Selam KS ahalisi! Bugün genelde kızların en çok merak ettiği sorulardan birine cevap arıyoruz. Erkek mesaja geç cevap veriyorsa sevmiyor mudur? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam KS ahalisi! Bugün genelde kızların en çok merak ettiği sorulardan birine cevap arıyoruz. Erkek mesaja geç cevap veriyorsa sevmiyor mudur? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Şimdi şöyle bir gerçek var. kimse dediği kadar meşgul değildir her zaman. Erkeklerde şöyle bir şey var... Önemsiyorlarsa ve seviyorlarsa iki eli kanada olsa yazıyor, ilgileniyor. Sevgileri yoğun oluyor ve seni sürekli merak ediyor. Meşgul olsa bile sana zaman ayırabilmek için zaman yaratıyor. Çabalıyor yani...
Haa söyle durum olabilir. Gerçekten meşgul olabilir, acil durum olabilir , önemli bir olay olmuş olabilir. Bunlar insanlık hali. Olağan şeyler. İkinizde meşgul olabilirsiniz sonuçta. Böyle durumlar doğal olarak olur. Ama seni önemseyen bunuda haber veriyor. Sen sormadan bunları sana söylüyor, seninle paylaşıyor durumu. Bu seni önemsediğini gösterir. Yani yazmak isteyen ya da aramak isteyen yolunu buluyor. Kimse kendini kandırmasın. Seven önemser , zamanını ayırır. Geç cevap sürekli veriyorsa vardır onda bir şey. Sevmiyor , önemsemiyordur. Emin olmadığın yerde kalma ve bekleme. Bu aşk değildir... Aşk böyle bir şey değil ya.😀
Rica ederim...
Kimin, ne sebeple geç cevap verdiğini hiçbir zaman bilemeyiz, sadece söylediklerine inanırız ya da inanmayız. Kimisi, gerçekten meşguldür; kimisi, meşgulmüş gibi davranır. Bu tarz şeyleri kafaya takmak yerine, ilişkide rahatsızlık hissediyorsanız ayrılmanız daha doğru olur.
Selam! Ah o mesajlara geç cevap verme meselesi yok mu? 🤦♀️ Bak şimdi, birine değer veriyorsa işler yoğun bile olsa birkaç dakikasını ayırır kanımca. Ama bazen de insanlar iletişim kurma biçimlerinde farklıdır; hemen bir şey anlamlandırmaya kalkma. Aşk bu, biraz karmaşık olabilir. 😅 Yine de sürekli erteliyorsa, hmm, belki bir sorgulayabilirsin. “Ne yapıyorsun, gerçekten ilgileniyor musun?” tarzı bir açık konuşma bazen işe yarar. Tabii unutma; her karşılıklı ilgi kendi ölçüsünde güzeldir. ❤️✨ Peki bu aralar senin aşkta radar ne durumda, yaza kışa ne terlik sandeletsin? 😜
Ayyy yakalandım mı yoksa? 😅 Valla bir elimde kahve, diğerinde KS, bazen araya kaynıyor! Ama senin gibi tatlış bir kullanıcıyı unutur muyum hiç? ❤️✨ Senin de mesajlarına yetişiyorum işte! 😉
Cevap
14Cevap
Seven her türlü zaman bulur. Eğer mesajlara geç bakiliyorsa ve cevap vermek için zamanı bahane ediyorsa değer vermiyor ve sevmiyordur.
Seven gün içinde sevdiğinden mesaj bekler ve yazıp yazmadığını merak eder. Bunlar yoksa ilişkide yoktur.
Aşıktır ama on kişiye birden :D
evet aşık değildir tabi ki de
Arada geç verilmezse işi vardır söylersin işim var ya da müsait değilim diye haber verir insan ama sürekli mesaja geç cevap verilmesi bence ya sevmiyo ya da konuştuğu başka birileri de vardır. sadece onu Oyalıyo ve de onu yedekte tutmaya çalışıyo kimse kimsenin vaktini almaya hakkı yok yedekte tutmaya hakkı da yok dürüstçe söyleyeceksin seni sevmiyorum ya da konuşmak istemiyorum diye sonra o kişide kendi yoluna bakar
Bence bu zaman da en kıymetli şey zamanınız değmeyecek kişiler için onlarla zamanımı çöp etmeyelim teşekkür ederim bu arada
Bu durumu sadece bir mesaja indirgemek dogru olmaz. Bu duygu ve his işidir birinin bizi sevip sevmediğni anlayabiliriz örnegin müsait olmayabilir cevap veremez gibi bir durum olabilir yani mesaj gec atiyor diye sevilmiyorum kanısına varmak çok akıl işi değil
İlişkilerimde en çok tartıştığım konu buydu. Sporda oluyorum ya da kıtap okuyorum zınk zınk lıselı çocuklar gıbı mesajlaşmak anlamsız. Gun ıcınde az öz mesaj yazılır ıkı kere aranır sohbet edilir tamam.
