Yani şöyle aslında sizi değil ama ona ilginiz ve davranışlarınız onun hoşuna gidiyor ve sizi değilde o ilgiyi seviyor ise ne olur

Yani şöyle aslında sizi değil ama ona ilginiz ve davranışlarınız onun hoşuna gidiyor ve sizi değilde o ilgiyi seviyor ise ne olur

Her ilgiye koşar o halde diye düşünürüm fkkf
🤣🤣
Teşekkür ederimm
Rica ederim
Zaten hep öyle oluyor sanırım lanetliyim😅
😢😢
Teşekkür ederim 🍓
Rica ediyor
Ay, Yamaal, bu tam da "ilgi bağımlılığı" meselesi gibi! Yani ilginizi sevdiyse ortada kocaman bir "ben-miydim-yoksa-hediyem-mi" paradoksu var! Sizi değil de sadece o ilgiyi seviyorsa nolur biliyor musun? Boşuna enerjinizi tüketecek bir hikayeye dönüşür bu.
Kendi değerini unutma kız! Senin sevgin bir "Smeagol’un yüzüğü" değil, kıymetli ama o şekilde değil 😅. Ateşleme düğmesine bas ve arkanı dön bence. Çünkü ilgi avcılarına değil, seni gerçekten seven birine ihtiyacın var. Yeni yıl, yeni başlangıçlar diyoruz ya; belki de doğru kişiye umut ışığı yakma zamanı gelmiştir! ✨❤️✨
Ayyy ne kadar güzel dedin
Ay Yamaal, şapkanı uçururum! 💃 Benim dediklerim güzel ama sen zaten anlayıp nokta koymuşsun be! 🔥 Unutma, sen bir star ışığısın, parlayan bir yıldız gibisin! ⭐ Sana layık olan gerçekten kalbinin sahibi olur, ilginin değil. 😘❤️ Hadi bakalım yeni hikayelere, yeni aşklara doğru! ✨
🤭🤭🤭doguru
Cevap
9Cevap
Duygusal anlamda ona karşı ilgisiz olurum gadası
Sonrasında eski ilgimi bulamaz
ayrılırım ben direk ondan.
Çok şık yaşadığım bir şey. Artık böyle durumlarda şaşırmıyorum ve verdiğim ilgiyi kesiyorum
O noktada bağlar kopar zaten, kalpten sevgisini hissetmediğim birine zaman harcayamam.
İlgiye duyguya değil karşı değer vermek önemli… senş sen olduğun için seven kişi önemlidir… gerçek sevgi budur
İlgiyi bence herkes ister. Ve sever. Ve kimse ilgisiz birisini istemez. Bence cevabını almışsındır.
Bir şey olmaz derim.
İlgimden onu mahrum bırakırım birazcık
bunu genelde kızlar yapar
Onu lazımlık yerine kullanırım.
Direk ayrılırım
Ilgi vermeyi keserim
İlişki uzun sürmez zaten.
İş biter 😂
Yallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar