıcı olmanın zamanı yok... Bende oyleyım mesela yenı de tanıssam asırı sahıplenıyorum...

0
    4 Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      1 yıl

Ama samimi olmam cok.. Yanı oyle hadı hop tanıstık opuselım koklasalım bende yok... Yanlıs anlasılmak ıstemıyorum... Sahıplenıyorum yanı öyle

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      1 yıl

Abartmış o biraz.. Ayrıca kompleksli hem boy konusunda alınganlık göstermiş hem ilk günden ilişkinizi sorgulamış... Aşırı hızlı ilerliyor.. Bende olsam rahatsız olurdum.. Sahiplenicilik değilde fazla kendini kaptırmış eleman seni bunların rahatsız ettiğinin farkında değil...

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ben baya rahatsız oldm bu kdr çabuk ilerleyemez ki tanışırsn arkadaş olursn hoşlanti olur sonra duygusallık girer araya , ama bu 2. gunden balım bebeğim gülüm hayatım demeye başladı arkadaşlarına kız arkadaşım diye tanıttı vs

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Samimi değil tabi ki. Evet hızlı hızlı ilerletip yatağa geçmek amaç.

0
    5 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Şöyle diyeyim ilk günden arkadaşlarına kız arkadaşm diye tanıttı, benim boyum uzun kendisinin kısa biraz buna takıntı yapti ilk gün dedim sen neden taktın ki anlamadım sanki evlenecez evlenmeyelim mi dedi , bu 1 hafta içinde tatlı lakaplar canim gülum hayatim değerlisin demeler başladı ve bende soğudum ondan nedenini soracak olursan hesabında 423 kızı takip ediyor

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      1 yıl

Sanki evlenecek miyiz demek bence hatalı bir tavır olmuş. İlişkilerin mutlaka evlilikle sonuçlanması gerekmiyor. Evlenmeyecek olmak ilişkiyi daha az değerli kılmıyor. Dolayısıyla evlenecek olsan da olmasan da yanındaki kişiyi her şeyiyle beğenmek önemli. Sen evet boyunu sevmedim ama sorun değil, zaten evlenmeyecegiz demişsin. İkinci hata da şu, evlenecek miyiz sanki dediğinde erkeğe evet evleneceğiz demesi için yer açmış oluyorsun, o da öyle demiş zaten 😅 evleneceğiz lafının sonu da her zaman yatağa gelir, ama sadece laf olarak gelir. O da fırsatı değerlendirmiş evlenmeyelim mi demiş, oradan yatağa doğru yürüyecek 😂

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      1 yıl

Tatlı lakaplar çok da sorun değil eğer duygular karşılıklı ise. Sorun olan şeyler bir haftada olumlu olumsuz anlamda evlenme lafının ve geleceğe dönük küçük büyük ileri zamanlı planların yapılması. Hani yakın zamanda gerçekleşecek olan yarın seni evden alırım lafında sorun yok ama belirsiz bir gelecek zaman için aşkım ben seni her gün evden alır eve bırakırım lafı sorunlu mesela. Ya da ben seninle evlenmem evlenirim Maldivler e gideriz ya da senle gitmem gibi olumlu olumsuz geleceğe dair her şeyin çok kısa zamanda açılması sorunlu

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      1 yıl

Çok kız takip etmesi de sorun değil. Böyle bir çağda sosyal medyanın yaygın olduğu bir zamanda çok normal. Önemli olan yakın çevresini ne tür insanlar oluşturuyor. Ailesine nasıl davranıyor. Saygılı mı saygısız mi. Mesela annesine ve kız kardeşine ablasına saygısızca davranıyor ve saygısızca konuşuyorsa kaç. Telefonda senin yanında kız kardeşi ya da annesiyle konustuysa çok şanslısın. Çünkü telefonda genelde dikkat edilmez yanında başkası da olsa bile. Ama yüz yüze tanıştığınizda senin yanında olduğu için onlara normalden daha saygılı davranır. Telefonda bunu kontrol etmek kolay değil yani. Onu demek istiyorum.

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      1 yıl

Yakın çevresinde de ne tür arkadaşları var ona dikkat etmek lazım. İşinde gücünde insanlar mı yoksa her gün başba yerde boş gezen boş muhabbet eden insanlar mı. Kitap okuyan kültürlü hava atma derdi olmayan egosuz vs insanlarsa şanslısın yani arkadaşını göster sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz var..

