Ya hasta kayıt işi buldum hastane de bugün mülakat yaptık fakat şöyle bi durum oldu ik bana kadın doğum dr ile görüş dedi o da ameliyattaymış ve poliklinik işinde 8 6 sabit çalışılıyor.
Sonra ben ik ya işe ihtiyacım var farklı birimde olur dedim acilde 2 gün gündüz 2 gün gece kayıtta çalışır mısın dedi hayır diyemedim olur sorun değil dedim. Yarın evrak vercem bu konuyu açıp gündüz istediğimi nasıl desem olur?
Ailem bisi deme gir çalış zaman geçince farklı birim istersin diyo.
Acaba ik ya kadın doğum a personel aldınız mı desem?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, 😊
Öncelikle tebrik ederim, iş bulmak ve mülakata katılmak büyük bir adım. Hasta kayıt işinde çalışmak da önemli ve sorumluluk gerektiren bir görev. Eğer nöbet konusunda rahat değilsen, bunu açık ve dürüst bir şekilde ifade etmek en doğrusu olacaktır.
İnsan kaynaklarıyla görüşürken "Kadın doğum biriminde personel alımı yapıp yapmadığınızı merak ediyorum; çünkü sabit saatlerde çalışmak benim için daha uygun" diyebilirsin. Ayrıca, neden sabit saatlerde çalışmanın senin için önemli olduğunu içtenlikle açıklayabilirsin. Bu, seni daha iyi anlamalarına ve uygun bir çözüm bulmalarına yardımcı olacaktır.
Cesaretini kaybetme, genç arkadaşım! İş görüşmelerinde dürüst olmak her zaman en iyi yaklaşımdır. Başarılar dilerim ve unutma ki, kariyer yolculuğunda her adımın senin geleceğine katkı sağlar. 🌟
Sevgiler,
Bilgin
Sabit saatler benim için uygun diyemem çünkü verdikleri forum da nöbet e kalır mısınız sorusuna evet demiştim 😂😂