Paylaşın bakalım.
"Fakir olmanda mı benim suçum."
Bunu söyleyen şahısla 5 yıllık bir ilişkim vardı :)
"Fakir olmanda mı benim suçum."
Bunu söyleyen şahısla 5 yıllık bir ilişkim vardı :)
Seni kimse almaz alsa bile 2 güne boşar demişti abim de bu şekilde devam edersen ilerde çok sıkıntı çekersin demişti ya bu sözler yüzünden ya da her şeyin farkında oluşumdan dolayı gerçekten sağlıklı bir evlilik yapacağımı düşünmüyorum. Evlenmeyi de düşünmüyorum zaten. Pişmanlıklarla dolu içine sıkışıp kaldığım bir evlilik korkunç bu sebeple herkesten uzak duruyorum. Bazen de şu söz çok kırıyor insanı
- Ama ben senin için birçok şey yaptım. Neleri göze aldım neleri feda ettim.
- YAPMASAYDIN !
Evet aynısı bana da söylendi. Ben mi istedim yapmanı dendi. Sağlıklı bir evlilik yaparsın umarım kendine çeki düzen vermeye çalış en azından bu düşünceden çıkmak için.
Eski sevgilim engelli kardeşim olduğu için acaba bizim çocuğumuz da engelli olur mu doktora gittin mi sizde ırsi galiba gibi seyler demişti inanılmaz üzülmüştüm yıllarca içimde bu sözün acısı kaldı ve söyleyen kişinin de ailesinde böbrek yetmezliği vardı
Kırdığı yerden sınansa keşke diyor içimiz bazen de bırak Allaha havale et.
İnan o kadar uzun zaman gectiki bu söz beni hayattan soğuttu örneğin biriyle sevgili olmak istesem acaba o benim ailem hakkında böyle olumsuz şeyler söylermi diye aklımdan geçiriyorum şimdi iyiyim ve dikkat ettim hep sevip değer verdiklerimden kazık yemişim ayrıca biliyorum haklı olsa bile üslubu çok yanlıştı
Merakı olabilir endişesi olabilir ama karşına umarım seninle birlikte gel bunu aşabiliriz sağlığımızı genlerimizi araştırtırız elimizden geldiğince önlemini almaya çalışır olmazsada Allahtandır deyip her şekilde yanında olacak birini nasip etsin. Karşına gerçekten seni seven birisi çıktığında bunun bir engel teşkil etmediğini hissedersin.
İnşallah hepimizin karşısına iyiler denk gelir ayrıca hiç bir şeyin garantisi yokki ailesinde engelli olmayan kisininde engelli çocuğu oluyor ve bence belkide her şey bir imtihandır
Orası tabi öyle bilemezsin ama bir söz var ya kalmak isteyene bir sebep yeterliyken, gitmek isteyene de 1 sebep yeterli. Seni gerçekten sevmemiş bahaneside bu olmuştur.
Olabilir haklısın
Cevap
3Cevap
"Tipine baksana Allah belanı vermiş zaten"
"Tipine sokayım bu ne tip"
Bunu secdiğim kişiler söyledi. Tamam yakışıklı değilim hatta çirkinim ama bunu neden aşağılayıcı bir şekilde yüzüme vuruyorsunuz ben mi seçtim böyle olmayı
Yaşı küçük bir şımarığın sözleri gibi. Hayatı görmemiş, olgunlaşmamış birisinin sözleri kardeşim bunlar. Hoş beni terk eden 25 yaşındaki şahısta geçen tweetırında bundan sonra yakışıklı erkekleri sevicem kendime söz veriyorum demiş. Senin nasıl hissettiğini anlıyorum emin ol. Günümüzde tip önemli ama doğuştan seçmedik. Bırak yakışıklılarla, zenginlerle takılsınlar. Gerçekten seven birileri çok az bu devirde ve nadir olan da zor denk gelir. En azından gerçekten bir gün sevilme umudunu kaybetme ve o zamana kadar yalnızlığın bir lütuf olduğunu unutma. Gönlünü temiz tut kendine yüklenme tip ne yazık ki önemli ama her şey tip değil.
