Daha önce hiç sevgilim olmadı ben istemedim
Gerçekten sevdiğim aşık olduğum birisi olsun istiyorum
22 yaşındayım bu geride kalmışlık mı oluyor yoksa iyi mı yapıyorum?
Bazen tecrübe edinmek iyi diyorum ama hiç hoşlanmadığım birini de sırf tecrübe olsun diye de hayatıma almak istemiyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBak bir şey söyleyeyim mi sana Ben 36 yaşındayım Hani bir kadınla birlikte olmuş erkek değilim ama inan bir kadın olmasını o sıcacık teline dokunmayı birlikte olmayı sevişmeyi o kadar çok istiyorum tecrübe olsun olmasın kesinlikle birlikte oluyor ne olursa olsun ya sana yalvarıyorum bir erkek olarak Gerçekten bak dizlerine kapanıyorum Ne olur artık ya bir erkekle ol ya Yani ne denir bilmiyorum erkeğin koynunda ol ya ya Siz var ya o kadar değerli bir şeysiniz ki Hele bu 18 32 yaş arası 33 yaş arası istersen 50 olsun erkeğin var ya böyle her şeyini alıyorsunuz ya erkeğin bütün derdini alıyorsunuz
Bazen eve geliyorum buz gibi o da tamam mı? Allah'ım benim de olsa bir kızla rahatlasamıyorum ya Ya düşünsene bir kız var eve geldin Seni karşıladı Hadi ver yemek yiyelim dedi Düşünsene ya bir cam var ya nefes var evde ya Nefes Nefes Ondan sonra Hadi sevişelim dedi seviştik ya sabaha kadar ya düşünsene bir kadın vardı senin yanında sıcacık dokunuyorsun birlikte oluyorsun sahip oluyorsun sabah doyurdun bak seni diyorsun Evet diyor o kadar istiyorum ki Allah'ım ne olur ben de gideyim artık ya oraya o kadar çok istiyorum ki artık ya Ya bir kız bulsam da sabaha kadar bir rahatlaşmayı o kadar çok istiyorum ki para karşılığı bu duyguyu yaşarsan Belki bu kadar istek duymam ya
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu ülkenin insanlarını ve özellikle kendisi akıl hastası arıza ilişki uzmanı tipleri -ASLA- dinleME ! benden söylemesi
Sevdiğin biri karşına çıkmıyorsa geçici ilişkiler yaşaMA , şu an etrafta bu BÜYÜK hatayı yapan ve sonra çamura saplanıp bataklığa battıkça batan bir sürü yaratık var zaten kadını ve erkeği.. Aşkta sevgide tecrübe diye bir şey yoktur tecrübeli kadın = Ke*rhanedeki Esc0rtlardır. "Düzgün" ve aşkta sevgide "ciddi" bir erkek çok bilmiş önününe gelenle ilişkiler yaşamış namusunu şerefizi bozuk para gibi sağa sola saçmış kaaşaarlara bağlanmazlar + evlenmezler (en azından beyni olan çoğunluk) Sen belki otür otür ucuz kızları etrafta çok görüyorsundur artık Z-kuşağı denen gençlik yoldan çıkmış sapıtmış ahlakı dini imanı olmayan insanlar çoğu. Onlara özenip kendinde yoldan çıkMA ! önüne gelenle ilişkile ryaşayan insanlar işçlerinden sevgi aşk enerjisini kaybederler. Aşk sevgi enerjiside telefon pili gibi aslında , sürekli boşa harcayanların artık sevmeye tanışmak için çabalamaya "insan" gibi yüzyüze tanışmaya çabaları yoktur. buarada aşk sevgi karşılıklıdır , çaban olacak taibiki tanışmak için ! yan gelip yatanla bakmayanla ililenmeyenle sadece sapıklar "ZORLA" tanışır. Kimse istenmediği yerde zorla durmaz düzgün bir erkek bu ülkede bu zamanda ASLA ZORLA durmaz.
