Yani diyelim ki karşınızda iki yol var iki farklı insan var. Biri size bir gelecek vadediyor. Eğer onunla evlenirsen hem kendini hem çocuklarının hayatını garanti altına almış olacaksın. Maddi sıkıntı çekmeyeceksin. Ama ona karşı bir şey hissetmiyorsun. Diğer tarafta ise delice sevdiğin aşık olduğun adam var. Maddi durumu açısından pek iyi olmayan biri. Gelecek vaat etmiyor ama seviyorsun aşıksın diyelim 🤔 Hangisini seçersin?
Kısaca aşk evliliği mi mantık mı? Sen hangisisin? ✍🏻💭
Sevmediğiniz ama size kaliteli bir hayat sunabilecek birini mi yoksa deli gibi sevdiğiniz birini mi seçersiniz?
Bir şey hissetmediğim biriyle evlenmek ve onunla çocuk yapmak istemem ki. Insan kaliteli hayatı kendi kendisine sunabilir, bir başkasının sunmasıyla olmuyor o öyle. Yalnız bu yapay zekanın sunduğu görseller sıkıntılı bence. Yerdeki para ve ayakkabılar ne alaka ben anlam veremedim 🤣
Sevmediğim birisiyle sırf para için evlenmem her şey para değil bu hayatta sonuçta bi ömür veriyosun sevdiğim kişiyle yaşarım az çok yine idare ederim sevmediğim birisiyle rahat hayat yaşayıp ömür boyu pişmanlık yaşayacağıma sevdiğim kişiyle bi ömür mutluluk yaşamayı daha çok isterim
Sevdiğim biri istediğim hayatı bana vermek bir yana huzur vermiyor emek vermiyor anlamak için çaba göstermiyorsa tabiki istediğim hayatı verebilen emek veren kişiyle olmayı tercih ederdim çocuk değilim kör sağır şekilde beni üzen ile devam edeyim
Gerçek hayatta başıma geldi evet ama bir şey hissetmediğin insanla yanındaysa bile yalnız hissediyorsun yatmak istemiyorsun kahvaştı hazırlauamıyorsun tiksiniyorsyn duygulara önem veririm mesela bir sevdiğim vardı it kopuktu yalan yok ama onda duygu hissediyordum dünyaları önüne sermek istiyordum
Maddi durumu iyi olmayan ama sevdiğim biri. Şimdi sakın kadın çalışmaz erkek çalışır bakar diye zırvalamayın yorumumun altına eşitlikten yanayım ben kadın erkek eşitse herşeyde eşit işinize gelmeyince kıvırmayın.
Sevdiğim insan benim için kalitenin ta kendisidir zaten. Mal mülk gelecek için sevdiğim insanı bırakamam. Ki kalbinde biri varsa hayatına başkasını almak en büyük karaktersizliktir. Bunu ne kendime, ne de ona yapabilirim.