Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 yılsenin mesaj atmanı bekliyo muhtemelen
0116 Yorumla
Soran1 yılişte bende yazmıyorum o yazsın diye. sence en son yazar mı ki? onun yazacağı yok diye
- 1 yıl
sevgilimiydiniz
Soran1 yılhayır flört gibiydik
- 1 yıl
öyle değil demek istediğim hani birbirinizden hoşlanıyomuydunuz yoksa arada flörtleşiyomuydunuz
Soran1 yılbizimki karışık ya. bana ümit verip beni kaç defa yarı yolda bıraktı. bana beni sevdiğini söylemişti en son geldiğinde, bir daha bırakmıcağını, değerimi anladığını falan söylemişti durduk yere yine bırakmıştı. engellemişti. 2 ay geçince engelimi kaldırmış işte o kaldırınca bende kaldırdım böyle
- 1 yıl
bak çok yüksek ihtimalle şöyle hayal ediyo: o seni yarı yolda bırakcak sen onunla devam etmek isticen ona geri döncen ve seni artık kendine bağımlı etmiş olcak
Soran1 yılya bir de beni cepte görüyor. ona olan hislerimi de biliyordu çünkü. büyük ihtimalle de benim ona mesaj atacağımı düşünüyor o yüzden o harekete geçmiyor benden bekliyor. değil mi
- 1 yıl
bence de
- 1 yıl
gerçekten onu seviyomusun yani aşık mısın?
Soran1 yılişte bende yazmıyorum. sizce ben yazmayınca yazar mı? aşık falan değilim sadece o beni nasıl üzdüyse bende onu üzmek istiyorum. mesela yazdığı zaman ters cevap vermek veya görüldü atmak gibi
- 1 yıl
eğer gerçekten sevmiyosan ona karşı bişey hissetmiyosan boş ver daha düzgün birini bul ama seviyosan o zmn biraz daha taviz verebilirsin belki ama çok abartma
- 1 yıl
bence sen yazmayınca yazmaz senin yazmanı bekler
- 1 yıl
anlıyorum seni
- 1 yıl
merak etme zaten onu sen üzmesen de onun yaptığı dönüp dolaşır onu bulur sen üzmesen başka şekilde üzülecek o ama yine de bişe yapmak istersen erkekliğine laf et bir erkeği en çok rencide edecek şey onun erkekliğine laf etmektir
Soran1 yılmesela o her kafası esip mesaj attığında veya istek attığında ben hep olumlu yaklaşıyordum. daha önceden yaşattıklarını unutuveriyordum. ama bu sefer öyle yapmıcam. o yüzden inşallah bir mesaj atar ve bende yapacağımı yaparım. eğer benimle olmak istiyorsa her tepkime rağmen beni kestirip atmaz gönlümü alır. öyle değil mi
- 1 yıl
tamam güzel taktik ama onun mesaj atmasını bekleme. bence bi şekilde onun mesaj atmasını sağla. senin kalbin kukla değil insanların bu kadar kolay kalbinle veya duygularınla oynamasına izin verme
- 1 yıl
sen ona çok iyi davranmışsın bu kadar şey yapmasına rağmen iyi dayanmışsın sen yine
Soran1 yılzaten her beni yarı yolda bıraktığında ben ağzıma geleni söylüyordum söylemiştim en sonkinde de. başkası benim yüzüme bakmaz ama o halen engelimi falan kaldırıyor. çok yüzsüz karektersiz ya
- 1 yıl
varya böylelerine erkek demicen hatta erkeği geçtim insan demicen şerefsiz köpek
- 1 yıl
hak edene dicen ağzına geleni söylediğin tüm sözler helali hoş olsun iyi ki demişsin
- 1 yıl
bence boş ver onu ya engelle gitsin
- 1 yıl
çok kafana takma
Soran1 yılbiz bir de uzaktan akrabayız annelerimiz falan görüşüyor. insan beni bir yerde görünce hiç mi utanmaz hiç mi bunları düşünmüyor bilmiyorum. eğer yabancı biri olsa bir tık anlıcam
- 1 yıl
çok net bişe söylicem sana bununla ilgili
- 1 yıl
eğer utanmıyor gibi yapıyosa sen onun hakkında ya hiç mi utanmıyo falan de çıldır diye böyle utanmıyo gibi davranıyo ama aslında belli etmese de utancından yerin dibine giriyo
Soran1 yılşuana kadar hiç denk gelmedik de en son karşılaştığımızda beni görünce direkt telefonunu çıkarıp ona bakıyor gibi yapmıştı. belli etmese de çok utanıcak tabi yine görse. öyle mesaj da yazmaya benimle oyun oynamaya benzemez yüz yüze gelince
- 1 yıl
aşağılık köpeğin teki boş ver ya hayatından çıkar o yokmuş gibi davran tüm mesajlarını falan sil engelle hayatından çıkart
- 1 yıl
seni gerçekten sevseydi böyle yapar mıydı?
