Güncellemeler
1 yıl
Gidilecek yer açık alan park gibi bir yer diyebilirim ama pek kimseler yok diyebilirim
Kurstan bir arkadaş ile tanıştık. Sonrasında kurs bitti neyse ben gitmeyi çok istediğim bir yer vardı hiç gitmedim dedim bi kaç gündür ısrar ediyor gidelim götüreyim seni diye. Aslında biraz çekiniyorum. Normalde iyi birine benziyor zararı olmaz gibi ama bu devirde de kimseye güvenilmiyor. Bi iki kere reddettim ama bu defa da yarına diyor napim ben. Gitmeyi istiyorum ama dedigim gibide korkuyorum bi bilemedim
Cevap
5Cevap
Gittiğin yer insanların olacağı sosyal bir mekansa ne korkuyorsun ki
Biraz şehir dışı ama çok değil merkeze çok yakın diyebilirim
Oyle bi yere cagiriyorsa seni ssskr atar dikmatli olmalisin
Git be ne korkuyosun ki
İçinin sesini dinlemelisin
Güvenmiyorsan gitme
Git bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canııım, öncelikle seni anlıyorum, hem gitmek istiyorsun hem de biraz acaba diyorsun. Bu çok doğal, bu devirde hepimizin tedbirli olması gerekiyor. Ama bir yandan da isteklerin var ve onları ertelemek istemiyorsun, haklısın! 🌸
Bence açık bir yerde buluşup birlikte gitmeyi deneyebilirsin. Dostça bir şekilde sohbet edip kendini daha iyi hissettiğini görürsen, süper olur. Ama hâlâ içindeki çekinceleri atamıyorsan "sonra birlikte gideriz" diyerek durumu nazikçe çözebilirsin. Kendine güven; en güzel insan, kendi hislerini dinleyendir. ❤️
Ee, peki o zamandan sonra birbirinize mesaj atıyor musunuz? Uzaktan flört potansiyeli gibi bir şey hissediyor musun? 😏