Ben yeni evliyim. Eşim maaşıma hic dokunmuyor. Ilk basta ikimizde ortak para koyalim dedim evin giderleri icin kabul etmedi. Senin kazandigin sende kalsin, parani sen yönet, birikim, yatirim falan yaparız ama evin geçimini ben saglayacagim bu benim görevim dedi.
Evin ihtiyaclarini eşim karşılıyor. Faturalar, market alisverisi vs. Benim parama dokunmuyor. Ben sadece kendi paramla ihtiyaclarimi karşılıyorum. Kiyafet, ayakkabi, kişisel seyler (agda vs gibi) onun dışında harcama yapmiyorum.
eşim bugune kadar parami istemedi. Evlilik hazirlikliklarinda da oyle simdi de oyle. Dogru olan bu mu? Arada ona bir seyler ısmarliyorum, yemege falan çıkınca ben ödüyorum.
Yani bazi çiftlerde maddiyat olarak her seyin ortak oldugunu duydum. Hatta bazi ciftlerde kadinin kendi kazancindan erkege gore daha cok harcama yaptigini duydum. Iste bakici tutuyor kadin veriyor parayi. Eve temizlik icin destek aliyor kadin veriyor.
Bazilarinin kocalari destek ve ortak olmuyormuş maddi olarak. Evin ekonomik yukunu de kadina birakan erkekler varmış. Bizim yaptığımız daha mi mantikli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer