Arkadaşlar ben sanırım elendim ya. s
Kızlar, Açık ve net cevap verebilecek var mı?
Arkadaşlar ben sanırım elendim ya. s
Ben 29 yaşında, muhafazakar bir ailede büyümüş abdestli namazlı birisiyim. Özel bi şirkette proje yöneticisiyim, işim gücüm iyi çok şükür. 185 boy, esmer, gözü dışarda olmayan yakışıklı olduğunu iddia etmeyen normal biriyim. Alkol sigara birliktelik hiç olmadı hayatımda. Şu an çok yoğun çalışıyorum, sevgilim ya da görüştüğüm biri de yok. Evlenme zamanı geldi gibi hissediyorum ama yaştan değil, severek yaptığım her şeyi paylaşmak istiyorum. Motorla şehir şehir gezmek, kamp yapmak vs bunları tek başıma yapmak üzücü geliyor. Hayatımda biri yok, kızları geçtim erkek arkadaşlarım bile azdır. Yalnız olmayı sevsem de hayatı beraber yaşayıp keyif alacağım birini aramıyor değilim. Sosyal medya vs kullanmıyor gibiyim. Sadece sevdiğim içerik üreticileri takip ederim.
Böyle biri hakkında ne düşünürsünüz? Ne tavsiye edersiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yani anlattığın haline aşık oldum bile djdjdj
Ama genelde böyle kendini iyi gösterip ruh hastası çıkıyor insanlar
Özellikle bakıyorum şimdi sana tip boy iyi
Ahlak desen var din desen var hem de tam istediğim gibi bakirsin işin iyi
Üstelik asosyal değilsin aktivite seviyorsun
Abi vardır senin de bi falson işte
Aaa üstelik altta gördüm ilk kez bi erkek benim gibi cümle kurdu
Evlilik denklik işi diye fjfj
Kusursuzum demiyorum, bi iddiam da yok, hep olmasın diye uğraştım ama vardır olumsuz yönümüz. Aklıma geleni yazdım
İnsan özeleştiri de yapmalı
yok mu senin kendin için şu yönlerim de eksilerim diyeceğin bir şeyler
Alt yorumda bi arkadaşın dediği gibi mükemmelliyetçiyimdir belki, o yüzden hayatımda arkadaşım pek yoktur belki, belki de o yüzden hayatımın aşkına denk gelemedim 😂 benim en büyük eksik gördüğüm şey insanlarla iş dışında ilk etkileşimim iyi değil. Biriyle tanışmak için başta sorular sorarsın metak edersin ya yok bende. Gerekli bulmazsam o konuşma orada kalır ve ilerletmem. Ama birisini zamanla tanıyıp karakter ve hal hareketleri arasındaki uyumu anlarsam o kişiye sorular sormadan da tanırım. İlk eşiği aşamıyorum ama ya da aşmak istemiyorum. Çok insanın huzursuzlukla eşdeğer olduğunu düşünüyorum
Yani benim de hayatımda insan yok ama iletişimim herkesle var
Ben de senin aksine aşırı geveze bir insanım
Bir de insanları çok güldürüyorum
Hoş trajikomik benimki acilarimdan stand up 😂😂
Herkesin duygusunu dışa vurması farklı, ben susarım. Mutlu olmadığım her zaman susarım. Sessiz ve kendi halimdeyim. İyi mi kötü mü bilemem
Acılarının sebebi nedir
Bende aksine istemesem bile çenem düşer
Ciddi ortamlarda ciddi acilarimda gülme tutar
Yani acılarım doğduğum evde başladı zaten sonra da devam etti ne diyim ki
Kalan ömrün geçenden güzel olur umarım
Umarım ne diyim ya neyse moralim bozuldu jfjfjf
Eskiden gulmezdim hic sonra acilarimla dalga geçerek baş etmeyi ogredim
Daha sonra insanların bana çok güldüğünü ve eğlendiğini de gördükçe biraz acilarimla dalga geçme işini abarttım jfjffjjf
He acıyor mu evet hâlâ acıyor canım fjfjfjfj ama yapacak bir şey yok 😅😂
Travmanın dışa vurumu muhtemelen
Psikolojiyle ilgilenen beni de yakından tanıyan biri bana bir kere şey demişti
Gerçekte söylemek isteğin şeyleri ( acılarını vs) söylemediğin için bu kadar çok konuşuyorsun
Sonra durdum düşündüm evet asıl söylemek istediklerim canımın nasıl acidigini haykırmak isteyisimi yerine getiremedigim icin dünyanın en ama en geveze insanlarından biri oldum
Muhtemelen 95-2000 arası doğumlusun
Djdjjddn neden?
Bahtı kara, derbeder başka bi grup yok
Djdjdjdj evet 99 luyum
Ama doğduğun ev kaderindir lafı da gerçek
Ben anamın karnında başladım çile çekmeye
Aile her şey değilse bile çok şeydir
Haklısın, elinde imkan varsa geleceğini değiştirmek için geç değil
Hmm benim düzelmem için kafamı falan koparmam gerek fjfj
Ya da hayata benim gibi bakan hayalimdeki eşi bulup sıfırdan kendi yuvamı kurmam gerek
İçinden çıkamıyorsan kendini doğaya bırak
Doğayla aram mükemmel değil ( bakma yeşil yerde yaşıyorum)
Ama alerjim var fjfjjf
O zaman başka önerim yok 😂
Sen oğlak burcu musun
Değilim
Mükemmeliyetçigin yalnızlık sevişin falan
Ay bir tane daha sallayayim kova mi fjfjfj
Burçlardan çok anlamam jdjd
Merak ettim ne
O da değilim 😂
Bende anlamam inanmam da
Söylesen nolur niye söylemiyorsun ikizler misin 😂😂
O da değilim 😂
Napim 9 tane daha kaldı onları da sayayım mi 😂
Balık
Haaa ne ddnjdjdjdjfjfj
Balık erkeği olup beyniyle hareket eden mi varmış ne fjfj
Kaç Mart fjfjfj
Kızdın mi ya özür dilerim
Hakaret için demedim
Balıklar çok hayalperest duygusal diye dedim
Ben de balığım fjfjjf
Şubat benim Mart değil
Burçlara inanmıyorum o yüzden, aşırı mantık var
Anladım gerçekten kötü niyetle yazmamıştım
Kirdiysam özür dilerim
Yok alınacak kırılacak biri değilim
Tamam
Kimse benim yüzümden kırılsın istemem
Sonra bir de oturup ona dertleniyorum 😅
Böyle biri hakkında işinde, gücünde, namuslu, düzgün biri diye düşünürüm. İstediklerin gayet açık ve herkesin isteyeceği şeyler. İnşallah seni çok seven, saygılı, ailene uygun, hayallerinizi birlikte yaşayabileceğiniz, sana hayat arkadaşı olan, iyi günde kötü günde yanında olacak biri girer hayatına. Allah gönlüne göre versin.
Amiin, çok teşekkür ederim 🥹
Bilmukabele
Teşekkür ederimm
Hmm, sanırım biri burada Tarık Akan’ın modern versiyonu gibi görünüyor! 🙃 Öncelikle samimi ve kendine güvenen bir anlatımın var, bu harika. Yaptığın aktiviteler, yaşam tarzın ve duruşun gerçekten özel birine sahip olmak istediğini gösteriyor. Ama aşk da biraz cesaret işi, o yüzden belki sosyal ortamlarda, hobilerinle ilgili gruplarda ya da etkinliklerde daha fazla vakit geçirebilirsin.
Yani hayatını keyif alarak yaşadığın için yüzüne bu pozitiflik yansıyordur zaten. “Sana uygun biriyle” nasıl kestiririz diyorsan sadece açık ol, kendine yalan yok. “Doğru kişi” motor kasisinde bile oturup sevgini paylaşandır. 🏍✨
Ben bile hemen “hadi Aşko motor turuna, yer var mı!” diye sormak isterim. 😅 Ama acele etme, gönlüne hitap eden biri mutlaka çıkacaktır! Hangi illere motor turu yapmayı seviyorsun? 👀
Proje yöneticisi olma kısmı ilgimi çektiği için yazıyorum. Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Hangi üniversiteyi bitirdiniz? Hangi bölümü okudunuz? Proje yöneticisi olmak sizi mutlu ediyor mu?
Sevdiğim erkek tipi işinde gücünde karo kız kovalamıyorsun en azından
Hiç yapmadım
İyi böyle devam et elbet karşına hak ettiğin birileri çıkar
Umarım
Arkadaş cevresi olmasını ve tecrübe kazanmasını.
Arkadaş edinmekte zorlanıyorum, birinin basitliği ya da göründüğü gibi olmayan bişry yapması durumunda direkt silerim. Sildim bitti gibi değil, soğuyorum ve etkileşim azalıyor sonra kopuyor
Kendini mükemmel gormenden kaynaklaniyor. Mükemmel insan yok bunu unutma
Kendimi mükemmel görmüyorum ama insanın çevresine benzediğine inandığım için çevremi iyi seçmeye çalıştım zamanında onun etkisi olabilir
Direkt silerim ifadesi çok şey anlatıyor.
Anladım
Endişelenme ! Iyiler iyilere, kötüler kötülere 🌱
Beklerken yaşlandık be
Allah başka bir sıkıntıdan koruyordur. 🧚🏻♂️
Haklısın, her şey vaktinin esiridir
InshaAllah vaktimiz hayırla ve tez vakitte gelir. Böyle dua edelim
10/10 birisinnn bence böyle biri hayatima girse birakmazdim her yönden mük
Teşekkür ederim, umarım böyle düşünecek birine denk gelirim 🥹
Nerde yaşiyorsunnnuz acep ve karşı tarafta aradiğiniz özellikler nelerdir
Keşke gizli sormasaydin dkdkkd
Evlilik eşitlik değil denklik işi bence, birbirimize denk olacağımız özellikler uyumu kolaylaştırır diye düşünüyorum
Görmeden inanmayız dimi kızlar
:D
Allahn gönlüne gore versin
Teşekkür ederim
Ricalar
yani gayet iyi lumlu dusunurum biraz cevren olsa bulursun bence sosyal medyayı kullan bence
İlgi duyduğum hobi sayfaları ve kişiler dışında kimseyi takip etmiyorum diyebilirim. Hiç gönderim hikayem yok. Sanırım nasıl kullanacağımı da bilmiyorum. Birde şu var bende, bi anın tadını çıkarırken fotoğraf çekmek pek aklıma gelmez, yeni yeni alışmaya çalışıyorum.
hm anladım hayırlısı
Teşekkür ederim
Çevrende vardır illaki kız yok mı beğendiğin
İşim gereği çevrem %99.9 erkek
Teşekkür ederim
@Sarkilar inşaat sektöründe proje yöneticisiyim
Gercek degilsin
Gerçeğim
Rast gele atmissin oltayi 🎣🙏🏻
Yok valla, merak ettim sadece. Sorunu çözmeye çalışıyorum
Sevgililerinden ayrilma nedenlerine bak dusun sorun odur
1 sevgilim oldu şuana kadar o dönemin ekonomik sebepleri neden oldu, kötü biten bir ilişki değildi
Barisin o zaman
Üzerinden çok zaman geçti, mazi mazide kaldı
Sevgilin oldu mu hic
evlenirim
Böyle düşündüğün için teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?