Yorumla
  • Hasan-ARSLAN
    Hasan-ARSLAN Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Hiç samimi gelmedi ne o öyle hemen 1 hafta da sahiplenmek, ama sen de ağırdan al kendini

0
    10 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Sahiplenmeyi geç 2. gunden arkadaşlari yenge demeye başladı artı olarak hesabini kapatıyormus bizim icn

Yorumla
    • Hasan-ARSLAN
      Hasan-ARSLAN
      1 yıl

Yok artık daha neler saçmalamışlar iyice görgüsüz mü bunlar ya 😳

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ahahaha😂Ne istediğini bilen erkek çekiciliği

Yorumla
    • Hasan-ARSLAN
      Hasan-ARSLAN
      1 yıl

Ne demezsin tam bir alfa erkeği 😂😂

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ciddi olamaz mı sence 🤔bide çok kız takip ediyor bunuda ona dediğim de kendimden eminim takip edip etmemem fark etmiyor dedi konuşacak vaktim yok zaten konuşmam da gibi söylemlerde bulundu O yüzden hesabını kapatacağını sadece benimle konuşacağını söyledi

Yorumla
    • Hasan-ARSLAN
      Hasan-ARSLAN
      1 yıl

Eğer sözünde doğru biriyse belli eder zaten davranışlarından ve bu işler sözle fiille olmaz her insan yapmam der ama davranışları belli eder insanın

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

2. hesabi var ama bundan hiç bahsetmedi bana

Yorumla
    • Hasan-ARSLAN
      Hasan-ARSLAN
      1 yıl

2. ci hesabı varsa o hesap üzerinden bir şeyler peşindedir kesin

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Bilemem orasını, aslında şimdi ki hesabında bir çok takip ve takipçisi var binden fazla kişiyi ve kızı takip ediyor 400 gibi galiba ,2. hesbai ise çok küçük takipçili çok şey geldi garip banada demedi zaten 2. hesabim var

Yorumla
    • Hasan-ARSLAN
      Hasan-ARSLAN
      1 yıl

Çok yıpranırsın uzak dur eğer devam edecek olursan belirsizliklerle dolu bir hayat yaşarsın

Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Belli olmaz bence ama bu zamanda genelde eğlence, takılma amaçlı ilerliyor ilişkiler

0
    11 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

Herkese yavşayan biri mi ki

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Bilemem o kdr karı takip ettiğine göre

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

Normal insanlar mi yoksa ünlü vs cok takipcili kızlar mi mesela

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yok be hepsi normal kız

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

Anladım ayrildin mi peki sen

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ayrılmak değilde konuşmayı bitirmeye çalışıyorum 1 hafta oldu tanışalı ztn

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

Erkekler boy takıntısı yapar genelde ama onun hemen ardından evlenmek istemesi ve iltifatlari başlatması saçma olmus maden bastan yap dimi

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

Ama sadece 423 kiz takip ediyor diye soğumakta garip sonuçta bu senden öncesidir herhalde yani sen varken baska kimseyi takip etmiyorsa neden sorun olsun ki 🤔 geçmiş geçmişte kalır evlenmicekseniz de pek sorun etmeye gerek yok evlenecek olsaniz ztn hesapları kaparsiniz olur biter

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

Bir de şöyle düşünebilirsin, bunu fake bir hesaptan yapip yani takip olayini sana hic gostermeyebilirdi senin haberin olmazdi bu sefer soğuyacak bir sebebinde olmazdi öyleyse dimi? Ki çoğunluk bunu yapar evliler bile cok duydum gördüm ve evliyken ne aldatanlar var karısının ruhu duymuyor ya da duysada bisi demiyorlar mi anlamadim ben cok saçma her şey

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

━━━━━┒
      ┓┏┓┏┓┃
      ┛┗┛┗┛┃ \○/
      ┓┏┓┏┓┃ /
      ┛┗┛┗┛┃ ノ)
      ┓┏┓┏┓┃
      ┛┗┛┗┛┃Böyle hayatın
      ┓┏┓┏┓┃
      ┛┗┛┗┛┃
      ┓┏┓┏┓┃
      ┃┃┃┃┃┃
      ┻┻┻┻┻┻━━━━━

Yorumla
  • duygularvehayaller
    duygularvehayaller Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Değildir erkegide kadinida 1 haftada samimi olamaz eğer oluyorsa bu terslikte bir iş vardır.