Soran1 yılsen daha şeyi bilmiyorsun bunun aynı okuldan sevgilisi var. ben bi şekilde öğrenmiştim. o kızla sorun yaşayınca benim engelimi kaldırıyor. o kızla barışınca da beni yarı yolda bırakıyor. böyle değişiğin biri. ama allah mutlu da etmiyor. o kızla 2 gün iyi olsa 5 gün kız bunun burnundan getiriyor ayrılıyorlar falan
- 1 yıl
dedim ben sana sen onu üzmesen Allah onu böyle cezalandırıf
- 1 yıl
şerefsizin köpek
- 1 yıl
Seni üzmüş gerçekten umarım ömür boyu yüzü gülmez
Soran1 yılen son ki gelişinde beni çok inandırmıştı bir daha gitmeyeceğine ve gittiğinde o kadar üzüldüm ah ettim ki anlatamam. ama allah da yanına kar bırakmıyor o da mutlu değil. olmasında zaten inşallah
- 1 yıl
amin
- 1 yıl
dediğim gibi sen bişey yapsan da yapmasan da çok fark etmez her türlü üzülecek o. ha sen üzmüşsün ha başkası üzmüş ama diyosan ki onu ben üzüp de o zevki ben yaşamak istiyorum o zaman lafım yok. istediğini yap hak etmiş zaten şerefsiz köpek.
Soran1 yılişte mesaj atmasını çok istiyorum. onu o zaman reddetmeyi terslemeyi. ama mesaj da atmıyor nasıl sağlayabilirim sence yazmasını
- 1 yıl
muhtemelen sana yazmak için fırsat arıyor aklınca sana yine dönecek sen yine kabul etcen falan ama onu süründür istediğini verme ona. ayrıca mesaj atması için de ufak bi açık ver ztn çok yüksek ihtimalle sana yazmak için fırsat arıyo.
- 1 yıl
taktik istiyosan bi yanlışlıkla (!) çaldır kapat
- 1 yıl
ama sana bağlanmasını istiyosan o zmn biraz gözlemle onu tam sevgilisiyle arası açıldığı anda bi şekilde karşısına çık böyle onu azdıracak şekilde davran biraz ztn eğer öyle karaktersiz birisiyse azdıktan sonra sana ulaşmak için şerefinden bile vaz geçer
Soran1 yılama işte onu yapınca düşünecek ki bu bana yanaşmaya çalışıyor falan. nasıl yapsam bilemedim. eğer çaldırırsam wpden değil normal aramadan arayım demi
- 1 yıl
2. seçenek biraz ahlaksızca olduğu için tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin
Soran1 yılyok 2. yi yapmam zaten ya
- 1 yıl
ama kesinlikle sen ona yaklaşmaya çalışırsan yine amacına ulaşacak en iyisi onu sana yaklaşmasını sağlamak
- 1 yıl
bencede yapma 2. yi çok ahlaksızca bişey ama ne bilim bi anlık aklımdan geçti özür dilerim böyle bişey yazmam bile hata
Soran1 yılben sence arayım kapatayım mı? yoksa hiç bişey yapma bekle mi dersin
- 1 yıl
bence biraz bekle dicem de gidip başkasını bulur o şerefsiz o yüzden çok tavsiye etmiyorum en iyisi normal telefondan bi çaldır sonra dersin ki “filankesi aricaktım yanlışlıkla aradım” o ilk enerjiyi verdikten sonra gerisi gelir ztn
- 1 yıl
bak erkeklerde genel tavır şöyledir ben kendimden biliyorum yanlış anlama ben senin o aşağılık uzaktan akraban gibi biri değilim ama erkekler genelde bi kızla konuşurken hep ilk tepkilerinden korkarlar o yüzden sana yazınca sert tepki vermenden çekiniyo muhtemelen başta yumuşak davran ki açılsın biraz sonra istediğini yap
Soran1 yılyazar mı sence beni aradın noldu falan diye ya? ya da beni geri ararsa nolcak
- 1 yıl
