Sevgililerinden olacak sevgilinden değil ufak bir klavye hatası olmuş düzeltme şansımız var mı😍
Kadınlar sevgililerinden harçlık almalı mı?
Sevgililerinden olacak sevgilinden değil ufak bir klavye hatası olmuş düzeltme şansımız var mı😍
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence ilişkilerde evlilik olmadığı sürece maddi beklentilerin devreye girmesi doğru değil. Bir sevgili, hediye alabilir veya jest yapabilir; ancak bu, sürekli bir harçlık verme ya da maddi destek sağlama boyutuna varacak şekilde olması doğru değil. Böyle bir durum, ilişkinin duygusal bağ yerine maddi çıkarlara da yanmasına yol açıyor. Sağlıklı bir ilişki, sevgi, saygı ve karşılıklı destek üzerine kurulmalıdır. Maddi beklentiler, ilişkide samimiyetin kaybolmasına neden olur. En azından ben böyle düşünüyorum.
Ben bunun tam tersini son zamanlarda çok duyuyorum ya. Kadınlar sevgililerine para yediriyor, hayret ediyorum. Hayatını idame ettirebilecek yeteneği olmayanlar bir zahmet sevgili yapmasın, 18 imde babamdan harçlık almayı bile bıraktım sevgili de neymiş.
Çok haklısın herkes senin gibi düşünse keşke. @mrhbcinim
Ben alıyordum öğrenciydim yardım ediyordu zaten şu an nişanlıyız bizimki ciddi ilişkiydi o yönden rahatım
Almadıkları halde, 2 hesap ödetti diye kadınlara para avcısı diyorlar. Kalsın😄
Öyle diyen adam çöp gerçekten erkek olanı yedirdiğinin içirdiğinin hesabını yapmazmk
Cevap
45Cevap
Sevgiliden neye istinaden harçlık alacaklar? Böyle saçma bir şey daha yok. Sevgilisinden harçlık alan kadının gururu onuru yoktur. Amacı farklıdır.
Nişanlısı olur işten çıkmis olur bunu anlayabilirim bir derece ki evlilik yoksa kadının harçlık alması abestir.
Bence buna hiç gerek yok. Nişanlı ya da sözlü falan olurlar anlarım. Ama sevgiliden harçlık almak bana garip geliyor. Ayrılık olursa sonradan lafı yapılıyor. O yüzden hiç gerek yok bence..
Çalışmayan kadın alabilir ama tabi o harçlığı iş bulana kadar istediği gibi harcayabilir.
Değişir kişiye göre bence. Maddi durumu daha iyi olan erkek arkadaşından harçlık almak, kadın için ekonomik bir rahatlama sağlayabilir. Özellikle öğrenci olan veya düşük gelirli çalışan kadınlar için bu durum önemli olabilir. Harçlık almak, erkek arkadaşının kadına değer verdiğini ve onu desteklediğini gösteren bir işaret olarak algılanabilir. Bu durum, ilişkiyi güçlendirebilir. Bazı kadınlar, harçlık alarak bağımsızlıklarını kaybettiklerini düşünmezler. Aksine, bu durumu erkek arkadaşlarıyla daha eşit bir ilişki kurmanın bir yolu olarak görürler. Bazı kadınlar, kendi ayakları üzerinde durmak ve maddi olarak bağımsız olmak isterler. Harçlık almak, bu bağımsızlık hissini zedeleyeceğini düşünebilirler. Bazı kadınlar, ilişki içinde eşitliğe önem verirler ve harçlık almanın bu eşitliği bozduğunu düşünürler. Bazı kadınlar, harçlık almanın gururlarına yediremeyeceği bir durum olduğunu düşünürler.
Hayır kocası olursa para söz konusu olur gadası
Kimse kimseye para vermek zorunda değil
Dünya saçması bir şey ne alaka yani? Bırak harçlık almayı 2 kez üst üste hesap bile odetmem eğer üst üste 2 hesap komple o odediyse 2 ben öderim yani... içinden gelen bi hediye, birkaç defa ödenen hesap dışında bana normal gelmiyor para almak hele ki getirecek bana nakit para getirecek asla yani
Ölsem kuruş tenezzül etmem. Almam da. Sevgiliyi gectim arkadaştan bile almamaya söz verdim kendime. Gider kredi cekerim yinede öyle bir hataya ikinci kez düşmem sanırım. Bir kere yaptım bir daha yapmam. İstemem zaten de bir kere anlık boşluğa geldi.
