Aşk mı İntikam mı?

Bir kız arkadaşım vardı. Evlenmeye karar verdik. Fakat kadere teslim olduk. Maddiyat Aileletin razı olmaması şüphe derken ayrıldık. Ben farklı bir hayat seçtim. Kız farklı bir hikayenin konusu oldu.6 yıl sonra instagramda gördüm ekledim. Ben Evlenmedim o evlendiğini iki çocuğu olduğunu şu an ayrıldığını söyledi. Bende yalandan evliyim bir çocuğum var dedim. O seni asla unutmadım sen benim çocukluk aşkımsın keşke sana bir kere sarılsam dedi. Bende onun yaşadığı şehre aniden gittim. Kapıda 1 saat bekledim. Ve kendi kendime eğer sevse 1 dakika bekletmez derken baktım markete gidiyor sarıldık. Sonra eve geçti 1 saat sonra gelecem dedi. bu sefer 4 saat kapıda bekledim gelmedi. Gece 12 oldu. Gece 1 oldu. Artık otobüsü de bulamam en iyisi bir otele gideyim yarın bu şehri bırakırım dedim. Aklıma kendisinin uyuşturucu bagamlısı olduğunu söylemesi geldi. Mesaj yazdım bende aradığın şey var deyince hemen şu an nerdesin bize gel deyince artık jeton düşmüştü. Sabah oldu biletimi kestim. Ona gel birlikte bu pislikten kurman için elimden geleni yapacam desende bunu kabul etmedi. Bana çocuklarım için eve temizliğe gidiyorum dedi ama fotoğrafları hep eğlence mekanlarında ve yarı çıplak bir şekilde olduğunu görünce dedim ki Allah seni islah etsin başka bir şey demedim. Aklım hale onda acaba ne yapmalıyım. Çok zengin değilim ama şerefimle kazanmayı dürüst olmayı karşılıksız sevmeyi en büyük zenginlik olduğunu düşünüyorum.
Aşk mı İntikam mı?