Kızlar, Açık ve net cevap verebilecek var mı?

Ben 29 yaşında, muhafazakar bir ailede büyümüş abdestli namazlı birisiyim. Özel bi şirkette proje yöneticisiyim, işim gücüm iyi çok şükür. 185 boy, esmer, gözü dışarda olmayan yakışıklı olduğunu iddia etmeyen normal biriyim. Alkol sigara birliktelik hiç olmadı hayatımda. Şu an çok yoğun çalışıyorum, sevgilim ya da görüştüğüm biri de yok. Evlenme zamanı geldi gibi hissediyorum ama yaştan değil, severek yaptığım her şeyi paylaşmak istiyorum. Motorla şehir şehir gezmek, kamp yapmak vs bunları tek başıma yapmak üzücü geliyor. Hayatımda biri yok, kızları geçtim erkek arkadaşlarım bile azdır. Yalnız olmayı sevsem de hayatı beraber yaşayıp keyif alacağım birini aramıyor değilim. Sosyal medya vs kullanmıyor gibiyim. Sadece sevdiğim içerik üreticileri takip ederim.

Böyle biri hakkında ne düşünürsünüz? Ne tavsiye edersiniz?

Güncellemeler
1 yıl
Kızlar peki böyle birini hayatınızda ister miydiniz? Sizin için nasıl birisi olmalı hayatınızda?
Güncellemeler
1 yıl
Hepinize samimi cevaplarınız için teşekkür ederim
Güncellemeler
1 yıl
İnstagramdan bi sayfaya katılmak istedim bulunduğum ilde etkinlik düzenliyormuş. Alım şartında x tl parayı şu ibana gönderin dedi. Para miktarı önemli değil ona takılmayın, YASAL OLMAYAN BİR ŞEKİLDE PARA TOPLADIĞI İÇİN GELİR İDARESİNE İHBAR ETTİM
Arkadaşlar ben sanırım elendim ya. s
Kızlar, Açık ve net cevap verebilecek var mı?