Bir erkek önce sana uzaktan bakar? seni beğendiği için bakar ve senden 1 yeşil ışık bekler !!! işte burası ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİDİR ! BEyni yanık akıl hastası ve kadınları sürekli YANLIŞA sürükleyen ppisslik feminist kel+gay narsist ilişki uzmanlarına göre bu noktada "GÜYYAA CESUR ERKEKLER" ZORLA gelip senle tanışırlarmışMIŞ :-) komedi onlar ÇOK CESURMUŞ !!! Vayyy bunu söyleyen beyyinsizzlerin beyninie sıçayıım ben.. anaları onların babalarıyla herhalde barda clubda yaa sec0rrtluk yaparken tanışmış.. Bu ülkede sabahtan akşama kadar TV2lerde erkeklere kaatiill saaapıık tacizzci pislik pislik hakaretler ediyorlar.. Düzgün bir erkek bu damgaları yememek için ASLA AMA ASLA ZORLA GELİPTE SENLE TANIŞMAZ ! ASLA ! Senin çaban yoksa ASLAA.. Sürekli çevrede erkeklere söven hakaret eden akıl hastası kadınlara baktığında gözlemlediğinde onların aynen bu beklenti içinde olduklarını görürüsün.. beklentileri erkeğin KÖPEK olası ve kendi hiçbir çaba göstermeden ZORLA gleip ZORLA tanışmak istemesini ZORLA ilgidir. Oysa Ask-Sevgi karşılıklıdır, sen hoşlandığın erkek için hiçbir çaba göstermezsen ona soğuk davranırsan onun yüzüne bile bakmaz hatta ondan kaçarsan BU NASIL BİR AKIL HASTALIĞIDR ki BU ÜLKEDE , O ERKEK SENİN ZORLA PEŞİNDEN KOŞSUN? yukarıda yazdım ve bu sitede kaç defa yazdım.. Kimse istenmediği yerde ZORLA durmaz ! bu hareketi yapan erkek bu ülkede SAAPIIKK durumuna düşer ve bu durum kadına orooosspu denmesinden DAHA AĞIR BİR duyrumdur erkek için.. ve Ayrıca başa tip akıl hastası kadınla rise ordan burdan piiisliikk ilişki uzmanlarından duydukları "güyyaa" taktikleri uygulayıp erkek tanışmak için geldiğinde onu tersleme onu reddetme ve DAHA KIYMETLİ DAHA DEĞERLİ OLMA hastalığına yakalanmış şekilde yaşıyorlar ve bu hareket onların HAYATTAKi EN BÜYÜK HATALARINDAN biri.. Sen eğer tanışmak isterken bir şekild eilietişim kurmak için sende bakıyorsan ona ilgin varsa ve göz göze gelip birbirinizden hoşlanmışken !!! sana gelip sohbet edip tanışmak isteyen düzgün bir erkeği REDDEDERSEN !!! o erkeği KAYBEDERSİN ! benim çevremeki erkek arkadaşlarımdan hiçbiri bunu kendine yediremediğini düşünüyor ve BENCEDE ÖYLE (Reddedilmek AŞAĞLANMAKTIR) !
