AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
310Cevap
Kaldı mı la kıyafete karışmak falan. Saçma derecede olmadığı müddetçe istediğini giysin hatta hoşuma gider etkileyici giyinen bir sevgiliye sahip olmak.
Kesinlikle izin vermem.. Zaten acik sevgili istemem.. Benim sevdiğim tesettürlu olacak bea vakit namazinida kilacak.. Onada bizde sevgili degil helalim deniliyo :) aydınlatıcı olmuştur umarim :)
Sen tayyibin yolundan git en iyisi 😀
Ne alakası var kardeşim.. Millet gibi götü başı acik kizi ben kabul etmem sende o tarzlardansin demekki ki kaldiramadin.. Allahin bir emri Öbür dünyada hesabini nasil vereceksiniz acaba!!!
sevgili evlilere yakismayan bir kiyafet türü cünkü kendini sevgilinin yerine koy biraz ikiniz geziorsunuz herkez malum bölgeni süzior heleki bu geri kalmis davarlarin icinde yasioruz avrupa olsa neyse
İstemem. Çünkü O Benimdir Ben Kesinlikle Hatunuma Erkeklerin Bakıp Onu Arzulamasını İstemem. Neticede Yanımda Olan Kalbimde Olandır. Kalbimde Olan Namusumdur
Banada izin vermiyor anca uyurken oda ustune bol tisort popoyu örtmek sartyla diyo :D
Tabiki de ewett healde bunada karismaz erkekler abazaligini ortaya koyarlar karistiklari zaman ilerde sevgilimm. olursa nedn musadevetmiyimki. bence bisey. yokk. hatta gordugumm. kizlarda cok. yakisiyor
Sen gavtligi ele almissin basarilar
benimki popoyu kapattırıp giymeme izin veriyor o da zor. bir de deri taytım var asla giydirmiyor tunik ne kadar uzun olsa da ben de gizli giyiyorum ama :))
e normal derı tayt herkesı tahrık eder :D
ama uzun tunik bir de çizme giyim diyorum yine de yok diyor @Criminall
Giymesine karışmam karışan insanın içi fesattır kendisi milletin orasına burasına bakıyodur zaten
Gay mısın?
Başka kapıda ara kardesim kendini düzdürcek gay birini biz delikanliyiz hadi eyvallah
Benimki giyme diyor bazen gıcık etmek için giyiyorum ama genel olarak yasak :/
Helal olsun o adama:)
Niye :D
@msahin35
Sözünü dinletiyor benim kafadan:)
fantezi yaparken neden olmasın :P:P
dışarda giyiyorsa sadece fuckbudy'im olur o sevgilim olmaz :D:D
gym hariç :P
Fiziği güzelse giyebilir tabii.. Ama dışarıda çok dikkat çekmesini istemem yine de.
Edebimle sadece rahat oldugundan giydiğim için sevgilimin rahatsız olacagını hiç sanmıyorum
Kesinlikle çok çekici, cezbedici ve tahrik edici bulurum...
Yanimda giyemez izin vermem. adam gibi edepli giyinmesi lazim. giyersede yanimda gelmez zaten
Giyebilir. Sonuçta sevgilinse güveniyosundur zaten.
bir yobaz olarak, giyinmesine karşı çıkarım pek tabiki.
Tayt'ın üstüne ne giydiğine bağlı!!!
Tayt ve içine T-sirt olayı çok iğrenç..!
Öylesine takıldığım ve kötü niyetler beslediğim biriyse hiç karışmam ne kadar açık giyinirse o kadar iyi olur daha çok şey görmüş olurum ama evleneceğim kızsa bırak taytı kapanmasını isterim. En ufak bir yerini bile kıskanırım.
Giymesini istemiyorum..
Yeterince açık giyiniyor zaten.
Büyük konşmak istemiyorum ama bu devirde öyle giyinmesini istemem.
Müsade etmek ne isterse onu giyer tasimaktan korkmadigi herseyi giysin
Modern görüşlü bir insan olsam da iki üç tane barzoyu bakarken yakalayıp onları öldürmekle uğraşmak istemiyorum. Hem her haliyle güzel olan sevdiğimin ihtiyacı yok böyle şeylere. :)
arabamla biryere gideceksek kapida alip kapida biraktigimda sikinti olmayacagini dusunuyorum lakin baska turlu izin verecegimi ya da onun tayt giyebilecegi ihtimalini dusunmiyorum giymiyorda
Yok kimseye yakismiyor ne sacma birsey onun kadar sacma birsey gormedim ben giydirmem
Üzerine kalçalarını örtecek bir şey giyerse sorun olmaz.
Çok sık giyerim hoş duruyo bence sevgilimde yok ama sevgilim olsa ve bana giyme dese giymem
Giyme
üzerine uzun bişey giyecekse taytın kapatacak şekilde giyebilir hatları belli olmasın yeter
dışarda giymesin de nerde giyerse giysin mk.
benden bile seksi olabilir o uzun bacaklarıyla diyicemde olmıyıcak sevgilim yok :D
sevgilisine giydirmez ama giyen kızlara da salyaları akarak bakar :D
Öyle bişey olamaz. Müsade etmem. Etraf barzo kaynıyor zaten.
Tayt giyip geziyorsa, artik sevgilim değildir. Sıkıntı yok giysin yani. Hatta içine de bir şey giymesin.
Kadınlara taytı hem cok yakıstıyorum hemde mutlu oluyorum cok rahat ettikleri için onlar adına.
ilginç bir bakış açısı
Düzgün bir şekilde kalçaları kapalıysa hiçbir sorun yok elalemde bizi ilgilendirmez bir sıkıntıları varsada yüzümüze sölesinler.
Tayt amele işi. Tayt giyecek kadar zevksiz olan biri sevgilim olamaz. Yoksa benim izin verip vermemem gibi bir durum söz konusu olamaz.
Ben bakarım arkadaşlar giydirmeyin kusarada bakmayınn tayt giyen kızlar feci yakıo bakmadan geçilmiyorr halla hallaa
Böyle basit şeylere karışmayan birini bulduğum için şanslıyım :)
Sevgilin gay mi?
Eşim mantıklı bir insan, yersiz kıskançlıkları olmayan biri sadece. @aeisimsiz
Bunun neresi basit? O zaman sende sevgilinin cinsel organının belirgin oldugu bir kiyafet giymesini istersin ki kizlar onu gorsun
Tayt giymeyi bilmeyenlerin cinsel organı belli plur bayım. Giymesini bilende pantolondan farkı olmaz. Belli ki sizin çevrenizde ki kızlar gösteriş için giyiyor rahatlık ičn değil.
@aeisimsiz
isterse giyer neden giymesinki kendini nasıl rahat hissediyorsa giymesi lazım ama tabiki çevredekiler yanlış gözle barlar benm için sorun olmazdı bu durum
bir insanın bir insana karışması normal değil. ayrıca tayt bir elbise. istediği şekilde giyebilir. erkeğin bu denli kendine karismasina izin. veren kiz da afedersin ama aptaldir.
arkadaş ne taktınız şu tayta ya yok giydirmem yok giyen kaşar var mı böyle bir şey ya insanları hemen şuçlayın giymeyenleride görüyoruz kapalı olanlarıda herkesin zevki kendine kimseye kötü diyemeyiz
Iyi ki sormussun bu soruyu. tayta boyle bakildigini dusunmemistim. bide eskiden tayt yoktu sanki bu kadar. ne ara latlak verdi de giyer olduk. bu sorudan sonra giymiycem ev disinda artik
Giyemez çünkü tayt bir kızın her yerini belli ediyor.
tabi giyemez herkes ona azarak bakıcak ve müdahele etme gereği duyucam kavga sebebi
Musade etmem mumkunse kapali kutuda dolastirmayi tercih ederim
Çoğu kişi karışmıyor, sevgilisinin yanındayken taytlı kız çok var
Bir müslüman kadinin vücut hatlarini meydana cikaracak şekilde giyinmesi haramdir.
istediği gibi giyinebilir fakat artık tayt baydı tam kezban işi
giyebilir yalnız kalça kısmını kapatırsa iyi olur :)
Tayt giymesine izin veren kendisi için de sipariş versin
Taytın üstüne kumaş pantol giydikten sonra ne karışacam :))
Öyle bir girişimde bulunmak kendini komada bulmasina sebep olur sanirim
ben giyiyorum ama o kalca kismimi uzun gomlekle kapatiyorum
Çok aşırı şekilde dar vücüda yapışan bişey giyerse laf ederim bazıarı giyiyo arkadaş cinsel organ hatları bile belli oluyo arasına girmiş falan. Ne gerek var teşhirciliğe
hayır etmem ben dışarda tayt giymiş kızlara bakıyorum ve tahrik oluyorum ben giydirmem
Çok abartmadan istediğini giyebilir. erkekler aşırı kıskandığı sürece asla hayalindeki can alıcı hatuna sahip olamayacaklar.
Bu konuda onu uyarırım zaten seviyorsa beni dinler. İnsanların giyeceği şeye karışmakta biraz geri kafalılık kimse kimsenin kölesi değil.
Herkes giyemez demis taytli bir kiz kendilerine yaklasip sevgili olmak istese soluksuz kabul ederler
Burası özgür bir ülke, eteğin boyunu 1-2 cm yapmadığı sürece istediğini giyebilir. O da giymesin dediğimden değil, hemcinslerime güvenmediğimden.
Sevgilim sahibim değil! Karışamaz babam bile rahat bırakıyor
O beni germez onu gerer sokakta Döveceğim adamlar felan isi gücü bırakıp karakollarda sürünmeyi kabul edecekse hay hay