Kızlar sorum sizlere net cevap istiyorum detay verin?

Simdi eski sevgilinizle ayrildiniz sonra baska birini buldunuz ve bu kisi ile iliskiniz cok rahat cekti sizi darlamiyor ozgur birakiyor sizi ayni zamanda da seviyor ve bu kisiye siz cikma teklifi ediyorsunuz sonra eski sevgiliniz tekrar size geliyor ve siz eski sevgilinize guclu bir bag hissettiniz icin bu yeni sevgilinizden ayriliyorsunuz bitiyor eski sevgilinize donuyorsunuz..

Sorum su yeniden bu ayrildiniz cocukla denk geliyorsunuz ki devamli denk gelme ihtimalinizde var ayni sirkette calisiyorsunuz arkadaslarini gormeye geliyor onunla konusup cok samimi olmayi dener misiniz? Evetse sebebi ne benim basimda boyle bir olay var simdi bu kiz arkadas mi kalmaya calisiyor yoksa yan cepte tutmaya mi calisiyor yoksa ikisinide bir arada mi yapmayı deniyor anlamadim yasi 19-20 onun icin biraz o yaşlarin akli ile yorumlayin teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Dun konuştuk bana hissettikleri ve soyledikleri konusunda yalan olmadigini soyledi senden hoslaniyormuydum evet seninle mutlu muydum evet dedi * hala bir ayrilik icin aciklama yapmadi nerdeyse 1 hafta olacak sadece devam ettirmek istemiyorum dedi ve devami gelmedi
Kızlar sorum sizlere net cevap istiyorum detay verin?