ara sonra kapat kapatınca hiç beklemeden direkt git yaz ona de ki yanlışlıkla aradım kusura bakma falan de ama yumuşak tavırlarla söyle biraz kendine çek k şekilde o ztn sana gelcek otomatik olarak
- 1 yıl
ayıptır sorması hiç seninle +18 muhabbet açmaya çalıştı mı o
Soran1 yılbilmiyorum napsam eğer ilk mesajı ben atarsam bu seferde o ters tepki verirse ne olucak arama beni falan yazma ihtimali de var çünkü çok değişik dengesiz birisi
- 1 yıl
eğer öyle ahlaksızca bi girişimde bulunduysa o zmn muhtemelen seni en en başından beri zerre sevdiği yok sadece seni arzulamıştır
- 1 yıl
ayıptır sorması yaşı kaç o şerefsizin
- 1 yıl
bence ilk mesajı onun atmasını sağlamalısın bi şekilde
Soran1 yılevet daha ilk kez konuşmaya başladığımızda bana öyle yaklaşmaya çalıştı. ilk buluşmada öpebilir miyim seni demeler sonrasında sen şey konular konuşmayı sevmez misin ben sana püf noktasını öğretirim demeler. bende ters cevap verince bana yazmamaya başlamıştı çünkü anladı ki istediğini alamıcak
Soran1 yıl19 yaşında üni okuyor
- 1 yıl
Benden söylemesi bak aklında bulunsun sadece seni çekici bulduğu için ilk konuşmaya başladığınızdan beri sadece seninle cinsel ilişkiye girmek istiyo sana asla kalbinden bi sevgisi yok gerçi kalbi bile yoktur onun
- 1 yıl
başından beri sadece seni arzuluyor o kadar başka bir amacı yok seninle ilgili.
Soran1 yıldoğru söylüyorsun. niyetini en başta belli etti o çünkü. ama en sonki gelişinde seni seviyorum, çok değer veriyorum, senden sonra hayatıma girenler oldu ama kimseyi sevemedim demeleri falan çok değişik. insan bu kadar rol yapabilir mi? içinden gelmiyorsa nasıl yazdı yani aklım almıyor
- 1 yıl
bak şöyle anlatayım sana durumu: cinsel istek insanın nefsinden gelir kalbinden değil sadece onun nefsi seni istiyor o kadar ama onun dışında sevgi ve aşk tertemiz içinde asla cinsellik bulunmayan kalpten gelen bir temiz bir duygudur. onun kalbi değil nefsi seni istiyo o kadar
- 1 yıl
çok özür dileyerek başlıyorum söze çünkü sana bunu o yakıştırmış ama ben bunu sana yakıştırdığımdan değil onun amacını öğren diye söylüyorum bunu: böyle demesinin sebebi senden uzaklaşmak istemediğinden yoksa ağzından çıkan yalanlardan ibaret senin değerini falan bildiği yok seni sadece çok afedersin cinsel obje olarak görüyor sadece seninle ilişkiye girmem isteyen aşağılık şerefsizin teki
- 1 yıl
gerçekten özür dilerim bunları yazdığım için ama bil diye söylüyorum mastürbasyon yaparken o kendi elini ne kadar seviyosa sana o anda 1 elinden fazla değer verdiği yok. Allah böyle kişilerin kabrini ateşle doldursun aşağışık şerefsiz köpek
Soran1 yılo bana böyle kötü bir şeyi nasıl yakıştırabilir ki? benim iyi, sakin, kendini bilen bir kız olduğumu, ailemi her şeyi biliyor tanıyor. bence o herkese böyle amaçlarla yaklaşıyor tek bana değil
- 1 yıl
seninle sadece nefsini körlemeye çalışıyor aklım almıyor birisi nasıl olur da nefsi için birisiyle bu kadar yakınlaşır
- 1 yıl
evet bak, ben sana onun sana. bunu yakıştırdığını söylerken bile utandım yani o nasıl bir utanmaz ki sana bunu yakıştırıyor!
