Siz olsanız affeder miydiniz?

Sanaldan tanıştığım bir cocuk vardı. Yaklaşık bir buçuk aydır konuşuyorduk flörttük yanı daha hiç buluşmamıştık. Uzak mesafe bide. Başlarda gelicem diye söz vermişti. Sonra gelmedi. İşlerim var bitsin gelicem dedi. Üç dört haftaya dedi. Ama ben yinede bekledim her şeye rağmen. Bu konuyu sürekli açtım ona. Ne zaman geleceksin felan diye. Çünkü ben zamanla inancımı kaybetmeye başlamıştım. Sanki hiç gelmicekmissin gibi hissediyorum demiştim ona. Oda " işlerim ne zaman biterse, bide ilk buluşmada buluştuk diyelim. Bu yetecek mi? Benim sonradan cok işim olabilir hani belki hiç buluşamayadabiliriz felan demeye başladı. Bende ne diyorsun felan dedim o an cok kötü hissettim sanki beni oyalıyormuş gibi hissettim. Bide bu sadece ihtimal frlan demeye başladı. Bende beni sevseydin böyle bir ihtimal bile olmazdı ne olursa olsun gelirdin dedim. İşte daha flörtüz bunu başta neden konuşuyoruz onu sonra konuşuruz demeye başladı sanki baştan savıyormuş gibiydi. Bende o günden sonra soğuk yaptım arkadaş kalmak en iyisi dedim. Ertesi günde dayanamayıp aradım cunku özlemiştim. Şimdi de bana neden soguk yaptın keske yapmasaydın konuşsaydık şimdi hiçbir şey eskisi gibi olmaz demeye başladı beni suçlamaya başladı. Nebilim affetmek için bahane aramak yerine ayrılmak için bahane buluyor gibiydi. Sizce cok mu yanlıştı yaptığım? Siz olsanız ne yapardınız?

Siz olsanız affeder miydiniz?