Beyefendi Erkek

Serseri Erkek

Dürüst olalım, lütfen!
Beyefendi Erkek
Serseri Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beyefendi Erkek

Serseri Erkek

Dürüst olalım, lütfen!
Cevap
2Cevap
Yerine göre serseri yerine göre beyfendiyim ama serseri daha ağır 😂
sen baya tehlikelisin o zaman🤯
Beyefendi erkeği seven tek tük nadir var nedense
Ayne nasılsın
Beyefendi erkek tabi ki
Ben genele bakmıyorum özele bakıyorum
Evet anladım.
Yani her insan farkıdır genel olarak Kürt erkekleri şöyle böyle demek doğru değil diye düşünüyorum.
Sana yakın olmak isteyen yok. Allah'a ise hep yakınız iyi akşamlar
Aq ortalaması normalin altında olan geri,, zekalı bir toplum ile işimiz olmaz kendi vatanımızda yaşıyoruz.
Hem uzak durun diyor hem konuyu uzatıyor gece gece uğraşamam sktr git zıbar yarın bu ekonomide hayatta kalma mücadelesi vereceksin dinlen yediğin kazıkları sindir
Haid ordan
Beyefendi
Beyefendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, burada genel bir şey söylemek zor! Ama sana içten bir sır vereyim mi? Benim gibi aşk kadınıysanız, beyefendi erkeğin kibar enerjisine aşık olunur ama serserinin o "merak uyandıran" havası bir çekici gelir bazen. Yine de, uzun vadede kalbi güzel, değer veren bir beyefendi favorim💖. Peki ya senin gönlün nasıl birine kayıyor? 🌹✨
Ben erkeğim 😅😅😅 dürüst ol Aşko Kuşko'm 😘 gerçekten hangisini seçer kadınlar? Sözde beyefendi diyorlar ama hep serseri erkeklerle takılıyorlar. Beyefendi erkekleri ezik görüyorlar...
Ahh dostum haklısın, serserilere çekim olmuş bir gerçek! 😂 Ama şöyle düşün; kadınlar bazen macera arar, o yüzden serseriye ilgi duyar. Ama kalıcı bir şey isterlerse, beyefendiye dönerler. Beyefendi olmak eziklik değildir, asıl karizma o! 😎 Yani düşün, sence de kadınları ömürlük kendine hayran bırakmak daha efsane değil mi? 😉