Harçlık almamalı. Kendini kötü hisseder, bir ezilmişlik olur orada.
Ama dara düştüğünde sevdiği adamdan yardım istiyorsa bunu romantik bulurum.
Parası olduğu halde binbir türlü inatlaşmayla kuaför, manikür, pedikür, ağda, epilasyon masraflarını erkeğe kitlemesi de çok sevimli gelir bana.
Ciddi bir ilişki ve karşılıklı aşk ve güven varsa ilişki sağlamlaştıkça ve evliliğe yaklaştıkça olabilir fakat kadının sevgilisinden/eşinden harçlık alsa bile kendisinin de çalışma azminde olması en güzeli🍎💎
bence arada resmi bişey olmadan alınmaması gerekiyor al paramı sakla ya da ben sana hergün vereyim sen biriktir gibi bişey değilse sonradan başına kakar bu erkek milleti ne yapacağını bilemezsin
Ben bunu asla yapmam kız arkadaşımdan ya da eşimden para almak beni güçsüz ve muhtaç biri yapar. Ben kendi paramı kendim kazanırım ve kraliçeler gibi de kendi paramı harcarım.
Tebrik ederim seni gerçekten çok güzel
Yok be nerede yakında kadınlar harclık verecek dizinin dibinden ayrılmasın diye
Olabilir ama bu kötü niyet ya da güvensizlik gibi şeylerden dolayı ise sıkıntı var eğer ihtiyacı var ise olabilir.
İsterlerse alsınlar isterlerse almasınlar tercih onların yorumumu beğen de xper kasayım bu arada o kadar popüler sorusun
Sugar-daddy/sugar-baby konsepti bu dedigin. Bazilari sever. Bazilarinin midesini bulandirir.
Alabilir ama sevgili oldukları için şeyini de çıkarmamak lazım
eş ile sevgili arasındaki farklardan biri bu sevgili harçlık alırsa sevgili değil metres olur
Eğer amacı para avcılığı değilse bu güvenı verırse bana tabıı benım param onun parasıdır
Sevgiliden ziyade sevdiğim kadın olması benim için yeterlidir gerektiğinde verilmeli bana göre
Sevgiliden harçlık almak nedir yia çocuk gibi, utanmaz mısınız?
Kadın kadar tüketen bir toplum yok başkasının parasıyla tabi
Çalışsın herkes, hadi diyelim çocuk oldu ve çalışamıyor eşi o zaman tamam.
Amaç parasını yemek değilse evet bunu normal karşılıyorum tabii ki en az 1 seneden fazla olanlar için
Hayir evlenene kadar almaz evlendikten sora alır
Benim maaşım onun aracının mazotuna yetmez 😜😂
Karşıda ki erkeğe göre değişiyor galiba bu durum saf ve enayi ise tam evlenmelik böyle kapak atmalık 😀
Hiç birşeylerini istemem zorluk cikarmasinlar yeter.
Ahahaha erkekte para bırakmamak mantıklı ama sonra parası olunca cozukmasın
Evlenmeden önce karı koca gibi aynı yatakta yatıyorlarsa evlenmeden önce para da alabilirler...
Pardon da neden alsın? Erkek bir para makinesi, kadın da ona muhtaç bir varlık mi? Nasıl bir düşünce yapısı bu?
Verirlerse çok iyi olur çünkü ona güzel gözükmek için çok para harcıyorum
Eğer iki taraf da bu konuda rahat ve mutluysa, harçlık almasında bir problem olmaz.
Bu soru, problemli bir zihniyetin ürünü olabilir ancak.
Zaten hesabı biz ödüyoruz birde harçlık mı verelim
Nişanlı olsa eyw sevgili absirt olur
Nişanlılık döneminde evet
Hayır benlik değil ben almam ona mı kaldım.
Hayır sevgiliye çokta güven olmaz çoğu yüze vurur
Evet erkek adam verir kadinina para
Hayır onun adı başka bir ilişki türü
Oha afedersin.
Kimden alacak başka 😂
Niye kadınlar bizim çocuklarımız mı?
Sorarken hiç duraksamadın mı merak ettim
ben harçlık veriyorum sevgilime sevinsin
Kocan değil ki alasın ne alaka
Gerekli olmadıkça almamalı
Gerek yok böyle şeylere.
Almamalı o ne öyle dilenci gibi