Bunları söylemeyenler de bakışlarıyla belli ediyorlar. İçlerinden neler geçtiği çok iyi okuyabiliyorum. Bu insanlar yüzünden 2 yıldır depresyondayım.
Yeni yeni toparlanıyorum
Sana bir şans verilse kimseyi yarı yolda bırakmayacağını gerçekten sevip kollayacağına eminim. Dostum üzgünüm bu çağ öyle bir çağki popüler kültürün, açgözlülüğün kibirin had safhada olduğu bir çağ. Kızlar erkekler maddi ilişkilerde kimse ruha bakmıyor ama her zaman bir umut vardır sen kendini geliştirmeye bak gerisini zamana bırak.
Bazen diyorum ki keşke 50 yıl daha önce doğsaydım
Bak dostum benim sevgilim ilk tanıdığım zamanlar bu kadar güzel değildi. Allah yüzğne baktı o kadar güzelleşti ki yani gören beğeniyodu. Bunun kibrine yenik düştü bana ulaşılamaz olmak hoşuma gidiyor, güzelliğimin ekmeğini çok yedim gibi sözler etti.5 yıl her zorlu zamanında yanında oldum benimle büyüdü ve beni başka kişilerle flörtleşebilmek onların ilgisini alabilmek için terk etti. Evlenmeyi düşündüğüm, planlarımızı hayallerimizi 2 yıldır ciddi ciddi konuştuğumuz kişi artık öldü. Eğer 20 yıl önce yaşasaydık evlenebilirdik. Ben de bu sözü söyledim kendi kendime.
Senin de işin zormuş
Öyle dostum ne zor değil ki herkesin derdi var. Zengin olanda mutsuzum diye ağlıyor dert bitmiyor.
İnan sevgisizlik her şeyden zor
5 yılım güzel geçti. Ama şu an elimde yılların umudu, beklentisi, alışkanlığı kaldı. Sevgiyi hiç tatmadan gerçek sevgiye ulaşmak için beklemek mi daha zor yoksa bu şekilde yarı yolda bırakılmak mı bunu düşünmek lazım.
İkisi de çok zor ya
Seni doğduğunda annen baban reddetmiş ben niye hayatıma seninle devam edeyim demişti birisi
Allah kurtarmış demek lazım hem sana hem bana. Vardır her firavunun bir musası.
Flört ettiğim çocukArkadaşlarla iddiaya girmiştik kaybedenin cezası senle flört etmekti
Duygularka oynayanın duygularıyla oynansın mı diyelim ne diyelim..
sen sahipsizsin seni kim alır ki.
Bu lafı eden her kimse umarım hayatından çıkmıştır, çıkmadıysa da tez zamanda çıkar umarım.
Çıkarttım :)
Kesin kadın demiştir
E tabi
Kim bilir eşin senden neden boşandı
Demişti bana
Yani sözlerin ne hissettirdiğini bilemem küçümsemem ama en azından soru sormuş bir nevi.
Ben senle mi uğraşacam kim bilir neden boşandın
Anladım. İnşallah karşına bunu sorun etmeyecek birisi çıkar ve seni gerçekten sevip kollar.
Niye sevmek sevilmek sevgililik istemek hakkım evlilik düşünmüyorum
Tabi ki hakkın ama toplum yargılarından kaynaklı sanırım. Toplumumuzun değer yargıları çok garip.
Bana küfür edip engel attı takipleştiği kadına ilsikiniz mi var yazdım ekran resmi atmış geldi yine kugurelr etmişti inşallah cikar hakkim
Allaha havale edin kendinizi geliştirin çok sık duymuşsunuzdur bunu ama yapabilecek bir şey yok. Kendinizi genç hissedin ona göre yaşayın elbet denk gelir bulur.
Sana yapılsa ne yapardın
Ozaman sende bir sıkıntı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?