0
    1 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Aynı anda pek çok kadınla görüşen erkek modelidir.

0
    3 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      1 yıl

Sırtlan çıkmış 😹.

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ahahaha kız

Yorumla
  • AsíLBéy0
    AsíLBéy0 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Tabi canım 2. hafta da nikah masası 3. hafta da yatak 1 ayda çocuk

0
    4 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

En güzeli misss

Yorumla
    • AsíLBéy0
      AsíLBéy0
      1 yıl

İki gözümsün devam böyle

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

E ne gerek var uzatmaya dimi

Yorumla
    • AsíLBéy0
      AsíLBéy0
      1 yıl

:d :d

Yorumla
  • Subarusti
    Subarusti Takip Et
    Master Yaş: 29
    1 yıl

Bilmiyorum tanımadan yorum yapamıyorum kimisi bir saatte bile benimsiyor 🙂

0
    7 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Cok garip dimi

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      1 yıl

Yani bence de

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Korkutucu

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      1 yıl

Uzun bir süre geçirmeden sahiplenmeye çalışan biri veya ortada bir şey yokken abartan biri rahatsızdır derim yani

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

İnsan istediğini bulunca sahiplenmesi normal gelmez mi

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      1 yıl

Yani sevgililik durumu varsa eyvallah olabilir ama bir hafta da ne bileyim tuhaf geldi bana

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Bilemiyorum banada garip geliyo

Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Yani bunun cevabını bende bilmiyorum ya değişiyo sanırım

0
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Çok nadirdir öyle bir haftada sahiplenen erkek samimidir

0
    0 Yorumla
  • Bilinmeyen_hayat
    Bilinmeyen_hayat Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Samimi gelir başta sonra o erkek ilgisini çeker gibi geliyor

0
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

1 haftada ben yeni aldığım kıyafete adapte olamıyorum ki insanı nasıl sahiplenesin

0
    0 Yorumla
  • Kompetankedi06
    Kompetankedi06 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 77%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.

Hızlı giden atın poku seyrek düşer derler ama her erkek sahiplenir mutlaka

0
    0 Yorumla
  • Sineklertanrisii
    Sineklertanrisii Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Hızlı ilerleyen hızlı biter genelde. Hatta bir atasözümüz bile var. Hızlı giden atla ilgili 😀

0
    0 Yorumla
  • akirak
    akirak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

kesinlikle samimi degildir erkekler surekli boyle yapiyor ama ayni hizda da uzaklasiyorlar sonra. kanma bence bu numaralara

0
    1 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Haklısın bunun farkına vardım gerçekten lovebominge uğradım bi an inandım ama görüyorum ki 1 haftada kimse kimseye bu kadara değer yükleyemez amaç farklı çünkü, artı olarak o kadar kız ekli ki o şahısta 423 tane bazı kadin fenomenler hariç, bu sebeb yüzünden tartistm çünkü benim erkrk eklememe izin vermedi ben dedim sen neden ekliyosn "sen benim sevgilim değilsin ne bu hesap sormalar "dedi eklemeye devam etti.

Yorumla
  • Hercules1234
    Hercules1234 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 yıl

Nasıl sahiplenme evlilikten filan mı konuşmaya başladı yoksa diğer sevgili olduğunuzu mu kabullendi

0
    1 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı.

Yok be daha köpek sahiplenemeyen tiplere güven olmaz knk

0
    0 Yorumla
  • ABACUS19
    ABACUS19 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    1 yıl

Erkek beyni bu şekilde çalışır lise hayatında erkekleri gözlemlemedin mi?

0
    2 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ne alaka peki

Yorumla
    • ABACUS19
      ABACUS19
      1 yıl

Lisede erkekler bir kızı seçer kızın haberi olmasa bile ona yaklaşan erkek okul çıkışında kavga eder. Genelde karşı taraf kavga etmezse kızın peşinden gitme hakkı yoktur. Bazı durumlarda kız çocuğu sevdiğinden o çocuğa kimse karışmaz. Serengeti yaylasına hoş geldin...

Yorumla
  • Cemberk90
    Cemberk90 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    1 yıl

Sahiplenmek tam olarak ne oluyor biraz detaya ihtiyaç var

0
    1 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Şöyle diyeyim ilk günden arkadaşlarına kız arkadaşm diye tanıttı, benim boyum uzun kendisinin kısa biraz buna takıntı yapti ilk gün dedim sen neden taktın ki anlamadım sanki evlenecez evlenmeyelim mi dedi , bu 1 hafta içinde tatlı lakaplar canim gülüm hayatim değerlisin demeler başladı ve bende soğudum ondan nedenini soracak olursan hesabında 423 kızı takip ediyor

Yorumla
  • Süme456
    Süme456 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

hayır tabiki de , sen sınırını korumasan ilk günden bile sahiplenir. sen biraz onun tersini söyle. çünkü manipüle ediyor olabilir

0
    0 Yorumla
  • herkesidövenadam
    herkesidövenadam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Bana da 2 günden çıkma teklifi etti sonra ben seni çok seviyorum dedim engelledi

0
    0 Yorumla
  • ssudelreyy
    ssudelreyy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

Kimse kimseyi bir haftada sahiplenme ne sen ne o

0
    0 Yorumla
  • gizembenim
    gizembenim Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 36%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

1 haftada nişanlandı var

0
    20 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yok artık ciddi olamazsn

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Görücü öyle hızlı

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Kız görücü bile olsa o ne öyle acele ayyy ben 1 haftada tanımaya çalıştım adam karı avcısı çıktı

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Kız zaten çoğu öyle ki erkeklerin, ya kız ya erkek biri genelde uzun ilişkiden falan cıkmış oluyor fişek hızıyla gidenler

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yuuuh ya ama böyle olmaz ki adam inmidir cinmidir ne belli , bende uzun ilişkiden çıkmış biriyle sevgili oldm 10 yıl sürmüştü sen düşün benimle evlenmeye acele etmiyordu ztn 3 hafta sürdü ahahah

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Kız sen yine sevgili olmuşsun tanımaya calısmıssınız bunlar yangından mal kaçırır gibi hahahah videolar var ya hızlı tanışma öyle bir durum olmuş

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Cok saçma ya ben ona alisamam bile 😂çok kınamamak lazım her an her şey olabilir

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Gerçekten öyle kınamıyorum ama akılları kalpleri temizse yolları da su gibi akar buna inanıyorum Allah bilir içlerini ya

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Tabikide canım benim 🩷umarım bizde iyiye denk geliriz

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Amin ya çok amin evlilik işi zor

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Hemde cok mesela ben yeni bitirdim bu 1 haftalik kişiyle adam öyle ki 2. gunden sahiplenmeye başladı artı 423 karı takip ediyor 😂benim eklememi yasakladı, kendisi ekledi neden ekliyosn dediğim de de " sen benim sevgilim değilsin ne bu hesap sormalar " dedi ben şok

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Üfff sıkıntılı tipmiş ya en rezil erkek türü, kendine baksın millet önce sonra dönsün sana laf desin ıyyy

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Kız ne diyorm sana acayip gıcık oldum hayırdır yani sen dur yan cebimde ben gezecem diyor resmen

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Rezil insan ya allah kurtarmış. Seni de begendi demek ki ama daha iyisi var mı diye bakıyor sanki kendi mükemmel

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Mükemmel? Kız 😂ben 175im mesela benden kısa diye dert edip duruyordu en sonda dedi bende uzun olman umrumda değil falan

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Kendini mükemmel görüyordu demek ki ama kendinden uzun kız istememiş ay hangi erkek ister ki 😂😂 sen de maşallah kız 175 nedir💅💅 kurtulmuşsun küçük insandan boşversene

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ya ben aslında çok takıntı yapmak istemedim insan olsn dedim de işte normalde kim yerimde olsa 190 ister ama ben kendimden kısaca bisi demedim sen düşün erkeklere değmiyor biso

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Öyle valla ne fedakarlık yapsan boşa, standartları yüksek tutmak lazım baştan

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Allah iyilerle karşılaştirsn canım hele ki bu devirde inan çok zor yaşta geçiyor

Yorumla
    • gizembenim
      gizembenim
      1 yıl

Amin amin cümlemizi yaş neyse de kendi düzenimizi kuraydık bi

Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Sahiplendiler mi seni apla

0
    7 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Heeee itirazın mi var

Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      1 yıl

Bana da bul apla

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yok sana bulamam ben

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Beni kaçırdın

Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      1 yıl

Sen beni beğenmedin ühü ühü

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Soytarısn

Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      1 yıl

Ne yaptım ki ühü ühü

Yorumla
  • Beyefendi92
    Beyefendi92 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.

çok gerçekçi gelmedi bana

0
    1 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yorumla
  • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
    -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ne istediğiniz belli değil

0
    2 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Kime diyon

Yorumla
    • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
      -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
      1 yıl

Kadınlara

Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.

Samimidir, ayrılığa da samimi olacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Sahtegüz
    Sahtegüz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.

Değildir rol kesiyor

0
    0 Yorumla
  • Besiktas7834
    Besiktas7834 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Bir anda hadi evleniyoruz diyesim var 😂😂

0
    0 Yorumla
  • nemünoseboo
    nemünoseboo Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Değildir tabiki çok erken

0
    0 Yorumla
  • mehmet1089
    mehmet1089 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Gerçekten severse samidir

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Yok artık 😂, saçma gelir bana.

0
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Değildir o kadar da değil

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Balon da olabilir

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Bana pek samimi gelmedi

0
    0 Yorumla
  • Ceyhunn26
    Ceyhunn26 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Sana belli eder davranışından konuşmasından

0
    0 Yorumla
  • lucianwr
    lucianwr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Soruya bak 2 haftada sahiplense samimi mi olacaktı

0
    0 Yorumla
  • Delibey5858
    Delibey5858 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl

Değildir, sadece odundur ve uzak durmak gerekir

0
    0 Yorumla
  • hakozb
    hakozb Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

1 hafta birini sahiplenmek için çok kısa.

0
    0 Yorumla
  • Bırısıste2716
    Bırısıste2716 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hızlı başlayıp hızlı bitiyor genelde

0
    0 Yorumla
  • Amigodala
    Amigodala Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 91%
    1 yıl

Çok açik olacak ama

* istiyor tatlim

0
    0 Yorumla
  • ateslialper06
    ateslialper06 Takip Et
    Master Yaş: 29
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

1 haftada kaçkere görüştünüz

0
    1 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ben deglm len

Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Değildir sen temkinli ol.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bence ilgi duyan önemseyen kıskanan erkek sahiplenir normal 🤷🏼‍♂️ blöf yapmıyorsa tabi

0
    0 Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Acelemiz var, dünya dönüyor

0
    0 Yorumla
  • simlitavsan
    simlitavsan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Ben pek samimi bulmuyorum

0
    1 Yorumla
    • KptMehmet78
      KptMehmet78
      1 yıl

Samimiyetsiz olan ne

Yorumla
  • HovardaKirpi
    HovardaKirpi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

O işte bi sıkıntı vardır

0
    2 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ne gibi

Yorumla
    • HovardaKirpi
      HovardaKirpi
      1 yıl

Bilmem artik onuda zamanla

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bir an önce öpmek istiyor seni

0
    2 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Oldu başka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Başka bişey kalmıyor ki geriye

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

O her tanıklık ettiği kişiye karşı öyledir

0
    6 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ne demek oluyor bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Her tanıklık ettiği iletişim kurduğu kadını sahiplenen yapıda birisidir

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yani bu demek oluyor ki sana sergiledikleri süslü cümleler sadece sana ayit değil ve sadece sana yazılmıyor ilk ilişki ilk flörtunuzmu bilmiyorum ama öyle gibi duruyorsunuz

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yok degil tabi ama insanları iyi analiz edemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bazen göründükleri gibi değil görmek istediğiniz gibi davranabilirler, asıl kişiliklerini ortaya koyan zaman ve istekleridir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yatağa atan erkek diye okudum

0
    1 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Hayır değildir, love bombing yaşıyorsun mesafe koy

0
    23 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Hemde baya galiba😂insta hesabını bile kapatmaya meyilli şu an

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Test et bence arkadaşlarının hesaplarndan

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Askm isteği kabul etmiyo denedim bekletiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Mesaj kutusu kapalı mı

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Hiç denemedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bence onu dene mesaj kutusu kapalı ise bile bir çekiliş sayfasında onu etiketle sonra hemen altına ay yanlışlıkla oldu diye mesaj at özür dile o şekilde konuşmayı başlat. Arkadaşından rica et, veya bn de yardımcısı olabilirim arkadaşın yardımcı olmazsa.

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Kız öyle düşer mi 😄etiket işini ilk defa duydum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Balım dene. Daha önce burdan biri yardım istemişti biri erkek arkadaşıma yazabilir mi diye. Ben de bilmiyordum kız bana şu şekilde yap yoksa dönmez dedi cidden öyle yaptım döndü maalesef

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Nereye etiketleyebilirm peki, bide bn fake hesabıma fake pp bulamıyorum bulabilr misn bna askm link at

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben fakeden yazmamiştm kendi hesabimdan yazdım zaten kız, fakem var fakeden anlar benim olduğumu dedi. Fake hesaptan anlamayacaksa Pinterest fake fotoğraf yaz ordan birinj seç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hatta onun arkadaşlarına önce istek at fakeden illa deneyeceksen. arkadaşları isteği kabul edince ( uzak arkadaşları takip ettiklerinden bak) ona istek at. Ortak arkadaş olunca kabul eder

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Kız 😄ruyada aldatıyodu şaka gibi bu bi işaret mi acaba ahaha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kimseye güvenmiyorum ben ne olursa olsun deniyorum hatta daha ilişkisinin başında denemek daha mantikli bir de ufak ayrılıklar uzaklaşma olduğunda dene. Bu iki durumda da yüz vermezse artık uzun süre güvenebilirsin

Yorumla
    • Zuzummm06
      Zuzummm06
      1 yıl

Siz nesiniz böyle ya anamm korkulurrr 😳

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Zuzummm06 mecburuz. madem güvenilir biri dönüş yapmaz mesajlara

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ya biz fena değiliz biz erkeklere güvenmediğimiz için zaten kalıyoruz fenalıklar yapıyoruz Bizi bu duruma soka zaten yine kendileri net değiller ciddi değiller ne yaptıkları belli değil Ne istedikleri belli değil Nasıl yaklaştıkları belli değil ve bizi haliyle ön yargıyla yaklaşıyoruz

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ve ben buradan 400'den fazla kızı takip eden bir erkekten bahsediyorum ve bana dedi ki ben hesabımı kapatacağım mutlu olalım diye E madem rahatsızsın hesabını kapatacağına kızları çıkar neden 1 haftada tanıdın kız için hesabını kapatıyorsun ki 2 olarak Zaten ikinci bir hesabı var ve bana söylemiyor Ama ben gördüm

Yorumla
    • Zuzummm06
      Zuzummm06
      1 yıl

Net oldukta nolduki hayatımızın * koyup gittiler biz napalım bizde net olamıyosak kızlar yüzğnden kimi takılmalık arıyor ciddi gibi takılıyor kimi para göz kimi ciddi arıyor baskalarıylada konusıyor yanı şu an hersey normal artok

Yorumla
    • Zuzummm06
      Zuzummm06
      1 yıl

Geçmiş olsun sana hesabı kapatmasın bi önemi yok önce güven lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Zuzummm06 sizin söylediğiniz kız kesimi azınlıkta. Ama erkeklerin inanın yüzde 99u aldatıyor veya aldatma fırsatı ellerine geçmiyor ya geçen bizim komşunun avukat kocası onu aldatmış öğrendik şoke olduk. Lise aşkıydılar ortada 4-5 yaş çocuk var. Beraber aynı şehirde okudular. Ama adam aldatmış? Korkunç.. ve adam kadına aşk dolu bakıyordu:) bilmiyorum ben artık erkeklere olan inancımı kaybettim. İlerde evlenswm de kocamı ara sıra denerim. En azından boşa vakit harcamamış oluruz yıllar zaman kıymetli

