Selamm,
Sevdiğiniz için her şeyi yapar mısınız diye sorunca insanın aklına neyi yapmayacağı geliyor..
Tamam herkes her şeyi yapar.. Siz neyi yapmazsınız?

Selamm,
Sevdiğiniz için her şeyi yapar mısınız diye sorunca insanın aklına neyi yapmayacağı geliyor..
Tamam herkes her şeyi yapar.. Siz neyi yapmazsınız?

Genelde erkekler yaparım der. Kızlar bahane bulur, genelde de yarı yolda bırakanlar onlardır zaten
Değeceğini düşünüyorsam elimden geleni yaparım. Sevgim neyi gerektiriyorsa onu yapıyorum. Yarın bir gün "yapmasaydın" dese de zkimde olmayaraktan yoluma bakabilirim çünkü ben sevgime ve onun gerekliliklerine sadık kalmışımdır, içim rahattır.
Herşeyi yaparsan herşeyden olursun.
İnsanoğlu nankör. Belli bir süre sonra onun gözünde de basite iniyorsun.
Kişiliğimden, inandıklarımdan, ailemden, hayalim ve üstüne koyduklarımdan vazgeçemem.
Sınırlandırmak gerekiyormuş sonra insan her şeyi yaparken farkında olmadan her şeyini de veriyormuş bundan sonra birisi gerçekten her şeyim olmadan hiçbir şeyimi vermem 😃
Her şey çok kapsamlı. Yapmam gerekeni yaparım diyeyim
Cevap
8Cevap
Yok yapmam gerek yok. Sonra yapmasaydin der ne gerek var.
İçimden geleni yapıyorum zaten fazlasına gerek yok.
23 seans sonrası kolumda kalan kıl huzmesini dahi oynatmam
sevdiğim kadın için her şeyi yaparım tabi ki de evet
Sevdiğim için her şeyi yapmam çünkü benim de sınırlarım, kırmızı çizgim var.
Evet sırf o evi terk etti diye bende terk etmeyi düşünmüştüm o derece m0ldım bi zamanlar.
Allah'tan çocuk yine aklı başında gelme saçma sapan konuşma demişti vghbg
İmkanlarımı zorlarım, elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım. Ama mesele bu değil, sevdiğim kişi buna değer mi? Ben seviyorum diye de fedakarlıkla enayiliği karıştırmam. Sevsem de hakedene hakettiği gibi.
Her şey çok büyük bir kelime ya yani öyle demek istemiyorum başkasına zarar vermeyecek, kendi özgürlük ve öz saygimı bana kaybettirmeyecek her şeyi yaparım evet
Aşk anlamında ise hayır herşeyi yapmam şımartmaya gerek yok 😏
Hayır benim gururum ve inançlarım önemli, eğer onları değiştirmemi isterse yapmam ex yapmıştı müslüman ol diye zorlamıştır🙄
Kurallarımdan vazgeçmem
Yalanı, ihaneti, büyük saygısızlığı affetmem
Hayatımı riske atacak şeyler yapmam
Cinsellik dışında❌ her şey olabilir. Sevdiğim kişi için her türlü fedakarlık yaparım dozunda olacak şekilde.
Bana geri dönüşü kötü olmayacaksa ' sevdiğim' insan için her şeyi yaparım, sevince insan kör oluyor zaten.
Kendim icin herseyi yaparim, sadece kendimi seviyorum 😁
Karşılığını aldığım sürece mümkün olan her şeyi yaparım
Neyi yapmam dersem kesin yaparım o yuzden susma hakkımı kullanıyorum nxkdndd
Bana göre uymayan şeyleri yapmam, doğru yanlışları ona göre karar veririm
Sevdiğim için yasa dışı, ahlâk dışı şeyleri yapmam. Kısacası hiç kimse için her şeyi yapmam.
Her şey çok geniş bir şey olabilecek şeyler sevgi adına yapılacak şeyler için evet yaparım
Makul olmayan hiçbir şeyi kimse için yapmam 🤷🏻♀️
Hayır yaptık ebemizi gördük sevdiğin için gerekenden fazlasını yapmayacaksın değmez anca başına bela açarlar kirarlar incitirler mantıksiz
Sevgilim yok ama karakter ve duruş olarak sevdiklerim için her şeyi yaptım yaparım
Yapmam sonrasında kıymet bilinmiyor ve ilk vazgeçilen sen oluyorsun
Hayır, yapmam karşılıklı olacak (sonra niye yaptın? diyecek uğraşmamak adına hayır)
yapmam. zaten her şeyi yapmamı gerektirecek bir ilişki doğru ilişki değildir bana göre
hmm neden?
Hayır neden herşeyi yapayım önce kendim
her şey ne ama ona göre yaparım birde hak etmeli
Herkes üstüne düşeni yapsa yeter ☺️
Kötülük yapmam iyi şeyler
Bazı şeyleri yaparım. Her şeyi de yapamam yani
Hayır…
Elimden geldikçe
Hayır yapmam
Elimden geldiğince
Evet yaparım
Evet değecekse tabi
Ya sjdjdjjd zaten bir icardi bı ben biliyosun
Bilirim bilirim keenks KŞLDSALFJLFDAS
Hayır anlamadığımda bir şey var kanka şimdi
Ayrılalı ne kadar süre oldu bilmiyorumda, taş gibi hatunsun ne diye hala sezen aksu modundasın allasen
Acını çeek, yoluna bak yani, geçmişte kalmanın, depresif sorular sormanın, kendini o depresyona bilerek itmenin ne anlamı var kanka
Sevince gözüm başkasını görmüyor knki yaa
Hiç bir zaman.
Yaparım ama herşeyi değil
Her şeyi değil
Evet yaparım
Her şeyi yapmam hayır
her şey yapılır çok seviyorsam
Yapardım...
Hayır yapmam
Artık değil
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?