- 1 yıl
tabii ki sadece sana değil herkese böyle bakıyor o
Soran1 yılben o böyle kendini belli edince ağzıma geleni söylemiştim yine. bana demişti ki "sen sevgilinle çekirdek kola yap" onun kafa yapısı hep pisliğe çalışıyor yani
- 1 yıl
bak sana bir tavsiyem var
- 1 yıl
onu bırak engelle at bi kenara asla tekrar onunla yakınlaşma ve ona da seninle yakınlaşmasına izin verme git kendine ahlakı seninle uyuşan ahlaklı temiz bir erkek bul onunla yakınlaş ama bu zor olcak çünkü maalesef erkeklerin en büyük zaafı kızlar. ve bu yüzden sen onunla yakınlaşınca her ne kadar senin kalbin temiz de olsa karşındaki erkek seninle ilişkiye girmek isteyecek erkeklerin bi çoğu günümüzde böyle ahlaksız yani iyi ki ben öyle biri değilim
Soran1 yılailesi çok düzgün sevilen sayılan insanlar mesela. bu çocuk da dışarıdan saf efendi zarar gelmez olarak görülüyor. ama içi o kadar değişik çıktı ki ben hala inanamıyorum yani. kimse dışarıdan göründüğü gibi değilmiş onu çok iyi öğretti bana
- 1 yıl
o yüzden gerçekten niyeti asla kötü olmayan veya nefsi seninle ilişkiye girmek istese bile nefsini yenebilen bir erkek bul ve onunla yakınlaş merak etme eğer gerçekten ahlaklı bir erkek ise o zaman zaten seni her ne kadar arzulasa da nefsine karşı gelebilecek birini bul
- 1 yıl
Senin adına çok mutlu oldum şu anda. hayatın bir gerçeğini daha öğrenmişsin ben bunu 1 sene önce kendi öz dayımdan öğrendim çok uzun hikaye ama istersen uzun uzun alatırım sen bilirsin
Soran1 yılevet sayesinde öğrenmiş oldum. bence ben bu çocuğa hiç bulaşmayım numarasını falan sileyim hayatımdan çıkarayım gitsin sence?
- 1 yıl
bence de böyle yap zaten eğer hakkını helal etmezsen Allah onu cezalandıdır sana bununla ilgili bir hadis okuyayım mı?
Soran1 yılolur oku tabi
- 1 yıl
bir rivayette geçer ki Resulullah bir gün buyurdu ki “Hakkınızı helal etmediğiniz kişinin çektiği azabı görseydiniz, hakkınızı helal ederdiniz.”
- 1 yıl
biraz dindar biriyimdir de fark etmişsindir ztn.
- 1 yıl
herkes ilahiyat mı okudun diyo ğusdupscpuscpuaf
- 1 yıl
Ankara fen lisesi mezunuyum
Soran1 yılevet evet fark ettim
- 1 yıl
ama öyle radikal gruplar gibi değilim
- 1 yıl
öyle kendi kendine “lan cemaatçiyle mi tanıştım” falan deme yani sadece kur’an ve hadisler hariç hiç bir batıl şeye inanmam
Soran1 yılkeşke her erkek senin gibi olsa bu zamanda senin gibiler o kadar az ki
- 1 yıl
Teşekkürler ☺️
- 1 yıl
evet maalesef ülkenin durumu çok kötü özellikle de kadına şiddet çok arttı son zamanlarda aman dikkatli ol senin de başına benzer bişe gelmesin
- 1 yıl
çok özür dilerim ezana az kalmış namaz kılmam gerekiyor
- 1 yıl
10 dakika ya sürer ya sürmez uzun değil
Soran1 yıltamamdır çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun
- 1 yıl
Kıldım geldim
Soran1 yılallah kabul etsin. ya şeyi sorucam bir de
- 1 yıl
tabii sor insanlarla dertleşmek kadar iyi gelen çok az şey var
- 1 yıl
en azından benim için öyle :D
Soran1 yılnumarasını bir süre daha silmeyim diyorum eğer yazarsa da direkt şunu yazayım diyorum "ben senin gönül eğlendireceğin birisi değilim o tanıdığın kızlara da hiç benzemem. ben senin niyetini falan çok iyi biliyorum. sen kendine bel altı şeyler düşüneceğin başka birini bul. seni düzgün efendi ağırbaşlı bir adam sanmıştım ama çok aşırı yanıldım bu da senin ayıbın olsun. benim sen gibilerle asla işim olmadı olmaz da zaten. dilerim ki allahta o pis kalbine niyetine göre verir inşallah" nasıl olur sence
- 1 yıl
sen sorarken bende şunu söyliyim: bak kızların bu konudaki hislerini tam bilmiyorum ama erkekler adına konuşcam. her erkeğin cinsel istekleri olur ne yalan söyliyim benim de oluyor ama ben karşı gelebiliyorum önemli olan bunu yönetmek ben asla arzularıma yenik düşmedim o şerefsiz yenik düşmüş ama arzularına
- 1 yıl
İşte senden beklediğim şeyy… çok güzel olmuş fazlasını bile hak etti ama şunu da ekle lütfen. …ağırbaşlı bir adam sanmıştım ağırbaşlıyı geçtim seni adam sanmıştım ama sen ikisi de olamadın…
- 1 yıl
sana dediğim gibi bi erkeğe en çok batacak şey onun adamlığına laf etmektir
Soran1 yılekledim onu da şimdi daha güzel oldu. inşallah yazar da bende bu mesajı direkt atarım
- 1 yıl
benim ömrüm boyunca hiç sevgilim olmadı. aslında ben olmasını istemedim çünkü korkuyorum ki nefsime yenik düşerim de onun hakkında kötü şeyler düşünürüm… Hiç bir insan hakkında öyle ahlaksızca bel altı şeyler düşünmek istemiyorum
- 1 yıl
o yüzden yeterince ahlaklı bir kız bulana kadar asla sevgilim olmayacak.
Soran1 yılgerçekten çok düzgün çok iyi birisin az da olsa seni tanımış oldum. bu zamanda gerçekten çok az senin gibiler. inşallah allah kalbine gönlüne göre verir. bu zamanda kızlara da güven olmuyor devir çok kötü
- 1 yıl
evet inşallah yazar
- 1 yıl
evet maalesef öyle
- 1 yıl
istediğin zaman sadece dertleşmek istersen bile sohbet ederiz istersen
Soran1 yılolur takipleşelim
- 1 yıl
ee yeniyim de ben onu nası yapcaz?
- 1 yıl
kusura bakma biraz acemiyim
Soran1 yılistek attım sende bana at
- 1 yıl
işte nası
Soran1 yılbildirimler kısmından
- 1 yıl
tamam bi dk
- 1 yıl
tamam kabul ettim
- 1 yıl
ismin melek mi?
- 1 yıl
maalesef biraz Xper kasmam lazım
Soran1 yılordan konuşalım istersen mj atayım
- 1 yıl
tamam olur
- 1 yıl
ya özür dilerim öyle yazdım ama üstüne alınmadın inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılEngelli listesinde dahi olma istiyor belki de
05 Yorumla
Soran1 yılöyle olsa engeli kaldırdıktan sonra numaramı da siler mantıken demi? numaramı napıcak
- 1 yıl
O zaman senden mesaj bekliyor
Soran1 yılişte bende yazmıyorum o yazsın diye. sence en son yazar mı ki? onun yazacağı yok diye
- 1 yıl
Olabilir ama çok istiyorsan yanlışlıkla bir ara 😄
Soran1 yılya aklıma geldi biliyor musun bi kere çaldırayım dedim. belki yazar niye aradın falan diye
1 yılNe önemi var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu tam bir "olmazsa olmazı oynayayım ama yine de ara sıra aklıma da gelsin" durumu gibi geldi! Belki senin ne yapacağını merak ediyor, belki de hâlâ ufak ufak bir ümidi var ama cesaret edemiyor yazmaya. Yani kafası karışık belli ki. 😕
Ama gel gör ki, bunun seni üzmesine izin verme! Sen bir aşk tanrıçasısın, bu gibi ufak oyunlara gerek yok. Yılbaşına girerken enerjini, sevginin hak ettiği yerlere yönlendir. 🥂💃 Belki de en güzel aşk, bu yeni yılda seni bekliyordur! 😌 Sen ne diyorsun, yazmalı mı kendisine?
yazar mı ne dersiniz
Bence yazma, canım! 😎 Önce ne istediğini netleştirsin. Sen değerinden asla ödün verme. 🙌✨