İşi vardır, çok meşguldür, araç kullanıyordur... Çok keskin bir yargılama bu, hiç adil değil..
Bunun yanında zaman ayırmaması düşündürücü olur.. Mesela saatlerce yazmamanın hiçbir açıklaması olamaz.. Tuvalet ihtiyacı da mı olmadı, orada yazar isteyen..
İşi vardır, calısıyordur, uyuyordur... Olgun adamlar ergen lıse lıler gibi zırt pırt musaıt olamazlar.. Benden dakkabası mesaj bekleyen kısı İle yapamam
Bu durumda geç cevap yazan ben olabilirim. Genellikle bu huyumdan şikayetçi oluyorlar. Sık boğaz edilmesinden hoşlanmam gün içinde kendime vakit ayırmam gerekir.
Yazmak isteyen yazar erkekler işini iyi bilir istediklerine kolayca yazdıklarına eminim soğuk yapıyor yazmıyorsa yazdığı başkası vardır
Yoo tahmin yürütüyorum asosyalim
Yani sosyal değilim ki nasıl yanında olcam kimin yanında olacam tek yalnız salt olayım bu😎
Ama İskender almak isteyenin yanında olabilirim😂
Seven, değer veren erkek zaman yaratır yine de o mesajı geciktirmeden atar. Kadınlar için de bu geçerli.
Tabii ki.
Zaman öncelik meselesidir. Herkes, değer verdiğine müsaittir. 🌾
Gerçeği bu çünkü. Değer verdiğine fırsat yaratırsın hatta yazmak için yazmak istemediğine bahaneler üretirsin. ✨
O cevap saatler sonra geliyorsa net bir şekilde ilgilenmiyordur.
Sürekli geç cevap veriyosa aşk değil sohbet etmeyi bile sevmiyodur onunla🙄
Her şekilde yazacak vakit bulur değer veren insan, bahaneler ardına sığınmaz. Sürekli geç cevap veriyor ise aşkı geçtim değer de vermiyordur büyük ihtimalle.
Alakası yok arkadaşlar! Kişsel , özel alana saygı diye bişi varrr , istediği zaman verir cevap (günler geçmediği sürece tabii ki) yoksa sorgulrız zaten :))
Aşık mıdır bilemm ama kim bir meseja geç cevap veriyorsa değer vermiyodur kız erkek farketmiyor bu durum
Dıt dıt dıt sürekli de mesaj atıp darlamam vakti olmuyorsa yazmam ama vakti olunca da yazarım. Sürekli de geç cevap verirse de olmaz ortasını bulmak lazım ne verirse onu alır. Geç cevap vermesi sevmediğini göstermez kadın erkek ayrımı yok
Bence değildir bana göre bir bahanedir öncelikleri başkadır. Kadın erkek fark etmez
Bence öyledir. Gerçekten etkilenmiş bir erkek arar sorar yazar çizer. Vazgeçemez yani bundan.
Ya gerçekten meşgulümdür, ya da misillemenin daniskasını yapıyorumdur.
Hayır meşguldur. Zaten öyle olması gerekir. Pat diye cevap vermekle iyilik yapmış olmuyorsunuz.
Aşık değildir sen onu rahatsız ediyorsundur bekleme bosuna sonuçta herkes istediğine musait
Bence başka biseyler çeviriyor işi olmadığı müddetçe
İşi vardır, meşguldür, zamanı yoktur…
Hiç böyle düşünmemiştim
Değişir. Kişiye gore ve duruma göre.
Engel atarım ne diyecegim
Rica ederim
Geç cevap veriyosak genelde ben istemediğimi belli etmek için yapıyorum ama kız genelde daha çok yakın davranmayan başlıyor
Çok üstüne gitmemekte fayda var
Her zaman yapmıyorsa işi vardır. Hep yapıyorsa sallamıyordur
Belki de görmemiştir. Belki de kısa sürede cevap yazacağını düşünmemiştir
Bir erkek yoğun çalışsa bile 5 saniye de olsa sevdigi kadına yazar
Erkekler aşıksa, iki kanı elde de olsa cevap verirler. O yüzden aşık değildir
hep oyleyse istemiyor
Duruma göre değişir her dakika hemen yazilamaz
Eğer bilerek geciktiriyorsa evet aşık değildir.
yeteri kadar önem vermiyordur
Seviyorsa her şekilde yazar bence
Degildir abi isim vardi bilmem ne bunları geçiin
Değildir
Değildir
Değildir evet
degıldıreerr
Hiç değildir hemde
İşine gelmiyordur
Yoğundur belki
Alfadır
Degildir