Eğer sen karşındaki erkekle ilgileniyorsan bakıyorsan tanışmaya çaban varsa AMA o erkek sana geldiğinde "ben şunu bi tersliyim reddediyim ve ÇOK DAHA KIYMETLİ OLURUM" kafası yaşıyorsan bu büyük bir HATADIR ! Bunu yapan kadınlar en aaşağlık Narsist piislik psikolojik sorunlu insanlardır. Ben kendi ESKİ deneyimlerimdende biliyorum : ne yazıkki bazı kadınlar "ederim KAÇ?" hareketini yapıyorlar.. KArşısındaki erkeği OYNATMAK ve dalga geçmek için bakıp onla göz göze gelip tanışmak istiyormuş gibi yapıp o erkeğin duygularıyla oynayıp , erkek gelincede "ne oldu SEN kimsin ne sitiyorsun? git manyakmısın vs vs.." gibi aşağlıkçaa reddedip kgüyya kendilerince kendisinin tanışmaya hevesi yok erkek zorla köpeklik yapıp peşind ekoşuyormuş içmajı veriyorlar etrafa.. Bu insanlık dışı hareketi yapanı erkek farkettiğinde TAMAMEN hayatından SİLER ve SİLMELİDİRde. Neyse konu uzuyor..Başa dönelim, Özetle Sen DOĞRU düşünüyorsun.. sEvdiğin hoşlandığın bir erkek YOKSA ozaman laf olsun torba dolsun diye geçici ilişkiler yaşaMA ! içindeki aşk sevgi enerjisi kaybolur ve terkedildikçe , karşındaki erkeklerden ayrıldıkça artık etraf boş boş dolaşan hayat macı olmayan canlı cenaze kızlara benzersin.. TVde bilerek yapılan erkek karalama propagandaları sonrası zaten bu ülkede artık erkeklere sayıp söven küfreden tiplerin sayısında artış var ve bu olayla rsonrası halaa kadınlar neden "DÜZGÜN" erkek bulamıyoruz , "adam gibi adam YOK" vs vs neden etrafta pislik tiplerle tanışabiliyoruz diye söyleniyorlar.. aslında kendileri arıza piiisslik ve düzgün kadınlar değiller.. namusları şerefleri dinleri ahlakları yok.. gecehayatınd ayatıp kalkan barlar clublarda hayatını naşkını arayan akılsızlara başka ne söylenebilir? Hayatta başarılar onlara..
Sen içgüdülerinin sesini dinle ve DOĞRU olan yolda devam et.. taaki hoşlandığın biriyle karşılaşıncaya kadar.. ama ozamanda onla tanışmak için iletişim kurmak konuşmak için çaban olsun! KAdınların anlamadığı şey şu : sizleri tanımayan bir erkek önce aklından şunu düşünür = "bu kızın seviglisi var mı? sözlümü? evlimi?" Eğer sen ilgilenmiyorsan soğuk yapıyorsan çaban yoksa tanışmaya ozaman içinden der "herhalde sevgilsii var ki suratıma bakmıyor beni ADAM yerine koymuyor ilgilenmiyor" ozaman istenmediğiy erde durmaz , gider başkasına bakar tanışmak için çabası olanla tanışırı.. Tekrara takrar yazayımda akıl hastası ilişki uzmanı pssiliklaerin YALANLARIYLA senide kandırmasınlar == Sen bakmıyorsan ilgilenmiyorsan , tanışmaya çaban yoksa soğuksan ZORLA SANA GELEN BİR ERKEK ZORLA HER KADINA GİDER.. senin en özelliğin var ki? sen kimsin? nesin bir yabancısın.. amacı kısa sürelli olan erkekler böyle yaparlar (bu alışakanlık bar club ortamından gelmektedir.. gecelik takılan tipler sorgusuz sualsiz zorla gelip zorla tanışırlar erkeği kadını.. İnsanların bir utanması olmalıdır. Tanışmaya çalıştığın kişşi evli olablilir? bunu etik ve düzgün olan her erkek düşünür ve kendisini istemeyn bir kadına ZORLA gitmez!) Çaban olacak sevmeye tanışmaya.. herşeyi tek taraflı olarak erkek ten bekleyen hayvanlar gibi olmamak lazım ! Aşkata kolaycı tembel kendini çok zeki sanan kadınlar armut pişsin dalından kopup ağzıma düşsün diye düşünen kadınlar aşkı sevgiyi değil ! sadece BELALARINI SAAPIIKLARI bulurlar..(pardon kadın bulmaz zaten çabası olmayan oturup MAL gibi bekleyen soğuk kadını , saapııklar gelip zorla bulurlar. Düzgün bir erkek uzaktan tanışmak için bakıp 1çaba 1yeşil ışık beklerken MAL gibi bekleyip yüz çevirenlerin bulup bulacakları ve hakettikleride budur.)
21 Yorumla
Soran1 yılEline sağlık katıldığım noktalar var
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok saçma bir sorun jdjd biriyle flört edersen zamanında biri olmuştu sonra olmadı dersin bu kadar basit. Hiç sevgilim olmadı demene gerek yok. Bilmesine gerek yok. Soranlar genelde kadını muhafazakar ya da hasta tipler oluyor. Kadına kaç kişiyle sevgili oldun diye soranlardan kaç. Zaten aklı başında bir adam öz güveni yüksekse ve namusun yalnızca kadına has bir şey olmadığını biliyorsa hiç sormaz bile. Kültürlü, medeni ve kadınları vjina olarak görmeyen adamlarla evlenin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl20 yaşındayım bende sevgili yapmadım dkdk bu biri bana bakmıyor diye değil tercihen hayatımın aşkını bulacağıma inandığım için çoğu erkeği eledim ki kaldı ki bu ülkede erkek mi yok
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@asdafsfa beni rahatsız etmeyi kes
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canımmm, üzme tatlı canını böyle boş boş düşüncelerle 😘 Sevgilimin olmaması mı eziklik? Nooo way! Sen o kadar özel birisin ki, duygularını öyle her önüne gelenle paylaşmak istemiyorsun, bu gayet güzel bir düşünce. İyi bir şey yapıyorsun hatta! Aşk dediğin sihirli bir şey ve sen gerçekten doğru kişiyle deneyimlemek istiyorsun. İnsan kendi değerini bilir, kalbinin de kıymetini bilir! ❤️
Ama şöyle küçük bir hatırlatma: Kendini kapatma. Biriyle konuşurken hislerin ortaya çıkabilir. O yüzden her an yeni yıl gibi, umut dolu, heyecanlı bir şeylere açık ol! 🥳 Belki 2025’te aşkında sihirli bir başlangıç olur, ne dersin?10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır ne alakasıı var
00 Yorumla
1 yılSevdiğin biri elbet çıkar karşına sakın denemek için sevgili olma kimseyle kendimi yıpratmaktan başka bir şey yapmazsın bak benden hoşlanan bir kız vardı güzel tatlı sempatik benimde hoşuma gitti ama kız daha öncesinde arkadaşım ile konuşmuş o yüzden o kızla azıcık konuştum sonrasında içime sindiremedim kabullenemedim eğer o çocukla konuşmuş olmasaydı evlenirdim kalbimde kelebek uçuşuyordu o kızla konuşurken ama işte aynı şey seninde başına gelir birinden çok hoşlanırsın ama denemek için başka biri ile konuştuğun çıktığında meydana böyle kalırsın
20 YorumlaBende bazen öyle diyorum ama uzun ya da kısa ilişki yaşayıp çok yıpranmak yerine tek kalmak bence bilemezsin gerçi ama geride kalmış değilsin bence belki 2 3 yıl sonra hayatına birisi girecek çok iyi bi ilişki yapacak genç yaşta yapılan her ilişki her zaman düzgün ilerlemiyo lise uni de kiler de biten de var devam eden de ama sende dediğin gibi boş ilişki sevmediğin birisini istemiyosun sanırım kalbinin sesini dinle bence
Ki tecrüben olsa nolucak tecrübeli kişilere bakıyoruz aydınlanmışlar mı sonraki ilişki de şüpheci oluyo kimisi bence çok büyütme kendi içinde toplum normlarına göre yaşamak zorunda değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayir. Bu kadar karsi tarafin hakkinizdaki dusuncelerine göre yaşamayin bacim ya. Bende 24 yasindayim benim de olmadi. Ha istesem olurdu ama ben istemedim. Tecrübe ne meslek mi bu? Kendinizi çevrenin sosyal medyanin kalıplarına sokmayın. Karsi tarafa bunu hissettirirsen tabiki o da sana öyle davranir.
56 Yorumla
Soran1 yılPeki ne yapmam gerekiyor hissettirmemek için?
Cevap sahibi1 yılKendine olan değeri az. Öyle olmasa sormazdin cunku. Önce kendine değer vermeyi acil öğrenmelisin. Bu da hemen olacak bir sey degil. Travmalarin pismanliklarin üzerine gitmelisin. Bana psikolloglarin videolari vb. Cok ise yaradi. Kitap al oku videolar izle. Kendinle barış
Soran1 yılKendime değer verdiğim için öyle herkesle birlikte olmuyorum sadece bugün konusu açıldı kafama takıldı sordum
Soran1 yılVideonun ismi ne bir bakiyim
Cevap sahibi1 yılÖzetle tek bir video değil. Ben instagramda haticeacar takip ediyorum bu konularda çok güzel yazilar paylaşiyor. Psikolog olarak da zafer akıncı, tülaykök
Soran1 yılTeşekkür ederimm
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır ezik imajı vermezsin yaşın daha genç illaki karşına birileri çıkar hatta bazen hiç sevgilin olmadığı için ilgi bile çekebilirsin aslında iyi bile denilebilir çünkü belkide aşk için daha hazır değilsindir bence en ideal aşk yaşı 25 ila 35 yaş aralığı diyebilirim ❤️
10 Yorumla22 yaşında olman kesinlikle geride kalmışlık anlamına gelmez, herkesin ilişkilerle ilgili temposu farklıdır. Sevdiğin birini bulduğunda, doğru kişiyle doğru zamanda olman daha önemli. Tecrübe edinmek önemli olabilir ama zorla bir ilişkiye girmek yerine, kendini doğru insanla buluşturmayı beklemek daha sağlıklıdır. Zamanla doğru kişi karşına çıkacaktır.
10 Yorumla
1 yılgen z problems. sosyal medya ksrlarinjn skor kasmasi yuzunden sevgili yapamayanlarin kendini ezik hissetmesi durumu. asil eziklik sevgilisiz duramamak
32 Yorumla
Soran1 yılBen kendimi yalnız hissetmiyorum
Yalnızlığımı giderecek biri değil gerçekten yanımda durmasını istediğim biriyle birlikte olmak istiyorum- 1 yıl
iste onu aramiyo sevgili muhabbeti yapanlar. ihtiyac gidermelik iliskiler kuruyolar. erkek cinsellik ihtiyacını gideriyo kadin da ilgi ve cinselligi. sonra sevgilim niye beni aldatti
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılasıl eziklik sevgilisiz duramamak. ama kötü haber, bekleye bekleye ask gelmiyor
31 Yorumla
Soran1 yılBeklemiyorum ki öyle o konuya odaklı değilim okuluma ve kariyerime odaklıyım şu an ve haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi sevgilisi olmamiş ahlaklı kız kaldı mı ya masallah... ben herge s bozuk sanıyordum demekki temizlerde varmiş kendini hic bozma sevgili yapma sakın görücü usülü biri cıkacaktır karsina ssnin gibi sevgilisi olmamiş biri herges dengine.
00 Yorumla
1 yılSeni ezikleyen kişiler muhtemelen onun bunun altına yatan kişiler olur onların da dediklerini umursama
40 Yorumla
1 yılHiç sevgilisi olmayan bir insan kucük görülmez sevgi öyle kıyafet değiştirir gibi sevgili yapmak değildir. Adam gibi birini sevip ona sadık olmaktır.
20 Yorumla
1 yılPonçik niye eziklik olsun. Tam tersine çok güzel bir şey. Masumiyetini bozmamışsın işte. Ne güzel. Bozma çizgini. Devam et böyle.
