boyum 1.97 tescilli ürün tanıtım mankeniyim alman asıllıyım sarı saçlı mavi gözlüyüm utangacım şu ana kadar 1 kız teklif etti kız çirkindi bu yüzden bende aglamıştım bana merhaba diyen kızlar sınıfta oluyor 1 2 tane ama o kızlarıda ben begenmiyorum yüz vermiyorum zor kız begenen biriyim bir kızı begensemde gidip konuşamam sadece uzaktan bakarım bu durumdan ötürü 20 senedir sapım hiç sevgilim olmadı asosyal erkekler hep kaybetmeye mahkummu yani? sevgilisi olanlara bakıyorum tipsiz kişiler ben hem zenginim hem sarışın mavi gözlü ama olmadı hiç sizce neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
https://www.derimod.com.tr/siyah-neymar-erkek-suet-deri-ceket-22sgd640210/
Derimodtan çalma bari
olum ben çalmadım açıklamada mankenim diyorum ya sen ne kıt beyinsiz bir adamsın
He canım, ben de Ronaldo
bu resimdeki eleman olsan seni çiğ çiğ yer kızlar be, sallamasyon sorular sorup durmayın.
yalan borcum yok sana git işine
yalan borcum yok sana sen tipsizsin diye herkes tipsiz olmak zorunda degil
ben tipsiz değilim sadece yakışıklı değilim normal bir tipim var. görmediğin ciğere mundar deme.
Trol soru sorma kardeşim böyle olsaydın hayır diyen olur muydu
yalan borcum yok sana git işine kimseye teklif etmedimki ben hayatım boyunca
troll degilim ya
Beni skse citim çıkmaz amw ahah
sen tipsizsin diye herkes tipsiz olmak zorunda degilki ayrıca yakışıklı olup sap olanda çok
Gizliden sormuşsun hemde mankenin ne işi var burada
Tipsiz sensin m’al sana kötü bir şey mi dedim
Gayet yakışıklı her kimse
Teklif etmediysen o zaman çok beklersin başkasını çoğu esmer seviyor ondan etmemiştir edeni de üzmüşsün beğenmemişsin madem edeni beğenmiyorsun o zaman kendin et ha ben beğenmiyorum diyorsan o zaman gelip burada dert yanma
manken olan bu sitede soru soramazmı cahil cahil konuşma git işine
İyi söyle o zaman nerede mankensin gidip bakacağım
mavi
Tamam bakacağım umarım oradakinin resmini alıp buraya koymamışsındır
Hatta dur yazacağım ona da
www.derimod.com.tr/.../
Arkadaş burada
O adam bu sitede napsin ki? Bu adam bütün gün evde oturmaz bence gider kızlarla gezer, ajans çekimleri falan yapar para kazanır. Daha fazla rezil olma bence konuştukça batiyorsun
Sağ ol arkadaşı bulduğun için
Aynen öyle yapardı özgüvensiz olup gizliden soru sormuş başkasının resmini atmış böyle olduğuna göre mankenlik yapması saçma
@Ajwishje özelden mesaj atıcam Instagram vericem görüntülü konuşalım istersen tipsiz herif bütün gün bu sitede degilim ben
İnstanı buraya yaz kardeşim
Bakalım
ya sen eşşege benziyon diye herkes eşşege benzemek zorunda degil
Puhahhaha Instagram vermemek için yırtınırken ben
La oğlum çıldırtma beni
Asosyalmiş hahah güleyim ya asosyal ama kızı beğenmiyor sonra dert yanıyor sen böyle daha çok beklersin
Arkadaşlar bende telklif ediyorum ama hiç bir kız kabul etmiyor. Nrede hata yapıorm
Soran gitti aa noldu işi mi çıktı acaba çekim yapacak sanırım kaçtı 😂
Eğer o fotoğraftaki sensen peşinden koşarak kız çok
Erkek dediğin icraatci olmalı yani anlatabiliyo muyum burada ağlamakla zor yani. Görücü usulü anca gidersin boyunu posunu yazmışsın bide resim atmışsın slogan gibi. Rezillik
görücü usulü niye diyon ya o kadar tipsizmiyim boyum 1.97 mankenim mavi gözlüyüm ama tipsiz degilimki
Üzmek için söylemedim özgüvenli ol dedim.
sizce neden sevgilim yok evet asosyalim hiçbir kızla konuşmam ve zor kız begenirim sizce olmama sebebi ne
tipte bir sorun var mı sizce
Bozulmuş plak gibi tekrarlamasan nasıl olur 🙄 beni alakadar etmiyor ztn banane ben özgüvenli ol dedim sadece gerisi sana kalmış
Troll olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke
yalan borcum yok sana git işine
Beğendiğin kişiyle konuşmaya çalış
utanıyorum konuşamıyorum
Neden uyanıyorsun
Utanıyorsun*
bilmiyorum
Özgüven eksikliğin olduğunu düşünmüyorum (öyle ise söyle) reddedilme korkusudur belki utanacak bir şey yok ki gidip merhaba dersin konuşursun
her şey tip ve boy değil
ksde inanamıyorlar sevgilimin olmamasına ama olmadı
Anladığım kadarıyla her şeyin var ama beynin yok
Kimse birine teklif etmiyor ki bu devirde
Ben o kişiyi bulacağıma inanıyorum
Robot gibi olduğun için olabilir
İnandık
yav he he hsjwhene
sen tipsizsin diye herkes tipsiz olmak zorunda degilki
Bu sen misin cidden