SEVGİLİMİ İLK ZAMANLAR ALDATMİSTİM şu an AŞAMİYOR NE YAPMALİYİM?

Kızlar durum şu. Kendisi başta evliydi ve bunu bilmiyordum. Kendisine çeken bir his oluştu içimde ve evli olduğunu öğrendikten sonra bağlı kalmamak için çevremde olan erkeklerle irtibatimı kesmedim. Konuşmaya devam ediyordum herkesle. Çünkü kendisine guvenmiyordum ve böyle bir kalkan oluşturmuştum. Baştan aşağı yanlış bir şey yaptığımın farkındayım fakat kendisini o kadar sevmiyordum ama bırakamıyordym da. Kendisi eşinden ayrıldı. şu an evlilik yolundayız. ama sevgilim ısrarla bana beninleyken kimlerle konuştun anlat diyor. Herşeyi anlattığımı düşünüyorum ve gerçekten hatırlamıyorum bazı insanları. sen hatirliyorsun yalan söylüyorsun diyor ve çok canımı sıkıyor. Kendisini şu an çok seviyorum ve deli gibi aşığım. Çok sıkıntılar yaşadık bu günlere kadar. Maddi manevi çok zorlanıyoruz. Yaptığım hatayı tekrar yapacağımı düşünüyor. Fakat bu hatalara düşmemin sebebi benim sürekli yaralanmam. Kızlar şunu öğrendim ki 10 yanlış da olsa 1 doğru siz olun. Keşke en başta tanımış olabilseydim de bu hataları yapmasaydim diyorum çünkü ilişkimiz çok güzel. Ama çok düşünüyor. Sen bana * yaptın diyor. Ama kendisi o zamanlar evli olduğundan dolayı guvenmiyordum. O hayatimdayien başka insanlarda hayatimdaydi ama sadece görüşüp konuşuyordum o insanlarla. Çok takıntılı çok düşünüyor. Bu bizi istemediğimiz yola bile sürükleyebilir ve bu ilişkinin bitmesini istemiyorum. Çünkü bana kimlerle ne konuştun kimle görüştün o zamanlar anlat diyor ve ben hatırlamıyorum. Hatirlamadigim için ısrarla soruyor ve konuyu asla kapatmıyor. O dönem sana bu kadar bağlı değildim o yüzden çevremden kopmadim diyorum. Ahmet mehmetle konuştum evet ama bunları gecmesini istiyorum artık. Çünkü o zamanlar ciddi ilişkiden uzaklaşmıştim. Çünkü devamlı bu konuda yaralandım. Eski sevgilim beni yarı yolda bırakmıştı, biri de sözlü çıktı mesela, vs. Artık inancım kalmadigi için ciddi iliskiden uzaklaşmistim. Ama kendisine bunu inandiramiyorum. Böyle devam edersek çok güzel ilişkimiz bitecek. Akıl verin lütfen..
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar ve erkek arkadaşlarım. 5 ocakta söz takacagiz. Kendisine deli gibi aşığım. Ama sürekli böyle konular açıldıkça biz ayrılacagiz büyük ihtimalle. Lütfen akıl verin çıldırmak üzereyim
SEVGİLİMİ İLK ZAMANLAR ALDATMİSTİM şu an AŞAMİYOR NE YAPMALİYİM?