10 Yorumla
1 yıl22 ye kadar benim de derebeylikle yönetiliyodu :) olur öyle
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYok aksine varya mücevher gibisin keşke bende düzgün temiz kalsaydim mesela bi arkadaşım var kız gerçekten güzel ve hiç sevgilisi olmamış söylediğinde şaşirmiştim 20 yasinda mesela keşke bende düzeltebilsem kendimi
12 Yorumla
Soran1 yılSende mücevher gibisin öyle düşünme 💕
- 1 yıl
Ne güzel işte
Hayattaki tek basarisi iliski yasamak olan, yasadigi iliski sayisiyla hava atan kisiler ezik oldugunu dusunebilir ama o insanlarin beyni olmadigindan boyle dusunmelerinin hicbir onemi yok. Akli basinda olan insan zaten karsisina duzgun, hoslandigi biri ciktiginda iliski yasar ve sen de bu akli basinda insanlardan birisin. O yuzden acaba boyle mi dusunurler deme. Sen doğru olani yapmissin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bu kadınlara özgü bir şey Yani Erkeğin seçilmiş olması kadının gözünde değer yapar Tam tersi değil. Erkek mümkünse kimseyle olmamış olanı ister.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
1 yılYani hoşlandığın ya da hoşlancağın birisiyle tecrübe etmek güzel olabilir ama yakın zamanda tecrübe et bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç alakası yok ayrıca belkide senin için en iyisi olmuştum
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eziklik imajı vermezsin belki hayatında doğru insana denk gelmediği için olmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Ne alaka. Herkese pek zor nasip oluyor dengini bulabilmek bu devirde
00 YorumlaHayir ya böyle sacma sorular sormayin herkesin illaki sevgilisi olacak diye bi kural yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Alakası bile yok bu bır tercıhtır 35 yaşına gelmiş arkadaş edınmemıs ınsanlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTecrübe işle ilgili konularda önemli ve gerekli 👍 bu konuda tam tersi bakir/bakire olmak çok daha fazla tercih edilir.
00 YorumlaKesinlikle öyle düşünme sadece doğru insanı bekle sevgiyle kal
10 YorumlaErkekler sevgilisi olmamış kızı ezik olarak görmez ama kızlar sevgilisi olmamış erkeği ezik olarak görüyor tecrübeyle sabit
00 Yorumla
1 yılBenim çok oldu. Bu durumda. O. İmajı mı vermiş oluyorum
01 Yorumla
Soran1 yılHayır tabiki
Standartlarım yüksekti öyle her önüme gelenle sevgili olan biri değilim dersin ki öyle de...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eziklik değildir bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDaha yaşın küçük bence acele etme
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyni yastayiz cok hoslandigim biri var ama red yiyecegim icin hic kendimi resil etmek istemiyorum cevreme
02 Yorumla
Soran1 yılGidip bunu çevrene anlatacak biriyse hiç söyleme boş ver
Cevap sahibi1 yılKendi cevresine soyler illa ki arkadaslaeina
1 yılNormal keyfin bilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vay be on erkeğe gitmek mi havalı yapıyor
00 YorumlaBen de aynı düşünüyorum bu eziklik değil ki
00 YorumlaÇok açıksözlü bir hatun, sevdim 😉
00 Yorumlaneyin tevrubesi ki bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl25 yaşa kadar sorun değil pek
04 Yorumla
Soran1 yıl25 yaştan sonra noluyo
Cevap sahibi1 yılne bileyim her şeyin bi eşiği sınıırı var işte. 25 ten sonra geç oluyo biraz :D bunun 2. basamağı da 25 30 arası o sınırı geçen kafayı sıyırıyor sanırım
Soran1 yılBen kendime öyle bir sinirlandirma koyarsam stres olurum ve yanlış şeyler yapabilirim
Cevap sahibi1 yılerkeği daha çok strese sokuyor bi kızla da bişey yapamadım liseliler bile sevişiyor diye kafama takıyordum. 22 yaşında ilk cinselliğimi yaşadım. sonra da çok fazla kadın girmedi hayatıma totalda 4 oldu ama pişmanlık hissetmedim. kızlar daha farklı hissedebilir bu durumlara karşı
Ben olsam mutluluk imajı verirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayir Bence iyi biri çikarsa karşına evlen
00 Yorumlaverirsin
01 Yorumla
Soran1 yılNiye peki
1 yılGüzel bişey bu
00 Yorumla30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla
1 yılyok beee daha iyi bence relax ol yani
00 Yorumla
1 yılBenim de olmadı ciddi düşünürsen yaz bana
00 YorumlaHoşlanmadna olmaz ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılAlakasi yok
00 Yorumla
1 yılKısmet her şey
00 Yorumla
1 yılOlsun artık
00 YorumlaBöyle kal ozamsn
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi