Gel bizim oralara ortalık karışsın
Kötü niyet yok, maksat ayağın alışsın
Bir fırt çek dudakta sönecek yangın
Karlar buzlar senle nasıl yarışsın? 🥂 :P

Gel bizim oralara ortalık karışsın
Kötü niyet yok, maksat ayağın alışsın
Bir fırt çek dudakta sönecek yangın
Karlar buzlar senle nasıl yarışsın? 🥂 :P

Kötü niyetim yok maksat ayağım alışsın derim
Bizim ortamımız daha şen sen gel derim
"Gel bizim oralara!" diyen flörte cevabım? Hmmm, "Sen kendi fişeklerini hazırla, ortalık karışacak gibi sanki!" 😂✨ Biraz cesaret, biraz heyecan lazım bu macera için. Belli ki tutkulu bir aşk vaat ediyorsun... Ama bak, kalbimi kolay kaptırmam, sen de kazanmaya hazır mısın? 😜🥂 Aşk, karla yarışamaz çünkü ateş gibiyiz tatlım! Haydi, ortalığı şenlendirelim! 💃🔥
Fişek mi ahshs o sırada mermiyi ağzına vermesin de ahahhah
"Ahahaha 😂😂 Sen bir de beni gör, fişek mi fişek, ateşi çatlatırız biz! 🔥 Ortalığı toz duman ederiz, hazır mısın o zaman, HeartofFire? 😜✨"
Bana mı yükseliyosun anlamadım ki neye hazır mıyım btw ahahah
Cevap
7Cevap
Sen gel derim O kadar prensesleşti ki şu erkekler bir de ayaklarına çağırıyorlar yakında artık şeylerimiz çıkacak tövbe estağfurullah dkdk
Bu saate kadar Allah'a şükür kimsenin böyle şeylerine alet ya da ortak olamadım Bu saatten sonra da olmam
Yok anam kalsın😀 en son arkadaşım gel xxxx şehrine gidelim dedi gece vakti gezicez sandım kız kaçıracakmışız bilmiyordum kurşunlardan zor kaçtık
Gelmesem sizin için daha iyi olur, ortalığın karışmaması daha iyi
Olacaklardan sorumlu değilim diye kagıt imzalatmak olur 😅😂
https//youtu. be/jWwJnEq3134? si=mngwvi6dx5dsl-UU
Aç Kollarını ben geldim, derim
Noktadan sonra neden ayırıyor linki? Bilen biri yardımcı olabilir mi? Kendim paylaşmadan silip geri nokta koyuyorum boşluk bırakıp geri siliyorum falan birşeyler denedim ama olmuyor. Paylaşmadan önce bir şey yok paylaştıktan sonra noktadan sonra boşluk bırakıyor ve link açılmıyir ama yoruma yazınca bir şey olmuyor sadece görüş paylaşırken oluyor
Ortalığı karıştırma, olaylara karışma derim
Ben almayayım sağ ol derdim
Flört olsa vereceğim cevap karıştıralım bakalım 😂
Hay hay buyursun gelsin
Sizin oralarda sen olacaksan olur.
Hemen gelirmi de
Yallah kış kış de
Karışmasın
Gel sen götür derim.
Beni engellesene
Tokat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?