Bazı erkekler sevgililerin kıyafetine karışıyor yanımda giy falan diyen var sizce sevgiliniz nasıl giyerse dikkatinizi ceker mesela sizinleyken pantolon etek tayt elbise ne giyse hoşunuza gider kombin olarak da olur
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benimkinin g4v4t oldugunu dusunuyorum. Gratıste kendi sokar kırmızı ruju alır sur der eyelıner sızz asla sevmiyor. Dekolte frikik kısa elbıseler gıymemı istiyor o kadar da erkekler bakıyor sanırım baktığınız yanimda imajı vererek Ego kasıyor duruma paylasıyor ark oldugu mekanlara goturuyor felan ama umrumda degil ben parasına bakıyorum 😂😂
Ohhh en güzeli bak parasına kdkdkd ne iş yapıyor seni böyle mekanlara götürüyor sksmsk. Demek ki erkekler kırmızı seviyor gerçekten eski sevgilimds kırmızı oje severdi bende ama sevgilinin yanında tabi elbise etek giyebilir insan hoşuna gitsin diye
Biz sevgili gıbı degiliz ya her telden taakılıyoruz bosanmıs ınsanlarız rahat takılıyoruz. Genellik cevresındrkıler evlı oldugu ıcın buda bekar kafasunda takıldığı ıcın onlara hava atmayı sever paylasır felan ben umrumda degil ben yedugume aldıma bakarım😂😂 tekstil calisiyor
Alkol seviyor guzel ıcıcıyım gtu bası dagıtmıyorum tabu ınsan içenlé gider digerleri hep sarjos oluo mekanı dagıtıyor
Marifet degıl bunlar ya anlatıyorum ama bende sıkıldım aslında kendısınden
He anladım boşanmışınız rahat olun işte nolcek sksmsk aman alsın yedirsin boş ver hak ediyorlar valla hak ediyorlar böyle kızları seven erkekler de var ama yanlış anlama bi erkeğin bi kızla hava atmasını bana değişik geliyor yanliş anlama senin için demiyorum kesinlikle ama iyisi yapıyosun boş ver alsın yedirsin msnddn
Alkolü bende severim ama dağıtmam bende oramı buramı
Biliyorum marifet değil insan sıkılıuor bi süre sonra da benimde eski sevgilimle anılarım geliyor sksmsk
Valla yalan yok bedava 4m bıle vermem 😂 o benimle hava atıyor bozuntu vermiyorum 😂 bende onu zıkyorum maddî olarak 😂😂😂
Sksksks boş ver aman eğlen geç kaç yaşındasın yanliş anlama merak ettim ne kadar süredir böylesiniz
29 yasindayim 2 yıldır bu sekıldeyız
Yok kız niye yanlis anlım burdaki kezolardan degilim ben ıstedını sor
Sağol anlayışın için yinede söyliyim dedim. 2 yıldır böylesiniz sevgili mi flört gibi misiniz
Bizim durumlar karisik bı sevgili gibiyiz bı ayrıkıyoruz bı kankayız😂 ne oldumuz belli degil psıkolojımız bozuk 😂 ayrı olsak kopamıyoruz beraber olsak kavga ediyoruz cozemedım bu ılıskıyı😂
Toksik ilişki ama güzel böylede sksmdk her şey var sonuçta snsmxm
Peki seviyor musun onu o seni seviyor mu
Varken de olmuyor yokken de olmuyor tuhaf bir iliski bizim kı 😂 kıskanıyorum da bell etmıyorum bıntarafu kalkıyo sonra 😂
Aynen erkekler ögle bi yerleri kalkıyor kaldırmayacaksın valla hak ediyorlar kdkdkdk
Zaten kızlar ne zaman sevse bi yerleri kalkıyor ksmsmsm kızlara soğuk falan oluyorlar skmdnd
Valla benimle buluşurken ne giyeceğini o kadar iyi biliyor ki benim yönlendirmeme hiç gerek kalmıyor..
😅😅 mesela ne giyiyor
Genelde hafif vintage tarzı, koyu renkli, dizlerinin biraz üzerine kadar gelen boy elbise giyiyor. İnce çorap, bazen topuklu ayakkabı... Ojelerinin rengi, küpeleri vs. her buluşmada değişiyor. 2 sene oldu hâlâ ilk buluşmamıza geliyormuş gibi özene bezene geliyor. Hazırlanması biraz uzun sürüyor sadece :D Ama sabah ona göre uyanıyor, beni 10 dakikadan fazla bekletmişliği hiç olmadı sağolsun...
Ne güzel işte peki nasıl bağladın bi kıza 2 senelik ya aranıza giren oldu mu hiç aranızı bozmak için falan
Ya elbette ona asılanlar da bana asılanlar da oldu bu süreç içerisinde, sonuçta 2 yıl gibi bir zaman diliminden bahsediyoruz. Ama aramızda kıskançlık oluşmadı pek, yani normal seviyede oldu. Aramıza girilmesi gibi bir şey zaten söz konusu değil.
Ne güzel işte izin vermeyin özellikle arkadaş ortamında dolduruşa getiren de oluyor ya hani onu boş ver seni sevmiyor gibi yalan söyleyen de var ya kafa karıştırmak için izin vermeyin özellikle ayrılınca bunu yapan oluyor siz hiç ayrılıp barıştınız mı
Bir kez ayrılıp barıştık ilişkinin ilk aylarında. Yanlış anlaşılmadan kaynaklıydı. Zaten ilk zamanlar olduğu için birbirimizi yeterince tanımıyorduk, huyumuzu suyumuzu ezberlememiştik, bu da yanlış anlaşılmalara mahal verdi. Sonra bir daha bir şey olmadı. Tartışmamız falan da hiç olmuyor zaten. 2 senede toplasan iki elin parmağını geçmez tartışmışlığımız..
Ne güzel işte valla dediğim gibi arkadaş ortamında özellikle dolduran oluyor ya öyle insanlara izin vermeyin ayrıldıktan sonra olur genelde peki ayrıldıktan sonra kim yazdı adım attı ne kadar süre ayrı kaldınız yanliş anlaşılma neydi özel değilse
Saçma sapan bişeydi ya.. Ben de biraz kuruntu yapmıştım. 1 hafta ayrı kaldık. Sonra ben annesini arayıp konuştum. Yanlış anlama olduğunu fark edince de kendisini arayıp buluştum. Konuşuldu anlaşıldı...
Anladım en azından anlayışla karşılamışsın sonradan yanliş anlamayı düzeltmişsin konuşmussun ne güzel keşke benim exde öyle yapsaydı ama işte anlamıyor oda 😅
Konuşup halletmek en iyisi zaten belirsiz olmak yerine
mini etek pileli etek mini şort siyah ince çorap bacak dekolteli elbiseler vs
Tayt cropla gelirse asla olmaz giysin hanımefendi gibi giyiyim beyfendi gibi buluşalım
Ya tayt crop üstüne ceket olabilir bazı erkekler seviyor bence ki insan sevgilisinin yanında etek de elbise de giyebilir adı üstünde sevgilin baş başa buluşucaksınız bazen elbise de giyebilir pantolon da bana göre
Onlar kıyafet zaten tayt ve crop dışarda görmekten tiksindim artık asla yakışmıyor
Bazılarına yakışmıyor zaten ama bazı erkekler seviyor öylede
Olabilir, tercihim değil
Anlıyorum herkes aynı olucak diye bişey yok
Cani ne istiyorsa onu giysin
Normal giyinsin
tamam da ne olarak işte pantolon crop gibi mi mesela
Günlük hayatta nasil giyiyorsa öyle
hiçbir şey giymezse çekici bulurum
Takım elbise
Uzun elbiseya net.
Faketmez ki