Yorumla
    • Zuzummm06
      Zuzummm06
      1 yıl

Erkekler fiziksel bakıyor kadınlar duygusal bakıyor aldatma meyilimine giriyorlar dogrumu yanlış tabi eee bunun erkegı kadınıda kalmadı artık herkes birbirini aldatır oldu nasıl bi çağa denk geldıysek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Zuzummm06 erkekler evet haklısınız doğru daha çok dış görünüş cinsellikten ötürü aldatıyor zaten kadın sırf bu sebeple kocasını affediyor. Aldatılan erkeğin affettiğni duymadım ama aldatılan kadın kesinlikle evli ise 2sans %100 veriyor evli değilse belki ayrılma olur. Tersi durumda erkekler affetmiyor. Dediğiniz gibi kadınların daha çok duygusal olduğu için. İkisi de korkunç. Yani seven erkek başkasını nasıl arzuluyor aklım almıyor.

Yorumla
    • Zuzummm06
      Zuzummm06
      1 yıl

Bilmiyom evlenmedım hiç ama evet erkekler affetmıyo genellikle duygusal bagı koparmıs oluyo kadın erkek farkında erkek bugun aldattı gene gider karısın yanına ona sevgı sunar kadın sınmaz arzulama olayı kadınla erkekde farklı bence kadın duygusal gene erkek duygu odaksız bakıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Aşkım haftaya evlenek 😂

0
    0 Yorumla
  • ekselans3461
    ekselans3461 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    1 yıl

Amacı başka şeyler anla işte

0
    8 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Güvenme diyosn yani

Yorumla
    • ekselans3461
      ekselans3461
      1 yıl

Duygusal ilişkinin yolu vardır dürüst bir erkek 1 haftada tanıma aşamasından sahiplenemez hadi sahiplendi diyelim bunu sana yansıtmaz yansıtıyorsa amacı seni duygusal yönde ele geçirmek güven dışı

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yorumla
    • ekselans3461
      ekselans3461
      1 yıl

Geçmişinizde bir arkadaşlık dostluk yaşadınızmı yoksa tanışma filan bu 1 haftalık mı

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Hayır ya yeni ilk defa tanıştık 1 haftadır

Yorumla
    • ekselans3461
      ekselans3461
      1 yıl

Çok hızlı olmuş genelde bayanlar bu kadar hızdan etki almaz uzaklaşır boyu takip ettiği kişi sayısı önemsiz aslında onlar bir kenara bir anda sen benimsin çok değerlisin kelimeleri kolay söylenecek kelimeler olmaz hissettirilmesi gerekir basit ilişkiler bu hızla gider çünkü

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yani samimi değil diyorsun

Yorumla
    • ekselans3461
      ekselans3461
      1 yıl

Yani bu sonuca aslında sende varmışın :) duyguların önemli şeninde
      tabi

Yorumla
  • GerçekSaruman
    GerçekSaruman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

1 haftada sahiplenilmez

0
    6 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Hemde baya galiba😂insta hesabını bile kapatmaya meyilli şu an

Yorumla
    • GerçekSaruman
      GerçekSaruman
      1 yıl

Eğitim önemli

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Sahiplenmeyi geç 2. gunden arkadaşlari yenge demeye başladı artı olarak hesabini kapatıyormus bizim icn

Yorumla
    • GerçekSaruman
      GerçekSaruman
      1 yıl

İşin var

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ne gibi

Yorumla
    • GerçekSaruman
      GerçekSaruman
      1 yıl

Yaw diyorum ki eğer o kişiyle muhataba devam edersen sonunda hüsrana uğrayacaksin

Yorumla
  • Mühendis0109
    Mühendis0109 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Dikkat et kendine

0
    1 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ben deglm o kişi

Yorumla
  • Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1 haftada sahiplenen erkek samimi midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

1 haftada hoşlandigini söyleyen erkek ne kadar samimidir? 65 cevap verildi
1 haftalık kınuştuğun erkek aşık olur mu? 17 cevap verildi
Ayrıldıktan sonra 1 haftada sevgili bulan erkek? 15 cevap verildi
Bir haftalık tanışalı (Majesteleri, kraliçem) diyen erkek bağlanır mi? 25 cevap verildi
Bir erkek, bir haftadır tanıdığı birine bu kadar bağlanır mı? 34 cevap verildi
Bu hafta "Gecen hafta yoktun" diyen erkek aşık midir? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