Sizce bu acı olayı da değerlendirirseniz erkekler neden böyle kadınlara değer veriyorlar?

Merhaba ben 27 yaşında bekar bir bayanım. Arkadaşım Sena 23 yaşında. Evli ve 1 yaşında kızı var. Geçen gün onlara oturmaya gitmiştim. Ve 1 yaşındaki bebek zaten kaş gündür halsizmiş bir anda rengi değişti çok ağlamaya başladı kusmaya başladı. Ateşini ölçtük 38.5 çıktı. Hemen hastaneye götürelim Sena dedim ama arkadaşım şey dedi olmaz ben götüremem gidemem yapamam eşimi aradım o gelicek o götürür dedi ve eşinin iş yeri 40 dk uzaklıkta. Yani ben sonra delirdim bu duruma ve birsürü kavga dövüş vur kır bebeği doktora götürdük. Arkadaşım Sena normalde de hep eşine cilve yaparak herşeyi halleden biri asla yemek yapmaz evi toplamaz evet erkeklerin en değer verdiği karakter ama konu evlat olunca işin değişmesi gerekmez mi? Eğer ben o anda orada olmasam çocuğunu doktora götürmeyecekti yalvarıyorum erkekler yalvarıyorum Allah razı için böyle kızlara değer vermeyin evlenmeyin ailenizi böyle kızlara ezdirmeyin valla değmez

Sizce bu acı olayı da değerlendirirseniz erkekler neden böyle kadınlara değer veriyorlar?