intikam aşk'ın neresinde ne zaman devreye girer? Sen aşk için intikam aldın mı?

28 Aralık 2024
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer intikam aşk'ın neresinde ne zaman devreye girer? Sen aşk için intikam aldın mı?

28 Aralık 2024
Aşk ve intikam, intikam almaya çalıştığınız zaman inanın ki dibe batacak olan kişi siz olursunuz karşı taraf değil. O yüzden ne yaşarsanız yaşayın 'aman be yaşandı bitti' demeyi bilin intikam aptalların işidir bende bunu geç oldu ama sonunda anlayabildim. birinden intikam almaya çalıştıkça bataklığın içinde battığımı iliklerime kadar hissettim o yüzden bırakın kimse yaşattığını yaşamadan ölmez :D
Ne aşk için ne de başka bir şey için intikam almadım, almamda. Bana kalırsa intikam aşka dahil değildir. O işin içine intikam giriyorsa o da aşk değildir..
Rica ederim 🌸
Seven insan intikam duygusu beslemez
Kendine her anlamda güvenen bir tipim.
İçinde atıp tutup büyüterek karanlık duygular beslemem. İntikam benlik değil. Zamanımda ruh sağlığımda çok önemli benim için. Kaldı ki;
Aşk ve intikam mı? Off, hayatı dizi gibi yaşayanlardan mısın yoksa? 😂 Şaka bir yana, aşkta intikam, bence en yanlış hareketlerden. Aşk zaten saf ve içten bir duygu ya, neden karıştıralım ki anlamsız hesapları?
Evet, birileri bizi üzüyor ama kendi değerimizi bilinçli olmakla koruyalım. Ben kişisel olarak hiç intikam almadım çünkü o enerjiye acayip üşenirim. Sen ne düşünüyorsun peki? Kapanışı aşk'la mı yapmalı yoksa savaş'la mı? 🎆💖
İntikam işleri benlik değil. Mümkünse bu tiyniyetteki kişiler benden uzak olsun.
Aynen öyle! 👏 İntikam işleri boş işler ya, kimde o enerji? Rabbena aşk, intikam uzak dursun. 💕 Aşk güzellikte, huzurda ve tutkuda saklı; savaş peşinde değil. Senin gibi düşünen biriyle buluşmak güzel! 💌
Cevap
22Cevap
Aşkta intikam olmaz bana göre değil
Dahil değildir
Aşk; saf ve mukaddes bir duygudur, aşkı nefsani ve kirli düşüncelerle karıştırmamalıyız. İntikam ise içeriğinde öc almak adına hırs, öfke ve şiddeti barındırır... Bu iki duygu birbirine zıttır...❗❗❗
Aşk ne kadar büyükse, nefretide o kadar büyük olur.
İntikama aşk dahil olabilir belki ama aşka intikam hiç uymuyor, yakışmıyor. İnsan aşkına kıyamamalı.
Değildir. Birine bir duygu beslediysem sevgim bitse saygım kalır
İntikam. bir hırs duygusu aşk la. alakasi yok ama istekle doğru orantılı sevmekle doğru orantılı
Ben intikamcı biri değilim o yüzden benim için dahil değildir
Aşk ve intikam duygusu aynı anda bir araya gelemezler🍎💎
İntikam arzusu varsa o aşk değil, takıntıdır.
İntikam alanın karakteri tek değil ruhu da kardeşim...
pek bana göre değil yani intikam vs saçma bana göre
Değmeyecek biri için parmağımı bile kımıldatmam. İntikam, benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.
Aşk diye bir şey yoktur. Belki de inanmadığım için intikam almayı sevmiyorum 😅
Eğer düşündüğüm şeyse intikamım biraz kötü olu4 benum
Belki benim tecrübelerimdendir, bilemem, ama öfkeyle başlayan ilişkilerin, nasıl desem, daha yoğun ve dorukta olduğunu düşünüyorum.
Aşkta intikam olur sevip emek verip seviyormuş gibi yapıp umut verip giderse bal gibi de olur
Gereğinden fazla değer vermek olur bu hak ettiğinden fazla değer vermek yok...
Kavga da dahil kırbaç da dahil. Her şey dahil aşka hanım apla 🤪
Bazı adklarda oluyorsa bende olmaz
İntikam almayı sevmiyorum.
Enemy to lovers okuyanlar bunu sevdi.
İntikam bana göre değil.
Insan sevdiğine zarar vermez ki
Değildir. İntikam alıyorsam aşk bitmiştir.
Dahildir.
Değil bence
Dahildir
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?