AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
aldatan biri üzülmez ki. üzülecek olsa yapmaz zaten başında
vıcdan azabı duyarmıkı dıye dedım
vicdan duyacak olsa veya bir vicdanı olsa sence aldatırmı askım. kuzummm aldatan birinde ne duygu vardır ne adamlık
Ben de daha önce aldattım ama mesela çok vicdana azabı çektim aynı hatayı bir daha yapmadım
ben bir kere daha aldatanın bir daha aldatacağına her zaman inanırım ve çoktan aldatmış birinde vicdan olacağına inanmam. bundan yinede vicdan azabı çekmene sevindim. belkide bir önceki ilişkini ya da artık kimi aldattıysan onun karmasını yaşıyorsundur. vicdanın senin en büyük savaşın bu noktada. ve bunla başbaşasın yanlız savaşacaksın. asıl soruna gelirsekte hayır. bir erkek aldatırsa veya aldatmışsa asla üzülmez. üzüleceği tek nokta zamanını öldüreceği ve onu gün içinde meşgul edecek birini kaybetmesi olur onuda zaten doldurur malum aldatıyor ya hani. o nedenle bunu kafaya takman senin açından iyi olmaz. o ilişki artık bitti ve gitti.
ya aldattığı kadını engellemiş kadın da bunu engellemiş yani ikisi de birbirini engellemiş yani bu kısa süreli bir şeydi sanırım anlayamadım
kısa süreli diye aldatıldığın gerçeğini bir kenara atıp bırakamazsın. aldatan aldatmıştır ve bitmiş gitmiştir. kabul edilemez bu kendini kandırmayı kes. engellemek olan şeylerin yaşanmışlığını yaşanamamış mı kılıyor ha sence? ha uzun ha kısa ALDATMIŞSA ALDATMIŞTIR ALDATILMIŞSINDIR ALDATMIŞTIR. affı olmaz. bahanesi olmaz. nedeni sebebide olmaz. şimdi sende gidiyorsun onu her yerden engelliyorsun ve seninle bir daha asla iletişime geçmemesini sağlıyorsun. bir kere daha aldatan bidaha aldatır. hayatına böyle korkak aciz karaktersiz insanlara yer olmamalı
Allah'ım bu ölülerin aynısını arkadaşlarıma veriyordum siz canım mısınız diyordum şimdi kendim canım gibi davranıyorum evet her yerden engelledim zaten ama bir canım yapıp tekrar muhatap olacağım diye çok korkuyorum
sesli yazdığım için bazı şeyleri yanlış çevirmiş arkadaşlarıma hani siz canım mısınız diyordum sürekli yani öğüt veriyordum ya ilişki tavsiyesi veriyordum ama kendime gelince hiç yapamıyorum resmen
o zaman o senin zayıflığındır rabiax1. kendine saygın yoktur yaparsan. o noktada karışamayız. kendi hayatın kendi tercihlerin. kendin için doğru olduğunu düşünüyorsan yap ki bu doğru olan değil ama..
Ben bu kadar zayıf bir insan değilim ya of yapamam bunu
Bir süre yanlız kalmanı öneririm
iç sesini dinle
sadece inanamıyorum ve çok boşlukta hissediyorum
yalnız kaldıkça aklıma geliyor psikolojim bozuluyor uyuyamıyorum
aklına gelmeyecek şeyler yapacaksın rabia. dışarıya koşuya çık. müzik dinle. pilatese git. yoga yap meditasyon yap. hayvan besle. ders çalış. hobi edin. 3-4 yıllık depresyonumu bende yendim. bende çok değerli insanlar kaybettim. kimi terk etti kimi gitti kimi öldü. ama bak hala ayaktayım ve savaşıyorum. delirmemek için kendimi kaybetmemek için. pilatese başladım. iyi müzikler dinleniyorum ve yıllardır yapmadığım şeyi yaparak kendimi iyi hissettirmeye çalışıyorum ve işe yarıyor. artık kendime fiziksel zarar vermiyorum mesela ben 1yıldır kendime zarar vermiyorum rabia. insan isterse her şeyi yapar. insan beyni bu kadar zayıf değil. o seni değil duyguların seni değil. sen kontrol ediyorsun hepsini.
Çok güzel konuştunuz teşekkür ederim ama inşallah uygulamaya geçebilirim herkes unutuluyor daha önce de ilişkilerim oldu unutuluyor bitiyor gidiyor farkındayım ama yani insan ilk zamanlar biraz böyle kötü oluyor
evet. ben o yüzden 4 yıl savaştım. benim ki uzun sürdü. 4 yılda 3 kişi. kimsem yoktu çünkü ilişkilerimden başka bende sosyal fobisi olan yanlız bir kızdım çünkü. ama kendime odaklanınca aslında olsun demekten başka hiç bir diyemiyorum o kadar kırgınım bende. hala üzülürüm ah vah keşke derim. insanım çünkü duygularım var. ama kendimi kapatmıyorum komple. hala bir inancım var. bir hırsım uğraşım hedefim. umutlarıma tutunuyorum.
Hiç uzulene denk gelmedim
Aksine hiç bir şey yapmamış gibi hayatına devam ediyorlar
aptallar
Aptal olmasalardı aldatmazlardi
Sen aldatıldığına yanacağına hala o üzülüyo mu diye dülünüyosun. Neyin kafasını yaşıyosunuz siz?
aldatıldığım için üzgünüm tabi ama ben onu yakalayınca delırdı sınır krızıne girdi ne bıleyım
Yakalandığı için pişmanlık duyar dn bana der ama sevmez
serefsız
Ne uzulucek kafayi mi yedin
niye üzülmesın bende daha önce bırını aldattım ve vıcdan azabından ölecektım
Sende ayri bir copsun
İnsanın bazen kafası çok karışık olabiliyor kınama bence
ayrılmak kolay olmuyor o yüzden insanlar aldatıyor galiba
Aldatan insanlarla isim yok
Vaybe herkes aldatıyor şaka gibi
maalesef
Takmaz bence yaparken düşünmesi gerek
Üzülecek olsa aldatmazdi