Erkekler sevgilinizin nasil gyinip gelmesini istersiniz
Kizlar nasil gidersniz
Yani tshrt su renk su model pantolon su tarz vb. Anlatin
Kizlar nasil gidersniz
Yani tshrt su renk su model pantolon su tarz vb. Anlatin
en ama en kötü kıyafetlerimi giyip gittiğimi biliyorum. ve abartı fakir ayağına yattığımı
kız aaa ne önemi var ki bugün herşeyi ben karşılarım hatta alışveriş bile yaparız yarın sen kazanırsın sen alırsın demişti bunu duymaktı amacım.
başka bir kıza ise abartı şık gittiğim halde herşeyi eleştirmişti ve sinir etmişti beni.
Rengi koyu olan hafif esnek kumasli cok dar olmayan ama dar olan bir pantolon.
Kiza gore, belki normal renklerde yani yesil kirmizi gibi gomlek olabilir. Veya tisort olabilir. Beyaz veya acik renklerde.
Ayakkabi genelde yaz ise vans superga tarzi kissa bot giyerim :D
Meh aynen böyle
www.kadinvehayat.net/.../bayan-tisort-16.jpg
sendeyap.net/.../...-Modelleri-ve-Fiyatlari-11.jpg
Cevap
15Cevap
Ben klasik bir kumaş pantolon ve üstüne tişört, eşim veya sevgilim buluşacağım kimse kesinlikle dar ve teşhirci giyinmemeli uzun etek ve çok az kısa kollu bir tişört giyse kafi mümkünse pantolon falan giymesin veya kısa etekte olmaz.
O gün üzerimde ne varsa artık onun için extra özel bişey yapmam :)
Atiyorum bu mevsimde ben dizleri yirtik kot giyip pacalarini kiviririm ustume beyaz bir tisort cok bolsa icime atarim normalse disarda camel rengi bir canta ve tomslarlada isi bitiririm
Yaz olduğu için elbise giyerdim onun da klasik giyinmesi bana uyum sağlamış olurdu
(o uzaylıyı bir bulsam )
Dogal neyle rahat edersem onunla giderim. ben rahatsam karsimdaki, de rahat olur.😉Beyenen boyle begensin, susum pusumle degil
Fazla açılıp sacilmadan mevsimine uygun renk ve model seçerek zevkli ve bakımlı olması gerek.
Elbisesi umrumda olmazki o yanimda olsun sicak sicak daha ne isterki insan...
Kendin olsana hayatını baskalarının görüşlerine göre yaşama
Oduncu gömleğim, acik kahverengi kadife pantolonum, gömleğin üst cebinde samsun 216 sigara, gözlük ve de sandalet 😎😎
hıc onemlı degıl gıysıleıne hayran olmadım kendısıne hayran oldum
Bir sevgilim yok. Olduğu zamanlar genelde sportif giyinirdim. Resmiyeti hiç sevmem
eski sevgilimle görüştüğümde ilk gün etek giymiştim sonra pantolon tişort falan..
Jean tişört veya jean gömlek.
Çok kasmam.
don giyerim.. don önemli.
@Entropiii zaten normalde giymediğim için o güne özel giyiyorum. eğer giymezsem neyi çıkaracağım? (cevap verme düşününce neyi çıkaracağımı buldum ben ) :))
Ben çok rahat oluyordum ya, elime ne geçerse..
mavi tshort beyaz pantolon :)
o gun hangi temiz elbise varsa.
o gün menüde ne varsa onu giyerim :D
Kasmam kot tahirt okeydir ☺
çıplak giderim
Kiyafet..
Spor gıyerım ben
Etek giyisin
tshirt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar