AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
310Cevap
Giydirmem giyerse de üstten uzun bir elbise türü şeyle örttürürüm. o zaman da sıkıntı gerçi en iyisi hiç giymemesi:)
Sevgiliyi kimse umursamazda. KARISI VE KIZINI öyle görmek isteyen erkek hakkında soruşturma başlatılmalı normal değildir yani !
Tayt giyemez sağlığına zararlı. Varise neden olur psikolojik olarak kilo almasına neden olur. Yoksa kıskandığımdan değil.
Psikolojik olarak kilo almak derken?
Tayt giyen kızlar kilo aldıklarının farkına varmayabiliyorlar bu nedenle diyete vb ihtiyaç duymuyorlar @turunç8
bir keresinde denemişti tayt giymiş yanıma geldi cok kızdım kızdıgımı anladı bidaha giymicegini söyledi giymedi :)
Kesinlikle karsiyim tayt denen icat belki yatak odasında A noktası delindiginde fantezi için kullanılabilir :))
istiyorsa giysin tabi ben karışamam ona ama tercihi bana bırakırsa spor veya ev harici giymemesini tercih ederim ama bana bişi sormazsa da bişi söylemem onun vücudu onun kararı
helal olsun sayg duydum
aynen helal saygı duydum
Evde giyiyorm çoğunlukla.
Dışarda mutlaka üzerine uzun birşey giymeli abaza dolu.:/
evde giyebilir dışardada giyebilir ama cok dikkat cekici olmamalı
yanında ben varsam sıkıntı yok. ne dilerse giyebilir. ama yoksa üsturuplu giyinecek.
sevgiliyim yokta ilerde giymesine izin veririm deri siyah olursa olur yoksa olmaz :))
tayt giyilebilir ama üzerine uzun birşey giyilmediğinde teşhirci gibi olur :/
sadece evimde giyiyorum dışarda hiç giymedim hiç sevmiyorum.
Oha benim sevgilim tayt giyse onu dünyadan aforoz ederim sjjsjshshdh
Bence fiziği musaitse neden olmasın. Ayrica bazilarinada cok yakisiyor be abla
Oyle sevgilininnnnnn taytiniiiiiii allah korusun nazardann.
İyi bir şekilde kamufle ettiğim sürece sevgilim bir şey demiyor
Etmem cidden cok dikkat cekiyor baskasinin bakmasini istemem kavga sebebi
giymesinde sakınca yok ustune rahat olduğunu düşünüyor sa gıysın tabıkıde ne varkı onda
Sevgilim olursa tayt giymesine izin veririm agdhgkrglsvdvfhs ;)
Hem sevgili hem tayt kelimesi benim lügatımda yok. Sorry.
gayet güzel bence.. yakıştığı sürece neden giymesin
Sevgilimle gönül eglendirdigim için olabilir belki ama karıma asla katiyen izin vermem çünkü sevgilim benim zevkim karım namusumdur
herkes tarafından hayal edilen bir sevgili istemiyorum
tayt bu durumu kapatmaz ki zihniyetsiz insanlar her şekilde yapar işini
yinede hoş degil çıplak gibi
yok be ne alakası var tayt o
Olurmu canim oyle iste hersey belli ediyor
ben giymiyorum tayt ama zaten tanıdığım erkek arkadaşlarım hiç güzel bulmuyor.. her şey meydanda diyor
Giyeni sevgilim yapmam milletin ahlak bekcisi mi oalcam yani
sırf ben dedim diye mi giymeyecek içindeki kötülük duracak hep ama
yanlış buluyorum o benim kadınımsa bir başkasının dikkatini üstüne çekemez hadi onu geçtim elimden bir kaza çıkmasını istemiyorsa giymemeli.
burdaki erkeklerin hemen hemen hepsi izin vermiyosa bu dışarda giyenler kimin sevgilisi anlamadım.
iğrenç buluyorum! hadi zayıf kızları anlarımda, hele o şişko kızlar ne cesaret koca kıçlarına giyebiliyorlar hayret :)
Eski kız arkadaşım giyiyordu fiziği iyi olursa üzerine hatları kapatacak uzun tişört giyerse sorun yok...
Anam hep derdi bu ne kızım içlik donu gibi, sonra nişanlım da dedi bunu... sevmiyor ama giymede demiyor
Giyime karşı takıntılıyım, dikkat çeken şeyler giymesin yeter. Tayt ve kısa etek giymesini istemem sevgilimin.
Asla. Katil yapacağına benı hiç giymesin. Hergun sokakta ona bakanları mı temizlicem.
ewde yanmda ben olduktan sonra sorun yok. diğer türlü sorun war.. giydirmem.
Kicini ortecekse giysin. Manav tezgahi gibi sergileyecekse giymesin.
Üstüne poposunu örtecek uzunlukta bir şey giyerse olur.
hiç o kadar geniş bir erkek olmayı başaramadım malesef. ben giydirmezdim.
Dana linn bailey gibi görünecekse, geçirsin spandeksi poposuna giysin canım :D
Sadece sevgilimle bulusunca giyiyorum:) sknti olmuyo
Bulmuyorum çünki sevgilim yok olsada tayt giyince yine olmaz hep ben zarardayım amnk :D
ben iskoç eteği giyip sokağa çıktığımda o da giyebilir.
Gicik oluyorum su tayta yaa ciplak gezseniz daha az göze batarsiniz
Ya tayt kendini kanıtlamak isteyen, gösteriş meraklısı kızların tercih ettiği bir giyecek bence
Alakası yok tayt kadar rahatı yok o yizden tercih ediliyor taytla neyi kanıtlayacak i san tayt gösterişli yapmaz bir kere alımlı olmak isteyen bir kız tayt giymez topuklu etek elbise giyer tayt altına babet ya da spor ayakkabı giyen kız sadece rahatını düşünüyodur başka saçma yerlere çekmeyin
https://i.hizliresim.com/N92D9P.jpg
ben linki attım bir de halkımıza soralım bakalım
Modern cagdayiz kardesim moda denen bisey var bir erkek nasil şortla geziyosa bir kızda istiyosa taytta giyer kot şortta giyer sevgilisisin sadece anası babası değil
Tamam sustum ama istisnalar kaideyi bozmaz genel itibariyle rahat olduğu için tercih ediliyor
http ://i. hizliresim. com/7V16Dr. jpg
bu resme bakarak herkse bence taytla ilgili yorum yazabilir ben de sustum yani
Tayt vücut hatlarını belli ettiği icin müsaade etmem ha tayt giymiş ha donla çıkmış
götü bir şekilde kapattıktann sonra sorun yok
kanka yorum fena :D
ahahahahaa iyiydi :D
hahah :D:D:D
en mantiklisi :)
Giyebilir ama üstüne tunik tarzı bişeyler giymeli ki bana özel yerleri görünmesin
Sevgilimi Kıskanırım Ben Giyer Giymesinede Başka bir Erkekde Bize Baktığı Zaman Bende Ona Giydiririm :)
Giymesin, bize ters. Orasını burasını açınca eline ne geçicek ki?
ondan sonra diyolar ki şuna buna tecavüz ettiler O BU ŞU gibilerinde bana laf attı atar tabiiki tahrik ediyorlar S*K kaldırıyorlar... SAYGILAR :D
yok benimki müsade etmiyor mesela, ama üstüne uzun bir gömlek felan giyersem ancak :))
müsade etse giyermisin?
yok giymem sanırım
giyebilir belli yerlerde kadını kölem olarak görmüyorum ben hayatında özgürdür kadın kimsenin malı değil
tayt giydiği zaman yanımda olduğunda tahrik olabiliyorum. ister istemez orasına burasına bakıyorum ben.
olsa keske gıymesını ısterım ustune ben alırım ona tayt :)
Boşuna ceneni tüketme giymiceksin tayt falan. @senvehayaller
Giyeceğim diye ısrar ederse benim için ayrılık nedenidir
bilemiyorum çok karmaşık duygular içerisindeyim onu mu düşüneceğim şimdi
Nasıl giyinmesi gerektiğini ben öğretmemeliyim herhalde
birsürü sapığın tacizcinin olduğu bu ülkede giyemez
Kadina tayt cok yakisiyor. Kalca kismini kapatinca hic de guzel degil. Birak saklama bakan baksin.
tayt giycene hiçbişey giymesin daha iyi... giymicek tabi
kalçasını açıkta bırakarak hayatta giydirmem tuniksiz vs