Biz tanıştığımızda boşnma aşamasındaydı, oğlu var 4 yaşında... ikimizinde birer cocukları var.
o sürecte Gel gitleri oldu ve karısıyla barışmaya karar verdi. Güya oğlu icin. Bu arada oğluna aşırı düşkün bi baba.
Barışamadı, barışmayı omu istemedi kim istemedi onuda bilmiyorum.
Ama barışma aşamasında bile beni sürekli aradı. O gün bugün 3 yıl oldu bidaha görüşmedik.
Şimdi benimle evlenmek istiyo? Affedermiydiniz?
o sürecte Gel gitleri oldu ve karısıyla barışmaya karar verdi. Güya oğlu icin. Bu arada oğluna aşırı düşkün bi baba.
Barışamadı, barışmayı omu istemedi kim istemedi onuda bilmiyorum.
Ama barışma aşamasında bile beni sürekli aradı. O gün bugün 3 yıl oldu bidaha görüşmedik.
Şimdi benimle evlenmek istiyo? Affedermiydiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi düşünülüp karar verilmesi gereken bir durum. Ben olsam kabul etmezdim
Artık bitti tamamen zaten barışmayıda oğlum icin istemiştim diyo.
Bende ayrıdlım ama barışmak geçmedi hiç aklımdan.
Demekki orda bişey var dimi
Aynen. Çok sağlıklı bir durum ya da eylem değil yani
zor bir süreç geçirdi sonucta. konustun mu? neden 3 yıl sonra diye? hazır hissettiğinde mi dönüp teklif etmiş ne yapmış o 3 yılda?
O 3 yılda beni sürekli aradı. Görüşmek ben istemedim. Güvenmedim çünkü ama oğlunun üzerine yemin ediyo bitti ihtimal bile değil artik barişmak diye.
Benim icimden atamadığım o benim icin bişey yapmadı, barışmadığı icin bana geldi.
Barışsaydı? Bunu icimde halledemiyorum
evlililik cocuğu ailesi cevresi vs var coğu evlilikte bu yüzden yürümek zorunda kalıyor zaten sadece onu sevdiği için karısını istediği için barısıyor olarak düşünme. boşanmak gercekten çok zor bir süreç. bitti değil mi boşandılar artık? seviyorsan bir sans ver bence
Zaten o sürecte boşandılar, yani bana dürüst oldu hiç yalan söylemedi ben barışır gibiyim dedi ama barışmadı. Hiç bir araya gelmediler yaşamadılar yani. Bir iki günlük bi olay sonra bitti ve boşandı resmen.
Orda benden vazgecti ya hala düşününce kalbim acıyo. Ben çok seviyorum hala ama zor geliyo affetmek
vazgecmek değil onun yaşadığı daha zor bende boşandım. sans vermeni tavsiye ederim
Diğer tarafı denemiş ama olmamış yıllar sonra sana dönmü6
Aynen öyle yani bu 3 yılda hep aradı ama ciddi olarak şimdi geldi.
Barışsaydı ben olmazdım bunu unutamıyorum.
Hiç kalkışma bu işe sen evlenirsin bu kezde ona dönmeye çıkar
O dönemde sağlıklı düşünememiş olabilir insan hemen bitiremiyor sonradan pişman olacağı şeyler yapmamak için. Eğer samimiyse acele karar verme ama şans vermeni öneririm.
Hayır affetmezdim sende uğraşma bence boş ver
Ne istediğini bilmeyen bir tip
Umurumda olmazdı
hayat senin
Öyle tabi ama yani bi erkek sevmese eşine dönermi? Çoçuk icin sırf? Ben sanmıyorum
yanılıyorsun. Döner. çocuğu için döner.
Affetmem sanki aynısını yaşadım gibi
Sen ne yaptın peki?
Özelden anlatabilirim
Hayır
Neden peki? Bende affedemiyorum ama sence neden
Gel gitleri yine olacaktır kararsızlık bazı insanlarda yaşam biçimidir
O bile değil yani artık tamamen bitti diyo buna inanıyorumda ikna oldum ama sonuçta çok sevseydi beni o duruma düşürmezdi.
Barışmadığı icin döndü, barışsaydı da ikinci kadın olmam icin uğraşacaktı.
Benim icin birşey yapmadı
Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen hayattan dersler almış mantıklı birine benziyorsun şüphelerin çok ve kendini ikna edemediğin sordun. İnsan bazen karar verirken acaba diye bir nokta arar.
Karakter uyum analizi yapalım mı